Mulenmam vlasy dlouhy asi jako ty a sedela jsem tam pres tri hodiny urcite. Konzultace, odbarveni, myti, preliv, myti a fenovani.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Mě by zajímalo, jestli ti pomohly ty přesné názvy filmových profesí, které jsem ti sem napsala.
999 je to zatím v běhu, ale každopádně mi pomohly najít někoho, na koho se zkusit obrátit. jestli se něčeho doberu, ještě nevím :) děkuji moc opět, nebo pokud jsem předtím nejmenovala, tak teď.
Jiná Realita Pokud hledáš jeden sjednocující název, tak se nedobereš :-). Je jich víc, několik jsem ti jich napsala.
Skoncil mi pracovni pomer a pobiram rodicovsky prispevek. Musim se hned hlasit na uradu prace kvuli pojistnemu?
ice dík. Já jsem objednaná v půlce listopadu (asi zkusím to kadeřnictví Na stejné vlně) na brzo ráno (hodně brzo
), tak počítám, kdy asi přijdu do práce...
Mulen tři hodinky plus minus bych počítala
Catherinne díky ![]()
JankaM Pokud pobíráš rodičovský příspěvek, tak jsi státní pojištěnec a stačí se nahlásit po ukončení rodičovského příspěvku na zdravotní pojišťovně a případně úřadu práce. Pokud si seženeš práci plynule navazující, nahlásí tě na pojišťovnu zaměstnavatel.
Prosím, máte někdo zkušenosti s reklamacemi na eobuvi? Objednala jsem tam teď po třetí koženou kabelku, u které se po necelém týdnu nošení rozbila zavírací klopna
. Z mého pohledu tedy reklamace, respektive odstoupení od smlouvy z důvodu skryté výrobní vady.
Tak bych docela ráda věděla, na co se můžu těšit.
wendulka reklamovala jsem a vše proběhlo v pohodě
wendulka Máš 30 dní na vrácení i kdyby byla v pořádku. Myslím, že ti nebudou dělat žádný problém.
Nějaká rada, jak vyčistit džíny, na které vytekl zvýrazňovač? Internety poradily napatlat odlakovačem a vyprat a to teda nepomohlo ani trochu ![]()
MalengeŽlučové mýdlo?
Malenge ja nevim, co to udela s latkou, ale vcera jsem uspesne vystila nevycistitelny wc prkynko (barva na vlasy ukapla, nevsimla sjem si hned a zazrala se) prave smesi na odbarvovani vlasu - odbarvovac (prasek) a developer. Developer jsem mela ale jen slabej 2%. Budu tim ted cistit vsechno nechoulostivy, zazrany spary a tak. Ja miluju tyhle moje napady, kdyz zafungujou
černá káva Zkusím, díky.
mitford sister To by sis měla snad nechat patentovat ![]()
Malenge A jsou ty dziny spis tmave, nebo svetle? Mne se kdysi tohle stalo se svetlou bundou a pomohlo az savo perex, prikladala jsem hadrik namoceny v nem vzdycky tak na pul hodiny, pak jsem to preprala v ruce, a tohle jsem opakovala az do zmizeni fleku. Ta bunda byla ale tak svetla, ze kdyby savo sezralo i jeji barvu, asi by to vubec nebylo poznat.
Myrtila Tmavě modré, dost tmavě, takže savo nepůjde.
Budu muset vyrazit pro to žlučové mýdlo, zjistila jsem totiž, že už mám jen jádrové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.