Karja Tak jestli to pálení žáhy není právě z té Jihlavanky
?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa No, ja snesu hodne, ted fakt jedu rozpustny, asi tri znacky stridam, u babicky jsem si davala I s logrem, na benzince z automatyu, ale ty kapsle maj takovej divnej vocas. Minule jsem mela u kamaradky Tchibo tusim a normalne jsem se pak pozvracela, ale bylo to latte, mozna velky mnozstvi na me, moc mlika nevim no. Ale zatim mi nechutnalo ani Nescafe, ani Dolce Gusto nic.
černá káva No to se ho zeptam:-D Je fakt, ze je to hodne prepaleny...ale jeho pali zaha celkove, v praci stejne bude pit furt tu Jihlavanku, to asi pro pocit chce doma delat neco lepsiho;-)
Já tedy nedám na Nespresso dopustit. Jsem kávový lenoch.
Karja pokud si nepredstavuju pod moka konvickou neco jineho, tak mi prijde jednodussi nez frenchpress, zvlast pro jednoho, na jednu kavu
Karja kapsle namichany s mlikem taky z kapsle jsou hnusny, hnusny! Meli jsme Tassimo a fakt to nebylo dobry. Ted mame Nespresso, mliko se pridava cerstve a je to uplne neco jineho. Tech kafi je hodne druhu a dokonce mi chutna i bez kofeinu.
RoSa Jo, to mela kolegyne, mne se to moc nelibilo, nevim proc...no hlavne bych mu musela ty papiry furt dokupovat:-D:-D
Prosim, kde jsou v CR hezke vanocni trhy? Chceme si s dcerou udelat vylet, ale ne nekam do proflaknuteho zahranici, taky aby se to v pohode stihlo behem jednoho dne.
Kokoska mne mn moc líbilo v Olomouci.
Kokoska kolega loni taky doporucoval olomouc
Kokoska Taky doporučuji Olomouc.
Kokoska Muj tata taky rikal, ze v Olomouci jsou krasne a to ho to jinak vubec nebere, naopak.
Na Olomouc jsem myslela, tak jsem ráda, že mi to potvrzujete. Dík! Ale beru ještě i jiné tipy :)
Kokoska Brno![]()
viktorka_od splavu Brno objet a nezastavovat :D
Kokoska jitrnice koupené na vánočních trzích v Olomouci patří k mým největším životním zážitkům ![]()
Mohučanka to je argument! Pokud teda to byl pozitivní zážitek.
Kokoska Zazitek nemusí byt kladný, hlavně, když je silný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.