Potrefenáhusa to o to právě jde! Salmonela je jistě nezapomenutelný zážitek, doufám, že u Mohučanka to bylo jinak ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Čo zaberá proti muškám z odpadu? Našla som tie ohavy v kúpeľni ![]()
![]()
![]()
Kokoska byl to velmi silný a velmi pozitivní zážitek
jinak ty trhy byly vážně příjemné.
Něco jako "stezka bude delší, zato hůře schůdná"?
viktorka_od splavu A pro nás natvrdlé - takže trhy v Brně ano nebo ne? Které stojí za to?
Dík.
quebrada u nás je všude blízko, takže na nám. Svobody a na Zelný trh a Dominikánské náměstí a Rudé..eh vlastně Moravské nám. na ruské kolo:-) vše okruh cca 1km nanejvýš![]()

viktorka_od splavu Díky, máme v prosinci v plánu dámskou jízdu. ![]()
viktorka_od splavu no právě chceme z Prahy, to Staroměstské vůbec nemá tu atmosféru, aspoň pro mě. Proti Brnu nic nemám, ale jezdit po něm autem se mi moc nechce. Leda nechat to někde na kraji a dojet MHD.
Kokoska no u nas je "kraj" taky kousek:-) a nechat auto uplne v centru muzete treba v domini parku
viktorka_od splavu no uvidím, taky s čím přijde dcera.
Kokoska ja bych volila Olomouc, jela bych vlakem na vikend a prespala v Miss Sophie's.
Mně ty olomoucké zas tak nenadchly, byla jsem tam loni.
Prosim, kde jsou v CR hezke vanocni trhy? Chceme si s dcerou udelat vylet, ale ne nekam do proflaknuteho zahranici, taky aby se to v pohode stihlo behem jednoho dne.
v Českým Krumlově ![]()
Kokoska V Olomouci se mi taky moc líbilo.
Svoboďák v Brně je už skoro to stejné jako Staromak. Dřív byl v Brně pěkný trh na Zelňaku a Moravaku, ale to už taky není pravda. Ta náměstí jsou téměř totožná, obsazena stejnými firmami.
Kokoska ja bych volila Olomouc, jela bych vlakem na vikend a prespala v Miss Sophie's.
Ano, a na večeři do Entree.
Kokoska v Hradci Kralove jsou prvni adv.vikend trhy dvoji, v muzeu a jeste na Velkem nam., oboje tedy vetsinou vevnitr v budove. Jen nedoporucuju patek odpoledne, moc lidi vsude, pres vikend je to volnejsi.
Děkuji všem za tipy a poznatky.
Resime koupi pozemku, makler byl nemocen a tak nam poslal cislo primo na majitele, se kterym jsme se dnes sesli, a ted je varianta domluvit se primo s nim a obejit maklere (coz nam castecne prijde jako prasarna) a zase znama co se realitama živí nam rika at nejsme hloupí a vyuzijeme prilezitosti... Co na to hlas lidu?
notna Kokoska Večeře v Entree bude v pátek a sobotu prakticky nemožná, musely byste si místo rezervovat už teď (a to kdo ví, jestli není pozdě). Jinak já mám olomoucké trhy taky ráda, dzizisketa co se ti nezdálo?
rasaNori Maklere plati prodavajici a ma s nim smlouvu zrejme, nechala bych to na nem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.