"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:41

Hele, neni tohle to andelske zvoneni?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 19:23

MP Meri Jak píšeš. Lékař a žádné hledání na netu. Držím palce ať je vše v pořádku. 

continuity To že rakovina nebolí je spíš taková rozšířená nepravda. Dost často mi pacientky s rakovinou prsu řeknou, že na to přišly, protože je to bolelo. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 19:39

MP Marge Je!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 19:46

Pinot Noir Tak to jsem Jine Realite lhala! Ja tady tvrdim, jak o necem takovem Americani nikdy neslyseli, a ono se to prodava normalne ve Wal-Martu

Ale prisaham, ze u nekoho doma jsem to fakt nevidela!!!

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 20:15

MP Meri to mi pripomenulo, ako mal môj ex nejakú hrčku na ruke,keď sme žili v Londýne. Nezdalo sa mu to, tak s tým šiel k lekárovi. Pozerali to asi traja "odborníci" a diagnózy? Googlili na internete, jeden z nich tvrdil, že to treba rezať (no vraj to potom znova vznikne), ďalší, že to môže byť nádor, ...

Keďže som bola z toho mimo, googlila som aj ja... Niekde niekto s rovnakým problémom písal, že to masíroval a zmizlo to ... Tak to skúsil a po hrčke ani stopy.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 22:10

Ona to není žádná ohraničená bulka, ale spis jako kdybych měla “natekly obratel”. Chvíli už jsem teda sepisovala závěť, ale asi to bude spis od námahy, od porodu mám se zadama celkove problém. Dam tomu den dva a kdyžtak nabehnu k praktikovi. Dík za účast.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 22:12

MP Marge to nevadí, já se adresáta nakonec zeptala a on hned vyvalil vzpomínky, jak to měl a ztratil, a že pokud mu to pošlu, bude to opatrovat jako rodinné dědictví :D tak snad mu to udělá radost. není to čínský šunt, posílám mu pořádné brutální české andělské mlácení :))

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 22:33

Nějaký tip na sluchátka pro devítileté dítě, tedy ne pro úplné mrně. Máme předběžně vybraná tyhle, ale nevíme, jestli nebudou moc obří

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 22:51

MP Meri nikam ti to nevystreluje nebo nemravenci nektera ruka? K lekari bych urcite sla, akorat bych teda spis nez onkologa v teto chvili podle dalsich priznaku, ktere muzes mit, shanela ortopeda, neurologa nebo pripadne fyzioterapeuta. Ale on ti rekne i praktik, kam s tim. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 23:37
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge to nevadí, já se adresáta nakonec zeptala a on hned vyvalil vzpomínky, jak to měl a ztratil, a že pokud mu to pošlu, bude to opatrovat jako rodinné dědictví :D tak snad mu to udělá radost. není to čínský šunt, posílám mu pořádné brutální české andělské mlácení :))

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 06:56

brrr To sú Hive XL takže veľké over ear slúchadlá a pre chlapca budú veľké. Keď už, tak by som zvolila tie menšie on ear Hive. Kvalita to nebude. Za mňa môžem doporučiť akg y50. Veľké nie sú, cena podobna, kvalitný zvuk. Chce to ale skúšať, pretože i keď mu bude sedieť veľkosť, môžu mu padať alebo ho tlačiť a podobne.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 08:51

paktofonika jee vida odbornik! prosim potrebovala bych jako darek sluchatka - na doma, k pc hram a ke klavesam. asi bezdratove a aby vydrzely hrubsi zachazeni, zvuk nemusi byt dokonaly spis pohodli a odolnost. tlumeni okolnich zvuku je spis na skodu;-) mikrofon uz ma zvlast. existuje neco takoveho rekneme do 3tis?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 12:57

U nás teda překvapivě Lego moc nejede, nevím proč. Ale napadlo mě, pro synovce, hudebního virtuoza  continuity, existuje nějaké lego-klavír? Ideálně aby hrálo pochopitelně. Nebo to co se dá najít na netu jsou jen takové amatérské stavby? 

A ještě další vánočí dotaz. Moje sestra si napsala Ježíškovi o mléčenku nebo mlékovku nebo jak se  říká takovému tomu pidi, co se dává v kavárnách ke kávě. Našla jsem nerezové a klasické bílé, ty kavárenské, nebo balené po šesti a více kusech :-) a ona chce jen dvě. Ale kdybyste někdo měl tip na nějaké zajímavé, tvarově, nebo barevně, tak budu moc ráda, nedaří se mi nic najít. 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:22

Garfie ani u nás nešlo, odkedy vyrástli zo všeobecných sád. Akože stavať si svoje ich bavilo, ale v momente, keď už nie príliš infantilné sady spočívali len v konkrétnom kuse zotavenom z konkrétnych súčiatok, koniec. Ono úprimne, to už ani mne nepríde ani ako stavebnica, skôr ako druh modelárstva.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:28
Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:31

Garfie ono to byva dost casto v sade s kavovymi hrnky (jako 2 hrnky + 1 mlekovka)

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:33

A kdyz jsme tady v tematu darku, nejaky genialni tip pro 12 letou neter? Ona ma hned po vanocich jesze narozeniny, takze toho potrebuju vic. Jsem zoufala. Neter z druhe strany mi radila, ze to jedine mobil, nic jineho pry neni zajimave :) 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:53

slniecko Děkuji moc, ty jsou opravdu krasné a něco takového bych si představovala, ale jsou už velké, ona myslí opravdu takové ty "hospodské" pidi, třeba 0,04 objem a tak... nevím co ji to napadlo

baltik A má nějaký koníček? Možná nějaký šperk, parfém, šminky pro holky (dají se koupit krásně balené), malý městský batůžek, hodinky, něco takového "dospělého". 

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:57

Garfie chodi na sportovni skolu, zpiva ve sboru, hraje na kytaru

parfem jsem ji davala loni, ve sminkach si myslim, ze jeste nejede (ma takovou hodne sportovni maminku)

ten batuzek by asi nebyl spatny, frci neco ted mezi holkama tohoto veku?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 14:13

baltik Já právě dneska někde koukala, že by se fakt dalo vybrat. Dceři je 11, má takový malý růžový s černým nápisem a dostala malý šedý od švagrové a nosí je hrozně ráda. Hlavně aby byl malý, takový "zbytečný" :-) Líbí se i všem kamarádkách a už si ho další dvě pořídily. Určitě vybereš, je toho teď všude plno. 

Něco takového

nebo takového