"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 12:40

brrr Millenium Falcona mám doma na výstavce taky, ale ne tak super z lega, jen "papírovej". V koupelně plakát s Vaderem. No a v práci největšího ňunínka ze všech, teď mu dělá společnost pan Potkaňák ještě (tohle by asi mělo jít do nerdskýho vlákna teda nevo do blázince)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 14:27

Lama_z_Lana Oba teda naprosto super

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 14:45

Sweet Potato myslim, ze jsem neco podobneho zahledla v urban store na Vaclavaku. Jen nevim, zda to byla mikina nebo bunda, ani znacku. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 15:08

Lama_z_Lana (mmch už se těším na 19. 12.)

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 15:29

Lamicka Díky, kouknu. Zatím jsem jednu objevila v CA, ale jen vel.44.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 16:22

Nedávno jsem se tu ptala na zkušenosti s nákupem na rohlíku, tak se podělím se svou radostí. To je taková paráda! Sice teda nemají úplně všechno, co bych potřebovala, ale mají lokální maso a pečivo, zelenina a ovoce bylo v dobré kvalitě, a nemusím nikam jezdit!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 16:30

Magráta Já letos premiéru nestíhám, páč vánoční večírek

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 23:49

Lama_z_Lana Ten Tvůj ňuník k nám už jede v balíku, včera jsem ho staršímu objednala pod stromeček. Měl ho jako Nr. 1 v dopise Ježíškovi.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 23:49

kolik se tak má dát knězovi za pohřeb v kostele - mši? a kolik kostelníkovi, kterej otevře kostel a zahraje na varhany? oni si sami neřeknou...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:22

brrrjeee

Ja musim mrknout, jestli nepotrebuje aktualizaci. Skoda, ze jeste nebude kompatibilni s poslednim filmem, jinak bych ho vzala do kina, pac na sebe rad kouka, narcis jeden

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:13

RoSa Nevím, jestli ti pomůžu, ale my jsme dali kaplanovi jednu obálku "na kostel" nějak nevím, jak bychom byli kontaktovali varhanistku, kostelníka, uklízečku...

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:21

Sweet Potato on je to malinkatej kostelíček a kostelník/správce bude zároveň hrát na varhany... myslely jsme (s kamarádkou, je to "její" akce, já jen pomáhám a podporuju jí v tý situaci) tak tisícovku + tři tisíce tomu knězi... ? on nám ten kněz právě řekl, ať pomyslíme i na toho kostelníka, tak to budou muset být dvě obálky, nápis na obálce "na kostel" jsem se taky už někde dočetla že má být... jen ty částky jsme neuměly odhadnout...

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:36

RoSa Já si myslím, že jsme dali pět, už si nejsem jistá. To, co píšeš, by myslím odpovídalo.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:03

RoSa Taky jsme dávali pět, takže 3+1 by asi nebyla špatná varianta.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 18:28

Chteli jsme se jet podivat na vanocni trhy do Olomouce, ale pry se tam opravuje centrum a letos to tim padem nestoji za navstevu - prosim nekdo mistni, jak to je? Chteli bychom tam vyrazit se psem, takze bychom se pohybovali hlavne venku. Mozna Garfie by vedela?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 18:42

Myrtila Včera jsem tam zrovna trávila večer a musím teda říct, že je to letos opravdu nějaké slabé. Kromě opravy centra organizuje trhy nový člověk a je to teda znát. Je to nějaké neuspořádané, jídlo, co jsme si koupili u stánku skončilo v popelnici (to se ještě nikdy nestalo) a vůbec je tam těch stánku míň...prostě jsem zklamaná, nemá to tu atmosféru, co obvykle.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 19:03

Garfie Dekuju za odpoved, tak to opravdu vyrazime spis nekam jinam. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:08

Hele, já se vždycky úplně směju konzultacim zdravotního stavu na internetech, ale prostě ... je neděle no, doktor v nedohlednu. Nahmatala jsem si (a teď doufám nenásleduje rakovinová diagnóza) "bouli na obratli", hned za krkem, jánevím třeba 3 obratel? Je možný, že jsem si nějak hejbla s krkem a je to nějaký otok? Na dotek je to citlivý,  mám se snažit spíš to rozmasírovat, nebo to spíš nechat být?

EDIT

Hele jako bych nic neřekla, hodila jsem to do googlu a může to bejt cokoli včetně tý rakoviny, tak radši naběhnu k doktorovi, jako bych nic neřekla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:17

MP Meri Takisto to może byť i len obyčajná tuková hrčka. Ale do žiadnych diagnóz sa nepúšťam, návšteva lekára je istota. Držím palce, nech je to banalita :) 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 14:44

MP Meri rakovina takto na dotek opravdu neboli. Nevim jak je to velke? Muze to byt klidne boule ve svalu, jak si si hnula s krkem nebo ho jenom pretizila. To je hned a ten krk je na to nachylny. Zkusila bych suche teplo.