Keď som objednávala na Black Friday zo Zalanda, tak je asi normálne, že sa furt nič nedeje...? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa je to konicek jako kazdy jiny, existuji fanouskovske stranky a tam jsou jenom dospeli. nejvic zabavny je to staveni, ono to byva i konstrukcne docela vymazlene. mame i nekolik krabic Vanocnich specialek a ty jsou moc hezke.
A deti si s tim taky celkem vyhraji, ale neco jim opravdu jenom pujcujeme.
711990 uz se bohuzel nedela a cena tomu odpovida, me moc mrzi, ze jsem rok pote nekoupila nakladak s pneumatickymi dily. 
continuity wow to je bozi! Zavidim
continuity "je to koníček jako každý jiný" jsem myslela, že to je reakce na ty potíže s nosní konvičkou ![]()
Aranel Haha, já taky ![]()
continuity brrr Když to vidím, tak jsem ráda, že u nás jsou první vánoce, kdy Lego nebude. Naopak včera při utírání prachu v pokojíčku proběhla debata o postupném rozložení asi 80 modelů a uložení do krabic
. Několik opravdu velkých taky vlastníme Millennium Falcon, nákladní letadlo Technic, hrady a další obří stavby bez návodu. Myslím, že v Legu máme za ty roky doma takové hodně dobré auto.
já jsem chtěla vnukovi koupi větrnou turbínu, ale jeho rodiče říkali, že už mu k vánocům velký lego koupili. Tak my jsme mu koupili dalekohled.

no mohla jsem to zmenšit
Tak Betty Je to prostě velký lego. ![]()
Keď som objednávala na Black Friday zo Zalanda, tak je asi normálne, že sa furt nič nedeje...?
Mne zrušili objednávku asi po týždni. Takisto sa nič nedialo. Neustriehla som si, že mi neprišiel potvrdzovací email.
Wanda von Dunajew Ja uz mam doručeno od včerejška ????
paktofonika aha, tak ten mi práve prišiel hneď... ale odvtedy nič
väčšinou objednávam na dobierku, tentokrát som platila Paypal, preto ma to trochu štve.
Karuna hmmm... tak budem dúfať, že toho akurát majú veľa a spracovávajú postupne...
Renusatko 711990 Hlásím, že my aktuálně máme Millenium Falcon taky na výstavce.
Kolik mámme v legu peněz už radši nepočítám, hlavně my nemáme dílky tak pěkně roztříděné jako @contiunity, takže něco postavit víc než jednou už je docela problém. No, ale zase jde vymyslet spoustu jiných věcí. Jen jsem zjistila, že nás moc nebaví ty málobarevné lega, třeba některé ze Star Wars jsou jen šedé a to je trochu otrava, to stavět.
Potrefenáhusa Zkus od Ježíška chtít nějakou středně velkou krabici lega, uvidíš, že se zabavíš na docela dlouho. Je to docela relax ![]()
brrr Nevím, jak to má contiunity, předpokládám spíše podle stavebnic. My máme takového trošku blázna kluka
, který má všechno roztříděné podle tvaru dílků v krabicích na šroubky. Větší části v boxech a návody úplně zvlášť. Všechno najednou už by postavit asi nešlo, ale podle návodu u nás vše. Když byl menší, tak jsem vůbec nechápala, že postavil cokoliv a neřešil barvu těch dílků, jen tvar. Vypadalo to většinou hodně divoce a já jsem vůbec nevěděla, jak to může takhle stavět. Ta barva je totiž třeba pro mě v tom návodu dost důležitá
.
Renusatko my to mame taky jak vy. Ono to po tech krabicich nejde udrzet, pokud si deti stavi i podle sebe a ty moje stavi. Po krabicich mam akorat ty velke kusy a teda vsechny Vanoce jsou zvlast.
Kazdopadne barvu resime, pokud dilek najdeme. . Pokud ne, tak se vyuzije jinobarevna nahrada.
Renusatko Myslím, že to máte právě jako u continuity My máme sesypáno do teď už dvou krabic. Když stavíme podle plánku, tak se zaseknem na chybějící kostičce, kterou samozřejmě není možné nahradit stejno, ale jinou barvou. A já pak musím hledat. Naštěstí je baví stavět podle fantazie.
continuity Ono jedna kostička se nahradí a pohoda, ale on stavěl jen podle dílků, takže vznikla totální barevná slátanina, která fungovala a vypadala jak má, jen ze všech barev.
Neviděly jste prosím někde něco podobného?

Neviděly jste prosím někde něco podobného?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.