rasaNori nasa doktorka neockovala ani vtedy, ked mal starší nadchu..proste vsetci doma zdravi. Ale našťastie u nas tak casto choroby nebývajú (klop klop).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nakonec to vzala v klidu, taky kdyz me videla tak ani neprotestovala.
rasaNori
(doktorce). Tobě přeju možnost si odpočinout a vyléčit se.
Pinot Noir diky ale nejak i kdyz muz funguje to lepime jak to jde, taky je marod a jeste k tomu pracuje takze hodit mu na krk decka je dost nerealny...
rasaNori Jo, umím si to představit, znám to ;)
continuity Co jsi to kupovala holkám za lego? Já letos nějak neumím vybrat
A asi zase nedostanu lego Starý rýbářský obchod.![]()
brrr stary rybarsky obchod je uplne nejvic. ![]()
Je moje, ale obcas ho detem pujcim. Taky si s nim vyhraly.
Starsi chtela apollo11, cislo z hlavy tusim 10266. Muz ji podsouval toho saturna V (cislo nevim, ideas), to uz jsem vyhrozovala, ze je zabiju oba. Mladsi nejake podvodni friends. Technic letos nic moc, jeste se mi libi nektere 3in1 creatory, ale mame toho fakt strasne hromady.
continuity Myslíš ten lunární modul? Ten jsem neměla vidět. Starší letos nechce od Ježíška lego, ale pak má hned narozeniny a myslím, že to by byl ten pravý dárek.
Mladší dostane asi lego ninjago-odměna osudu (70618). Ale viděla jsi už Ninjago City (70620)? Film neznám, ale s tímhle bych si fakt vyhrála.
continuity my teda Saturn mame a vyjima se nam doma moc pekne, jeste to zvazte:D
continuity muze to byt horsi! este by se Vam mohl vyjikat Millenium Falcon a Star Destroyer, jako mymu bratrovi. Pak uz ti kazdy lego prijde maly:))) ale to rypadlo me zajima, mas foto?:)
711990 Millenium Falcon se vyjímá u nás. Momentálně opět kapku rozpadlé. O Apollu uvažuju.
continuity Hele, muzu mít takovej blbej dotaz? Co jako dospělý lidi s tim legem děláte? Jako je zábavný si to postavit?
Potrefenáhusa To je teda fakt blbej dotaz.
Je to zábavný. Pak je trochu problém, co s tím dál.
Sweet Potatono tak to musite:)
Potrefenáhusa i Duplo je zábavný ![]()
Jsem se právě utopila konvickou do nosu. Aje na to nejaky grif nebo jsem to procento na ktere to nefunguje???
rasaNori Musí se dát hlava na stranu a dýchat celkem zhluboka pusou...A zachovat klid
jinak nevím, já mám konvičku ráda a nefunguje mi jen když mám úplně zabetonované dutiny.
rasaNori chce to trochu grif, hlavu ve správným uhlu a mít správně osoleno
rasaNori Vítej v klubu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.