Ounz A do které pobočky chodíš, prosím?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato V italsky u nám míru
Chtela bych si koupit nejake necerne zimni saty na bezne noseni do prace (bez dresscodu, mohla bych tam prijit i v monterkach), myslela jsem si, ze to bude snadny, ale prosla jsem, co jsem mela po ruce (Mango, Zara, Reserved, Lindex, HM) a... nic. Kam bych se jeste mohla podivat? Ma cenu se tyrat navstevou predvanocniho nakupniho centra? :-D Same otazky. Saty potrebuju zkusit, takze online to moc nehrozi.
Koupila jsem si teď dvoje černé úpletové v Espritu.
jerry Ja se na ne pujdu podivat do obchodu, saty musim zkouset, protoze mam velky rozdíl pas-boky. Doufam, ze budou mit i na krame tech satu pekny vyber, uz jsem si predvybrala nejake modre a vinove :-) Prinejhorsim vyzkousim to, co budou mit, a pak to kdyztak objednam z netu v jine barve, ale porad doufam, ze je rovnou koupim, abych je mohla mit na jednu akci pristi tyden.
Myrtila Esprit má na krámě docela blbý výběr šatu. Ty víc formal ale mívají ve van Graafův.
Myrtila v obchodě má podle mě esprit úplné houby. že mají i něco normálního jsem zjistila až v jejich eshopu a outletu v parndorfu!
prosím vás, já mám zase jazykový dotaz, protože moje učitelka je na výletě :))
potřebovala byhc vědět, jak se německy řekne něco jako "bořit bábovičky", prostě kazit někomu dobrý dojem z jeho práce poukazováním na nějaké nesrovnalosti.
Myrtila takove veci do prace mivaji v massimo dutti, ale uz tak rok jsem tam nebyla, tak nevim, jestli maji letos nejake saty. Na webovky bych koukla.
continuity Jiná Realita Gatita Tak ted vazne nevim, jestli stoji za to navstivit mistni nakupni centrum v predvanocnim silenstvi. Praha bude az v tom lednu, no.
A prave nehledam nic formalniho, je to do prace, ale muj pracovni dresscode je bily laboratorni odev, mimo nej nosim hlavne neco, v cem se mi dobre sedi u pocitace, takze pletene saty a puncochy jsou uplne akorat :-)
Myrtila esprit na vraceni zdarma, jen to odneses na postu. Zkusila bych e-shop
Opravdu blbý dotaz. Potřebuju koupit děcku do mobilu minecraft. Mám se bát do google play naťukat číslo karty? Nebo jak jinak to sakra koupit. Chytré mobily stále my dospělí nemáme a někam psát čísla karet se bojíme (jsme poserové).
brrr myslim ze jsem videla v Bille normalne karty s kreditem na tyhle nakupy...nebo si porid Revolut, zarizeni mas zadarmo a posles si tam jen tolik penez co chces a jeste to pak vyuzijes na vyhodnejsi nakupy na zahranicnich eshopech.
Ale abych odpovedela na otazku, nebala bych se to tam naklikat.
brrr Ja teda s Google play nikdy nemela problem, ale jestli mas O2 nebo T-M, melo by jit zaplatit i pres mobilnihoho operatora s tim, ze ta castka se ti zauctuje do vyuctvoani.
Lama_z_Lana Telefon je vodafone a jde to přes firmu, ti mi nedovolí zaplatit ani jízdenku
brrr ja naucila dite si tyto veci platit samo a vyreseno:-)
viktorka_od splavu V 9 letech?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje