continuity já se teda do lože přezouvám vždycky ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
I do lóže?
Tak Betty Já jsem v lóži nikdy nebyla, ale asi by mi bylo ty tři hodiny v kozačkách horko a taky se mi dost potí nohy. Nevím, jestli bych v teplých botách vydržela.
Bledule Mi teda přijde, ze v divadle žádný extra vedro nebejva, ze by se tam nedalo vydržet v botách
Někdy třeba i jo, ale v kině taky vydržíš.
Potrefenáhusa Už jsem v divadle dlouho nebyla, tak nevím, asi by mi to nebylo příjemné, ale vydržela bych to, protože by se mi nechtělo tahat do divadla přezuvky. ![]()
Sweet Potato Prave, já se neprezouvam teda ani v práci, je tam kosa
tzaziki kotnikove si nepamatuju, ale nelam si s tim hlavu. Kozacky bez podpatku, jestli mas, nebo kotnikove. Hlavne si to hezky uzij.
Kde koipim obyčejnou plátěnou tašku přes rameno, bez radobyftipnejch malůvek a zásadních sdělení typu 'nakupuju jídlo, ne odpad' a podobně. Potřebuju přenášet věci, ne sdělovat světonázor..buď světlou nebo černou. Díky moc.
Ounz ja je vzdycky kupuju v nakejch kavarnach nebo obchodech, co treba Eska?
A moc peknou mam z Arketu, ale to bys musela do Berlina:)
Ounz skús bezpotisku.cz majú rôzne farby aj gramáže
711990 Chudák já, budu muset do Berlína!
Díky moc za tipy, kavárny mě nenapadly..ani ta eska..
Wanda von Dunajew díky :)
Ounz já mám naše maso.... úplně za světonázor to nepovažuju, ale bez potisku to není :-) tak kdybys nedostala lepší tipy...
nolita Díky, to je taky v pohodě :) nemusí bejt nutně úplně bez čárky, jen někdy ty popisky co vidim... ![]()
Ounz jj chápu :-)
@Ounz jojo, mam takovou od nekoho taky....je na ni napsano neco jako Cvicim jogu...ne, piju vino v kalhotach na jogu. Mno...nakupovat s ni chodi zasadne sambo:D
711990
haha
Aranel díky :)
Ounz mám túto z etikbutik a potom z Naše maso.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje