RoSa viktorka_od splavu už to jde! nějak to blokoval asi soubor, který jsem odeslala omylem svému autu :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr pokud už má kapesne, můze účet mit a pokud paří, není už žádné mimino
. Ja účet dětem založit chci ( 8 a 10, dostanou ho určitě obe), jenom nemám čas do té banky dojít. ![]()
Ale mám to na seznamu úkolů.
Svoji kartu právě dětem do mobilu zadávat nechci, jednat to není příliš výchovné a druhak kamarádovi takto dítě už účet vybililo. Reseni, že omezím limit na svoji kartě, kterou celkem on line používám, na nějaké minimum není příliš prakticke..
Edit: na účet pro dítko normálně dostaneš přístup, zeptala bych sebe svoji bance.
Já jim hlídám i telefony přes společný účet ( tam nějaké omezování příliš neřeším, protože 90% zatím provolají s náma a s babičkou, co je spíš žádoucí stav. Se spolužačkami jedou na whatsupu a data stejně nemají.
Zdravím dámy :-)
Prosím o radu. Koupila jsem si džíny v Espritu, modré a i po druhém vyprání barví tak, ža mám pod nimi modrou pokožku a od nich už modrý kabát zevnitř. Máte nějaký tip, jak se toho barvení definitivně zbavit? Děkuji :-)
Kokoska jestli je tam zanet svalu, tak by tam mela byt nejaka protizanetliva slozka (nejsem odbornik, ale casto to resi muz). To nevim, jestli jsou ty hrejive naplasti dostacujici. On vzdy maze Voltaren nebo Ibalgin mast.
Berta pridat ocet do prani
Rada te tu zase vidim :)
Lamicka jen jsem nakoukla :-) díky
Kan taky mě ocet napadl, ale nebyla jsem si jistá... zkusím. K čemu jsou mně džíny, které mně konečně sedí, když z nich mám modrou pr-el ![]()
Berta Přesně tak, navíc z obarvené boty to modré dolů nešlo.
Berta Přesně tak, navíc z obarvené boty to modré dolů nešlo.
já si takhle odrovnala kabelku crossbody, asi za 4 hodiny nošení. Fakt by mě zajímalo, co by mi řekli kdybych se chtěla handrkovat s nějakou reklamací
brrr Myslím, že jde nastavit nějakou kontrolu ze strany rodičů, já třeba musím schvalovat všechny platby, které odejdou z mobilů zbytku rodiny
(teda za nákupy v aplikacích, pochopitelně ne přes internet). Ale potřebuješ logicky smarphone, pamatuju dobře, že nemáte?
Jinak kamarádovi jednou zhruba čtyřletý syn stáhl za nákupy her cca 10 tisíc, ale reklamoval to a peníze mu vrátili.
V čem jít do ND na Carmen? Co je tak akorát? Budu v tom muset cestovat po Praze, takze potrebuji vymyslet neco vhodneho, pohodlneho a relativne tepleho.
Garfie tak ono kontrolovat co dela dite na smartphone .. bez smartphone je ponekud obtizny
brrr a i tak mi pripada mnohem snaz kontrolovatelny pc. tim ze ho decka mely vzdy k dispozici tak zadny tem mobilnim hram nepropadlo, ted teprv zacinam chapat na co si stezuji/ceho se ti rodicove obavaji kdyz maji dat decku telefon
tzaziki uvidis tam dziny i dlouhe vecerni roby. Na Carmen chodi dost turisti, takze jsou k videni i pohory a spacaky (bundy)... vzala bych si jednoduche cerne saty, psanicko (vetsi tasku si muzes dat do satny).
continuity No, ono u nás na ten účet dojde taky, až se doštrachám do banky (snad to k 15tinám stihnu
)
Garfie viktorka_od splavu Ano, pamatujete si správně, chytrý telefon má u nás jen dítě :-) Naštěstí jednou za pár dnů mi zatím nechává dobrovolně projet mobil, tak trochu doufám, že máme aspoň nějakou kontrolu.
Jinak mi držte palce, koupi minecraftu budeme řešit přes paysafecard, snad to zvládneme.
Lamicka Ze tam bude smeska je mi jasny, ale nechci tam byt uplne za vidlaka. Male cerne jsem si myslela. Co boty?
tzaziki nema se to, ale posledni roky nosim kozacky na podpatku
. Lodicek tam miva minimum zen a my pak jeste chodime na prochazku po meste, tak uz lodicky neresim. Obcas se nekdo prezouva v satne.
Lamicka Kdyz ja ani kozacky na podpatku nemam. Mam jen takove nizke, kotnikove “boty”, ktere mi tu sepsuly v poradnim vlakne. Prezouvani v satne je mi proti srsti.
tzaziki tak já občas seženu lístky do lože a tam se člověk svléká až tam. Tak abych se prezouvala v loži mi přijde docela zbytečně.
Chodím normálně v šatech a buď balerinach se špičkou, zimě v kotnikovych botách na podpatku, ale možná ve čtvrtek dam ty baleríny. Ještě uvidím, jestli to předtím stihnu domu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje