viktorka_od splavu Ono mu je teprve necelých devět, to ještě asi pár roků počkáme.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa začal s Minecraftem asi v jedenácti nebo dvanácti, takže dostávat kapesný na účet a platit z něj normálně zvládnul, tam se platily nějaké tuším čtvrtletní poplatky za server a to mě dost prudilo, my jedem v bezhotovostním styku od útlýho mládí:-)) brrr já už to asi takhle zpětně neposoudím, jestli je devět málo, mně to spíš nepřipadá nijak rozdílný jestli mu to dám do ruky nebo na účet.. akorát byl tehdy problém s účtem který by si tak malej ovládal sám, bývá to vázané na účet rodiče a většina bank nabízí spíš různý sporo účty pro děcka - tak to bych ho samozřejmě utrácet nenechala:DD
Videla jsem nemovitost na prodej, s odkazem na webove stranky, ale ted si nemuzu vzpomenout, jak to bylo. Myslim ctyri pismena, souhlasky. A mam pocit, ze ten dum propadl statu, nebot ho nikdo nezdedil (coz asi nic neznamena).
přestalo mi fungovat bluetooth a netuším proč. odeslala jsem dvě fotky, ok, třetí už nešla. odstranila jsem a znova přidala spárovaný notebook. bluetooth je aktivní. nemáte někdo tušení, co to? nutně potřebuju dostat do notebooku nějaké fotky a nemám kabel :( ani data, že bych to poslala mailem.
Videla jsem nemovitost na prodej, s odkazem na webove stranky, ale ted si nemuzu vzpomenout, jak to bylo. Myslim ctyri pismena, souhlasky. A mam pocit, ze ten dum propadl statu, nebot ho nikdo nezdedil (coz asi nic neznamena).
https://www.uzsvm.cz/ ?
Opravdu blbý dotaz. Potřebuju koupit děcku do mobilu minecraft. Mám se bát do google play naťukat číslo karty? Nebo jak jinak to sakra koupit. Chytré mobily stále my dospělí nemáme a někam psát čísla karet se bojíme (jsme poserové).
Naťukat číslo karty bych se nebála, je ale riziko, že děcko si bude na tu kartu kupovat další a další doplňky do hry, a to už poněkud do peněz leze. Takže doporučím nastavit na kartě rozumný limit na internetové platby.
Jiná Realita přes OneDrive nebo něco podobnýho by to nešlo?
Jiná Realita na tom notebooku zjevne data mas:-) tak bych to zkusila opacne https://m.mobilmania.cz/jak-udelat-wi-fi-hotspot-z-pocitace/a-1339419 (nemam ozkouseno, kdyztak jeste pogoogli)
Prosim, poradite neco na bolest svalu,ortoped rikal zanet svalu, ktere se upinaji na panev. Nejaka mast nebo naplast? Neco jednoducheho na aplikaci.
Kokoska Magnéziový olej.
Kokoska Já používám Muay
An.Fial Nakonec zkusím zítra koupit nějakou paysafecard a tou to pak zaplatit. Právě možnost, že by nám dítko vybílilo účet, byl jeden z důvodů proč to kartou neplatit.
Dadoo Muay krém?
viktorka_od splavu Abych pravdu řekla, nás ještě ani nenapadlo nad účtem pro dítko uvažovat (vždyť je to malinký chlapeček
). Do teď ani neměl za co utrácet. No, ještě chvíli si ho necháme pod kontrolou.
RoSa je to pro tátu a i když tohle může být dobré, on by tomu určitě nevěřil. Ale koupit to můžu, uvidíme.
paktofonika a jak se to používá? Dočetla jsem se zábal nebo masáž, to je na něj moc složitý, nějaká ta náplast nebo mast (namazat a jít) by byla jednodušší.
Když s ním je to těžký...
brrr o tom ze by nebyl pod kontrolou jsem vubec neuvazovala:-)
jinak obecne, ve chvili kdy ma dite takovyhle potreby mi prave pripada vychovny (ale na to muze mit kazdy jiny nazor, samo) aby melo k dispozici kapesne a ty nakupy si delalo "ze sveho", aby videlo ze i virtualni utrata je skutecna a ze mu pak nezbude na bonbony:-) protoze prijit za mamkou a rict "zaplat mi.." je snadny..
Kokoska muay se dělá i jako mast, příbuzná na ni nedá dopustit a jen co dochází, hned objednává novou do zásoby
viktorka_od splavu U nás jde spíš o to, aby nedělalo žádné nákupy, má tendenci to s tím mobilem přehánět, takže zatím jsme ve stavu snahy o dodržování časových limitů . Až to zvládne, můžem postoupit k nějakému nakupování.
žluťásek Dík, to by snad šlo, mast zvládne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje