Jiná Realita protoze to hledas v notebooku na facebooku, ne v messengeru - bych tipla. Zpravy na facebooku je podle me furt facebook, ne messenger jako samostatna appka.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andry takže musím stáhnout zvlášť app messengeru do notebooku? pro jistotu, pro nás starší a pomalejší :)
Jiná Realita pokud to lze, zkusila bych. Nemam zkusenost, jen strilim od boku.
andrydíky :)
andry Strihoruky Edward, Tomáš Láník, Bohdan Petlach.
Jiná Realita nejsem sice odborník přes sociální sítě, ale někde na netu jsem nedávno narazila na zprávu, že messenger již nebude možné používat bez účtu ve Facebooku, zatímco dříve bylo možné se přihlašovat přes telefonní číslo. Sama píšeš, že dotyčný nemá Facebook, tudíž tedy je zbytečné ho tam hledat - asi má messenger na číslo.
vyskočila na mě reklama na přípravek na vábení divokých prasat
co jste kde která napsala?
SunEclipse Hehehe, hele ja si pred par dny chtela dat konecne ikonku a to divocaka a hledala jsem pekne foto! Vzhledem k paktofonika svatbe, jesteze jsem dilo nedokonala;-)
SunEclipse A někdo tu chtěl nechat odstranit mrtvolu chrápajícího muže divokými prasaty ![]()
Karja ?? paktofonika se vdava/vdala?
Candance Tududututuuuu. No jde videt, ze podstatny veci ti unikaj! Nevdala, to mecheche teprve bude, pulka parfumanie se tam chce vetrit, ale nevypada to, ze by o nekoho stala. Taky von nikdo nenabidne zadnou protisluzbu jako treba foceni.zdarma, michani drinku, uces, makeup.....ne proste, kazdej si tam chce mozna tak jen vyhodit z kopytka a nic z toho pro ni!
kazdej si tam chce mozna tak jen vyhodit z kopytka a nic z toho pro ni!
Přiznejte se, kdo chtěl na hostinu přivábit to divoké prase a sháněl ten prostředek na vábení, který vyskočil na SunEclipse.
Že by si taky vyhodilo z kopýtka![]()
Karja ja kludne namiesam drink. Sebe.
a drinky aj tak nebudu lebo ich nema nikto v ikonke!
Karja no keď ja nic neviem, nemam co ponúknuť![]()
Karja
proboha polepsim se, ja myslela, ze mam prehled ale asi jsem to flakala
Ja teda muzu paktofonika neco upect! Moje pavlovy a cupcakes jsou v prazkejch officech dost vyhlaseny![]()
Candance Musíš si přečíst "Můj dnešní outfit", ale vyhraď si na to prosím dost času
(a buď vděčná za svou vysloveně svatební ikonku).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje