"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:07
Reakce na Mrakoplas:

Karja ja kludne namiesam drink. Sebe.a drinky aj tak nebudu lebo ich nema nikto v ikonke!

​@Mutziputzi přece!

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:14
Reakce na SunEclipse:

vyskočila na mě reklama na přípravek na vábení divokých prasat co  jste kde která napsala?

no, ja som si chcela sťažovať, mne od dvadsiateho výročia svadby stále častejšie vyskakujú reklamy na zoznamky, tak rozmýšľam, čo mi tým vesmír chce naznačiť, ale teda týmto si to rozhodne prekonala!!!

Offline stes
9038 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:52
Reakce na SunEclipse:

vyskočila na mě reklama na přípravek na vábení divokých prasat co  jste kde která napsala?

...jako mě by zajímalo, co to je, asi nějaká píšťalka, ne? ale rozhodně to nebudu vyhledávat

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:41

Počujte, tu sa vie všetko. Ja som si na to konto doma robila tak trochu nemiestnu srandu a spomínala som také to fórum, ktoré niekto kedysi v nejakej skupine dával ako panoptikálnu príšernosť, kam si ženy chodili vyplakávať a hľadať animátorov z rôznych dovolenkových rezortov, do ktorých boli zamilovné a nielenže mi nikto neverí, ale teraz sa ešte po mne požaduje dôkaz.

Netušíte niekto, ako sa to volalo?

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:25

slniecko Orbion?

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:50

Antje A teď budeš muset vysvětlit, že to znáš jen náhodou, protože ti o tom vyprávěla sousedka

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:53

Sweet Potato to je cestovatelský server a kdybych to nečetla , tak bych nevěřila!

Offline stes
9038 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:58

Tak to je zajímavý téma...už to začínám číst a teda.....pokud je aspoň kus pravda, ty ženský jsou hloupější než důchodci jezdící nakupovat nádobí...tak jen téma animátoři v Tunisku má 1056 stránek, to se nedá

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:03
Reakce na Antje:

slniecko Orbion?

​Áno, vďaka !!!

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:05
Reakce na Sweet Potato:

Antje A teď budeš muset vysvětlit, že to znáš jen náhodou, protože ti o tom vyprávěla sousedka

​Prečo, veď aj ja to poznám, lebo som o tom čítala niekde na fóre:)

Ale susedku by som do toho radšej neťahala, lebo si predstav tie divné pohľady, ktoré by na ňu manžel začal vrhať...

stes veď preto mi to tu nikto neveril, no...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:09

stes moje spolužačka z vejšky!!! (kterou teda po prváku vyhodili), se tam vdala!!!

(nevim, jak to dopadlo, ale normálně tam fakt nabalila nějakýho borce z hotelu, rok před tim byla v Turecku a nabalila Turka (za podpory rodičů!!!!!), a to ale nějak nedopadlo, tak pak jela do toho Tunisu)

Offline stes
9038 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:15

Potrefenáhusa tak podle toho, co jsem si zatím přečetla, by za takový happyend dala kdekterá turistka modré z nebe. Měla jsem kolegu, jehož sestra žila dvacet let spokojeně v Istambulu, (už zemřela), ale že je u těch chlapců neznepokuje frekvence turnusů?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:21

stes no já to právě vůbec nechápu, že jim to nepřijde jako strašnej eklhaft, kolik těch ženskejch se tam takhle střídá? A tu moji spolužačku, tenkrát ve 20, v tom ještě podporovali rodiče, hlavně matka!

a teď jsem si vzpomněla, že jedna moje dlouholetá kámoška taky, ale jako to fakt nebylo žádný zoufalství, fakt krásná holka (v pubertě ji přezdívali Makepeacová) - a jako kdyby to aspoň bylo tak, že by to braly tak, že teda holt si to tam jedou užít (i když fuj fuj fuj), ale ona byla zamilovaná a učila se francouzsky (protože borec neuměl anglicky) a chtěla tam za nim jet!!!! Ta teda naštěstí z toho celkem brzo po návratu vystřízlivěla

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:30

Potrefenáhusa 

Před těmi 20 roky možná ještě mohli nevědět. Dnes už by člověk řekl, že to musí být známé úplně všem. Ale děje se to pořád a stále, jedno, jestli ty zamilované jsou mladé či staré, bohaté či chudé, z Česka nebo z Kanady.

Ten sebeklam o vlastní výjimečnosti je asi strašně silný. Asi stejně jako "kvůli mně přestane"

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:34

Sweet Potato no hele už tenkrát jsem si o tom myslela to samý, co teď

a ta druhá kámoška, to neni tak dávno, takovejch 6, 7 let

Offline stes
9038 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:36

Sweet Potato tak na tom orbionu jsou první nářky z roku 2007 a poslední z prosince 2019. 12 let stejné husy, nepoučitelné....tak nevím

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:39

stes A za dalších deset nebo dvacet let to nebude jiné.

Offline stes
9038 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:44

Sweet Potato no, bohužel...ale tak tady platí, že každá svýho štěstí strůjcem a komu není rady, tomu není pomoci (opět teta kateřina)

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:48

stes A komu není shůry dáno, jako by shazovali.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 16:53
Reakce na 711990:

Ja teda muzu paktofonika neco upect! Moje pavlovy a cupcakes jsou v prazkejch officech dost vyhlaseny

​No ale najprv ochutnávka, neviem či sa zhodneme