slniecko dik aspon nemusim premyslat nad tou ulohou s Brnom co som vyfasla!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko boze tam je tych tem! Uz len tie nazvy ma rozosmiali ![]()
https://www.orbion.cz/diskuse/kategorie/srdickove?discussionList-paginator-page=9#heart
nene! to fakt stačí už jen ty názvy!
slniecko To je horsie ako mimibazár...
Mrakoplas Na black list Tunisko jsem dnes taky stravila prijemnou pulhodinku:-D:-D
slniecko fakt bych skoro nevěřila, že to může existovat
Neskutečný!
slniecko to je normálny eskort servis. ![]()
jako spravna ovecka sem na to taky klikla....![]()
ja jsem koukla jen do jednoho vlakna co se tady nadneslo rano, netusila jsem, ze jich je tolik, nejvic okupovany samo rozvod s tunisanem a black list ![]()
znala jsem jednu pani, kdyz jsem zila ve vidni, tehdy ji bylo pres 55, co jezdila na dovolenou do Afriky a pokazde si privezla jinyho cernocha, velka laska. Ale netusila jsem teda, ze to je tak rozsireny a jakej je vekovej rozptyl tech pani a slecen, to je narez.
0zero7 som si spomenula, ze aj nasa suseda u rodicov uz vo veku 50+ jazdila do Tuniska/Egypta, teraz neviem. A raz k nam zaklopala a chcela od sestry prelozit sms-ku co jej nejaky takýto poslal. Segra jej povedala, ze to sa hanbi jej nahlas povedať
a bola to vydata zena s detmi v nasom veku (uz dospele) ![]()
Mrakoplas LOL, taky dobry, me prekvapilo ze je jich tolik, to jsou tak velky slipky nebo co? Chapu, ze se nejaka chyti, co nema sebevedomi atd, ale v tomhle mnozstvi je to masakr.
Asi si vybiram spatne destinace hehe
0zero7ja mela na gymplu spolužačku, která se na výšce seznámila Afričanem, ted si už nepatuji jestli z Etiopie nebo Eritrey nebo nevim. Zůstala s ním těhotná, poté se tesne pred svatbou zjistilo, že nam v pasu razitko persona non grata. Její matka na to skončila na psychiatrii.
Pak jsem ji potkala asi po deseti letech na stretavce zas těhotnou, byla tam měsíc na návštěvě, tak to prý bylo úspěšné a prý pořád doufají, že se sem bude moct vrátit. No láska jako tram. Císt to v knížce, tak si řeknu, kdo takovou kravinu vymysli.
ja jsem koukla jen do jednoho vlakna co se tady nadneslo rano, netusila jsem, ze jich je tolik, nejvic okupovany samo rozvod s tunisanem a black list
![]()
continuity notvl, jauvajs
Mrakoplas ja ti nevím, uměla bych si představit letni romanek, i když mne to přijde rizikové i jako chvilková zábava, ale já jsem srab, já se bojím nemoci.
A doufat ve šťastný trvalý vztah z Ahmedem, který uklízí lehatka v hotelu Jahdi, to je už úplně mimo moje chápání ![]()
Na druhou stranu Dirty dancing a jaká romantika to byla... ![]()
ja jsem koukla jen do jednoho vlakna co se tady nadneslo rano, netusila jsem, ze jich je tolik, nejvic okupovany samo rozvod s tunisanem a black list
znala jsem jednu pani, kdyz jsem zila ve vidni, tehdy ji bylo pres 55, co jezdila na dovolenou do Afriky a pokazde si privezla jinyho cernocha, velka laska. Ale netusila jsem teda, ze to je tak rozsireny a jakej je vekovej rozptyl tech pani a slecen, to je narez.
No co, co, třeba to maj místo seznamky a navíc možná dotyčné touží po troše exotiky
.
nebo třeba takovej manažer Bob
ty názvy diskusí jsou fakt luxusní počtení, netřeba se vnořovat do vláken hlouběji
RoSa to ale děláš velkou chybu, vlákna s managerem Bobem admini už preventivně zamykaji.
continuity no ako ona tam za nim jazdila opakovane :) ale tak stale byva oproti nasim, ziadneho amanta nevidam, tak ju to asi preslo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje