"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 11:06

Ounz 

Já nevím no, tahle debata o ošklivejch dcerách. Jako jsou ženský, co maj třeba tvrdší rysy, velkej nos, někdo má nadváhu, co já vím. Znala jsem paní, která měla viditelně nesouměrný obličej, ale pro mě pěkná a chic dáma. Ale když se ženská o sebe stará, upravené vlasy, přiměřený makeup,což někdo ani nepotřebuje, a je aspoň trochu oduševnělá, tak se podle mě těch šeredných najde hrozně málo. Prosimtě ještě to přehodnoť, já sama jsem malá se skoliózou, třemi vlasy a orlím nosem. V Africe jsem nikdy nebyla a mám už spoustu let manžela, kterýho nikdo neuplácel.

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 11:27

dynda Ja si myslim, ze nikdo neni tak osklivej aby si nenasel minimalne stejne osklivyho z domacich podminek;-).

Spis po nem dcera pasla, vydupala si ho nozickou, matinka zrejme uhranuta tamejsi kultuurou byla uhranuta I tim mladym mladikem. Jen teda nechapu, jak muzou rodice jednak svolit k snatku, ale jeste zejmena pokud ta dcera chodi do skoly!?

Mela jsem spolubydlici zijici s Marocanem, bohuzel tam zil s nama teda, vydrzela jsem tam bydlet asi dva mesice teda:-D. To bylo cely jak vystrizeny z Orbionu, ale ta moje spolubydlici se vzmohla na odpor vzdycky jen tim, ze mu uvarila jidlo z mletyho mixu na tajnacku:-D. A ja na nej cizinecky policii napraskala, ze pracuje, ja nevedela, ze je to tajny, ze nema povoleni. Jak rikam, to bylo bydleni, jeden den jsme normalne malem vyhoreli a vytopili se zaroven:-D. Mela jsem zrovna na navsteve kamarada z Belgie a ten z toho mel zazitek, a jeste cestou na Florenc na bus do Belgie opakovane kroutil hlavou a vykrikoval Feuer und Hochwasser! Boze, hned si ty ubikace u rodicu vic vazim:-D

Offline Lama_z_Lana
6721 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 12:01
Reakce na Karja:

dynda Ja si myslim, ze nikdo neni tak osklivej aby si nenasel minimalne stejne osklivyho z domacich podminek;-).

​To je jak citát na ledničku

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 12:13

Lama_z_Lana No, ja proste tyhlety recicky, ze je nekdo osklivej a nema sanci si nekoho najit neuznavam. Vsak osklivy jsou chlapi, zensky napric pohlavim, do toho jsou treba jeste blby, moznosti je spousta!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 12:22

Karjasice asi vim jak si to myslela,ale nedelam si iluze,ze takovych typku je i v cr dost.(domaci podminky)Tady je jednoznacne chyba na strane rodicu,ktery i zrejme skacou jak dcerunka piska.

Offline Lama_z_Lana
6721 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 12:43

Karja no me se libila ta formulace, jinak tomu pro zmenu nerozuim, ze jo

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 13:25

Zarinya Jj, myslela jsem to tak, ze asi neni duvod si kvuli ,,vosklivosti jak noc,, nebo co tady kdo napsal, najit si takovyho otrapu a je jedno odkud;-)'

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 15:24

Ale je dost holek,ktere si vezmou treba gamblera nebo alkoholika, protoze ho strasne milujou. O co je to jiny nez Tunisan, kteryho poznaly jako skvelyho chlapika, ktery jim snasi modry z nebe? Jina kultura prece nevadi, urcite se integruje, kazdy zacatek je tezky, musi se mu dostat podpory a pochopeni, aby si zvyknul...

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 15:31

Kokoska Nejlepsi jsou hlasky: Neznate nekdo Amira ze Sun hotelu? Jestli to nahodou nezkousi na kazdou? Zazili jsme toho spolu hodne. Termin dovolene 8.8.-15.8.2019:-D:-D Zazili jsme toho spolu hodne za tyden dovolene, to je sranda!

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 15:32

Kokoska Plus ze strany rodičů v tom může být snaha uchránit dceru a tím i sebe před ostudou, před komentáři okolí, před "my vám to řikali". Ač se to zdá nepochopitelné, i dnes je spousta těch, pro které je zachování dekóra (radši špatné manželství než hanba rozvodu) jak před 100 lety. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 16:11
Reakce na Zarinya:

Karjasice asi vim jak si to myslela,ale nedelam si iluze,ze takovych typku je i v cr dost.(domaci podminky)

​I v USA! Ja ted v praci slychavam podobne historky, ba jeste horsi, v podstate denne - a o Araby nebo Tunisany se fakt nejedna

Na druhou stranu jsem tady za ta leta poznala nekolik stastnych "smisenych" paru (manzelka Americanka, manzel Arab/Ind/African). Ale me zname sve budouci manzely holt nepotkaly v letovisku na plazi, to je to. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 16:18
Reakce na Garfie:

stes Tak ale pockej, ale ten pribeh pro me neni zalozenej na tom, ze ten clovek byl Arab nebo Tunisan nebo kdo (uz se mi to nechce hledat). Ale na tom, co jsou lidi ochotni snaset, matka studujici koran, aby pochopila mentalitu je jen tresnicka na dortu. Je to proste o typech chlapu, ktery nektery zensky pritahujou, podobny typci se najdou i u nas...

​dočítám teda s velkým zpožděním, ale pokud je ten příběh aspoň částečně pravdivý, tak je založený především na tom, že součet iq všech zúčastněných je menší než 100, a to má minimáně jedna osoba vysokou školu (úplně slovo od slov jsem to nečetla, ale o tom, že je žena lékařka, tam myslím něco padlo, ne?). to mi na tom přijde jako největší tragédie. kdyby to byla story lidí ze zvláštní školy, snad by se to trochu dalo pochopit. představa, že mě léčí ženská, pro kterou by charakteristika dutá jako bambus byla velká lichotka, je trochu mrazivá. vždyť v případě pravdivosti příběhu je to jeden nesvéprávný vedle druhého.

Offline whiskas
20788 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 16:23

Help, co je vhodné si obléci na jazzový koncert? Jdeme na Glenn Miller Orchestra. Nebo je to naprosto jedno? Díky.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 16:45

paktofonika jelena na cerne nebrat . Vyzkousela jsem ho, abych nemusela prat v Perwollu a Woolite, ktere mi nevoni. Muzi vybledlo nekolik bavlnenych tricek a mne jedny saty. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 16:46

whiskas to je v Obecnaku? Vzala bych si male cerne nebo neco v podobnem stylu. Hezky si to uzij :) 

Offline whiskas
20788 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 17:11

Lamicka Jo, v Obecňáku. Malé černé? Čekala jsem něco méně formálního . Díky moc

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 17:21

whiskas Na Glenn M. Orchestra asi budou i mene formalne obleceni lide a vsadim se, ze tam urcite potkas minimalne jedny plesovky . Pro me jsou male cerne jistota na akce jako tahle, kdy uplne nevim co. Kalhoty moc nenosim, ale jestli jsi kalhotova, tak s nimi a peknym topem taky neslapnes vedle. 

Offline whiskas
20788 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 17:24

Lamicka Počkej, teď mi to došlo. To asi nepůjde (LBD), nemám kozačky a v lodičkách nejdu. A přezouvat se? To asi ne, že? To se snad dělá jen na plesech ?

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 17:31

whiskas tak si vem pekny kalhoty, pekny top nebo svetrik, hezky sperk a je to.  

Online Miru
16589 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 17:33

Dotaz:

kdo, prosím, máte Timberlandy - impregnujete.?, a když ano, pomůže to trochu od toho, aby se na světlé barvě nedělaly tolik případné tmavší šmouhy.?