Lamicka Napadá mě sukně + košile, nebo rolák, případně šaty, ale špatně se mi dnes stahují fotky, tak na ně asi v ukázce nedojde :-D.

Lamicka Napadá mě sukně + košile, nebo rolák, případně šaty, ale špatně se mi dnes stahují fotky, tak na ně asi v ukázce nedojde :-D.

rolák

whiskas asi oboji, kosile se mi libi o trosku vic. Sukne ti moc slusi!!!!
whiskas 1, a boty tyhle nebo jine? Mne by se asi libily jine!
whiskas 1 a radši třeba perka než tyhle zavazovací (jinak jsou moc pěkné, ale k tomu mi moc nejdou).
whiskas mne se moc libi 1
whiskasmně se líbí myšlenka, ale ne úplně provedení. sukně pěkná, imo by to chtělo jiný typ bot - pokud zavazovací, tak nějaké spíš jako oxfordky, a pokud zimní, tak spíš taky perka. a víc se mi líbí rolák, protože mi přijde, že košile ti moc nesedí (moc dlouhé rukávy a nějak tak divně v oblasti ramen).
whiskas Každopádně se tam potkáš s mými rodiči
a znovu děkuju razorblade za tip.
Aranel Za jaky?![]()
Co znamená v eshopu výraz PRE-LOVED? Např. Pre-loved Gucci nebo Pre-loved Chanel apod?
Dadoo Ze už to zboží mělo nějakého majitele, použité ;-)
Tulipe ahaaa.. zajímavé. Prostě takový luxusní sekáč ![]()
Miru neimpregnuju, žádné šmouhy na nich nemám, jsou to naprosto nezničitelné boty! ![]()
Díky všem. Nakonec, vzhledem k vlezlé zimě, vyhrála verze s rolákem, ale dovnitř sukně, na krk jsem přihodila "ozdobu" a boty jsem vyměnila za perka.
Aranel Koncert byl skvělý a doufám, že se líbil i tvým rodičům
.

Děkuju!![]()
Máte někdo ověřený postup, jak roztáhnout koženou botu? Jedna padne skvěle, jedna je těsná, moje klasika. Když koupím o číslo větší, budou mi obě o číslo velké...
dynda Mokrý tlustý ponožky a chodit v tom doma dosucha
dynda já bych místo vody použila líh - do každý boty panáka nejakýho bílýho alkoholu, vodka/slivovice, a pak do toho vlízt v ponožkách a chodit po bytě
Vyzkouším, díky.
whiskas Krasnej medvidek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.