stes ital ani holandan by si s ceskou holkou moc nepolepsil![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes no v chorvatsku takovy ale treba sou, plazovy inzenyri
viktorka_od splavu a Italové zrovna tydle týpky na plážích taky často mají...
Holandskou pláž jsem zažila, ale tam by teda takovej plážovej inženýr musel vsadit na jiný kvality, než pouhé tělo, pod svetrem svaly nejsou vidět!!! ![]()
viktorka_od splavu a Italové zrovna tydle týpky na plážích taky často mají...
Holandskou pláž jsem zažila, ale tam by teda takovej plážovej inženýr musel vsadit na jiný kvality, než pouhé tělo, pod svetrem svaly nejsou vidět!!!
![]()
![]()
stes Nás inženýři obterovali iv Chorvatsku. Tam jsem k tomu označení přišla. Říkala jim tak kamarádka.
Znám jednu, co si v roce 2017 v 35 letech nabrnkla plážového inženýra na Djerbě. Tomu bylo 20. Vzala si ho přímo na místě na konci první týdenní dovolené!!! Jako nechápu, jak to udělali s doklady, ale stopro se pak velmi horko těžko v Praze rozváděla, takže ten sňatek musel být platný. Že těch ženských jsou taková kvanta, je prostě ... no neskutečný ![]()
Ok vzdavam se.
Mir. Jsou fajn
a de facto by je kazda brala. Nejen na plazi.
Plážový inženr je hodně starý výraz, docela mě pobavilo, že je to pro někoho novinka. Jinak jejich výskyt potvrzuji i na plážích v Bulharsku před cca 40 lety ![]()
Dadoo souhlasím, tak se jim rikalo uz za komoušu, akorat ze z BLR, RSR a Jugoslavie se do ČSSR prizenit zas tak moc nechteli. Naopak, co by dala Čechoslovenka za Chorvata!
stes ty skutecne nechapes pointu, co tu mnohe osvetlily nebo to jen predstiras, protoze nechces priznat, zes na zacatku placla kapitalni blbinu?
jinx jakou.. Konkretne?
stes Je to vyse cerne na bilem, to po mne nemuzes chtit:))
Potrefenáhusa Dnes som stála pred regálom s Jeleňom. Najprv som chcela kúpiť ten mimi, ale tak ma zaujal ten na farebné prádlo. Ten si neskúšala? A twn na čierne? A nevieš, aký je rozdiel medzi tým, na ktorom píše perte s prírodnou silou a medzi tým na ktorom píše perte s mydlovou silou?
paktofonika no v tom s mýdlovou silou je nastrouhaný mejdlo a v tom s přírodní silou sou nastrouhaní jeleni
Ounz ty dnes perlis ![]()
paktofonika Janulik03 Už bych měla sklapnout, myslim.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje