"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Janulik03
20008 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 20:26

Ounz nieeeeeee

Online Garfie
28257 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 20:36
Offline moora
8663 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:12
Reakce na nolita:

stes tak pointa snad byla, jakej to byl debil, ne ze byl arab... stejnej debil muze byt kdokoliv... tyhle zkratky

​copak tunisan, ale ten otec! ten otec! (i matka teda...)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:14

moora jasně ti taky byli na ránu...což nic nemění na tom, že co psala stes je kravina... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:15
Reakce na stes:

jinx jakou.. Konkretne? 

​tak tento nechtěný vtip je výborný

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:24

nolita jj, akorát, že největší debilové v tom příběhu jsou jednoznačně rodiče, jako já nemůžu uvěřit, že je to živý...

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:25

moora ja verim, lidska blbost je nekonecna.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:31

moora jj tady v tom konrétním rozhodně... 

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:37
Reakce na moora:

nolita jj, akorát, že největší debilové v tom příběhu jsou jednoznačně rodiče, jako já nemůžu uvěřit, že je to živý...

​To teda jo....ta dcera za to vlastně nemohla (protože co je z kočky, všechno chytá myši).

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 10. ledna 2020 21:54

moora mě spíš překvapuje, že takový idiot umí číst a psát

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 08:25
Reakce na moora:

​No jak jsem došla k bum bác, nebo jak to tam psal, přestala jsem věřit, že je to skutečný. Ať mi nikdo neříká, že táta o 20 kilo těžší než agresor, poslouchá za dveřma, jak někdo bije jeho dceru, a nic neudělá. Podle mě blbost. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 09:17

Tohle bude ten priklad, kdy bylo lepsi mit syna. Chudaci chteli dcerku a zrejme bude seredna, pak svitla nadaje, ze ji udaj Tunisanovi, i presto, ze my v CR araby nechceme, nejsme pokrytci a ted takhle trpi.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 09:33
Reakce na Ounz:

paktofonika Janulik03 Už bych měla sklapnout, myslim..

​Ja som len chcela vedieť, či v tom nejaký rozdiel je, že či je obsah rovnaký a líši sa len krabička so sloganom. Ja totiž neznesiem vôňu klasického i jadrového mydla, a nechcem kupovať prášok, ktorý nakoniec nepoužijem. Ale tak kupim malú krabičku a uvidím no. 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 09:51

dynda No přesně, nedokážu si představit, který svéprávný otec by nechal dceru mlátit a to ještě navíc ve vlastní domácnosti. Ale já to teda pochopila tak, že zeťák házel s věcmi nebo bouchal nábytkem či něco podobného, protože pak jednou, když se dcera ozvala, tak tam ten otec vlitnul, a to byl ten okamžik, jak ji držel pod krkem. No nevím, přitažené za vlasy to je tak jako tak a znovu to rozhodně číst nebudu. O domácím násilí trochu něco profesně vím, přesto si myslím, že s ohledem na spolužití s rodiči by tohle mělo přestat tak po pětině popisovaných věcí. Buď je to smyšlené nebo mají ti rodiče iq houpacího koně.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 09:56

Malenge 

On tam psal, že žena je lékařka, IQ tykve nepředpokládám. Jeho sloh sice není žádnej Kundera, ale za úplnýho vola bych ho podle psaní neměla... Nevím no, pak už mě, jako Mutzi, nekorektně napadá jenom ta šeredná dcera.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 10:11

paktofonika Kup si malou krabičku, ten prášek skoro nevoní, rozhodne ne tak, jako původní starý mejdlo s jelenem. Z prádla není cítit nic, ani u Jelínka. 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 10:33

dynda Vidíš, tu doktorku jsem zapomněla. To je to rychločtení... prostě, nedokážu uvěřit, to by musela být holka fakt šerednější než noc křížená s ježibabou. A ještě zlá a namyšlená. Vždyť to není normální. Přijede, neb mu zaplatili kurz, do školy nechce. WTF?!? No dobře, budiž, tak jdi do práce. Nechce. OK, tady je letiště a mazej domů, ne aha, tak jo, učit se nechceš, pracovat nechceš, línej, drzej, neohleduplnej, rozhazovačnej ochlasta cizích peněz jsi, tak to bude nejlepší nápad, abychom ti vystrojili veselku s vlastní dcerou

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 10:43

Malenge 

Tak nějak. Ale nezapomínejme na příběh ze života od Husy!

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 10:48

paktofonika já si toho vůbec nevšimla, že dou tam rozdílný nápisy, ja ho mám z rohlíku..to byl jen vtípek, co mě napad, jak sem to viděla napsaný. Mně přijde, že jak mejdlo nevoní, ale nejlíp bude, když to fakt vyzkoušíš..

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 10:51

A jenom teda, my vošklivý dcery, co ale aspoň nejsme úplně blbý, bysme se takovym chlapíkem ukecat nenechaly, holt radši samy bejt no.