Ounz nieeeeeee ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes tak pointa snad byla, jakej to byl debil, ne ze byl arab... stejnej debil muze byt kdokoliv... tyhle zkratky
copak tunisan, ale ten otec! ten otec! (i matka teda...)
nolita jj, akorát, že největší debilové v tom příběhu jsou jednoznačně rodiče, jako já nemůžu uvěřit, že je to živý...
moora ja verim, lidska blbost je nekonecna.
moora jj tady v tom konrétním rozhodně...
nolita jj, akorát, že největší debilové v tom příběhu jsou jednoznačně rodiče, jako já nemůžu uvěřit, že je to živý...
To teda jo....ta dcera za to vlastně nemohla (protože co je z kočky, všechno chytá myši
).
moora mě spíš překvapuje, že takový idiot umí číst a psát
No jak jsem došla k bum bác, nebo jak to tam psal, přestala jsem věřit, že je to skutečný. Ať mi nikdo neříká, že táta o 20 kilo těžší než agresor, poslouchá za dveřma, jak někdo bije jeho dceru, a nic neudělá. Podle mě blbost.
Tohle bude ten priklad, kdy bylo lepsi mit syna. Chudaci chteli dcerku a zrejme bude seredna, pak svitla nadaje, ze ji udaj Tunisanovi, i presto, ze my v CR araby nechceme, nejsme pokrytci a ted takhle trpi.
Ja som len chcela vedieť, či v tom nejaký rozdiel je, že či je obsah rovnaký a líši sa len krabička so sloganom. Ja totiž neznesiem vôňu klasického i jadrového mydla, a nechcem kupovať prášok, ktorý nakoniec nepoužijem. Ale tak kupim malú krabičku a uvidím no.
dynda No přesně, nedokážu si představit, který svéprávný otec by nechal dceru mlátit a to ještě navíc ve vlastní domácnosti. Ale já to teda pochopila tak, že zeťák házel s věcmi nebo bouchal nábytkem či něco podobného, protože pak jednou, když se dcera ozvala, tak tam ten otec vlitnul, a to byl ten okamžik, jak ji držel pod krkem. No nevím, přitažené za vlasy to je tak jako tak a znovu to rozhodně číst nebudu. O domácím násilí trochu něco profesně vím, přesto si myslím, že s ohledem na spolužití s rodiči by tohle mělo přestat tak po pětině popisovaných věcí. Buď je to smyšlené nebo mají ti rodiče iq houpacího koně.
On tam psal, že žena je lékařka, IQ tykve nepředpokládám. Jeho sloh sice není žádnej Kundera, ale za úplnýho vola bych ho podle psaní neměla... Nevím no, pak už mě, jako Mutzi, nekorektně napadá jenom ta šeredná dcera.
paktofonika Kup si malou krabičku, ten prášek skoro nevoní, rozhodne ne tak, jako původní starý mejdlo s jelenem. Z prádla není cítit nic, ani u Jelínka.
dynda Vidíš, tu doktorku jsem zapomněla. To je to rychločtení... prostě, nedokážu uvěřit, to by musela být holka fakt šerednější než noc křížená s ježibabou. A ještě zlá a namyšlená. Vždyť to není normální. Přijede, neb mu zaplatili kurz, do školy nechce. WTF?!? No dobře, budiž, tak jdi do práce. Nechce. OK, tady je letiště a mazej domů, ne aha, tak jo, učit se nechceš, pracovat nechceš, línej, drzej, neohleduplnej, rozhazovačnej ochlasta cizích peněz jsi, tak to bude nejlepší nápad, abychom ti vystrojili veselku s vlastní dcerou ![]()
Tak nějak. Ale nezapomínejme na příběh ze života od Husy!
paktofonika já si toho vůbec nevšimla, že dou tam rozdílný nápisy, ja ho mám z rohlíku..to byl jen vtípek, co mě napad, jak sem to viděla napsaný. Mně přijde, že jak mejdlo nevoní, ale nejlíp bude, když to fakt vyzkoušíš..
A jenom teda, my vošklivý dcery, co ale aspoň nejsme úplně blbý, bysme se takovym chlapíkem ukecat nenechaly, holt radši samy bejt no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje