mitford sister my máme Winix u450, už sa nepredáva. Vyzerá dobre, je tichá ale efektivitu vôbec neviem posúdiť
. Mame ju kvôli deťom.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mitford sister my máme kvůli pylu, děti se osypavaji, takže jim v pokoji čistíme vzduch, když je sezóna. Ani nevím, co máme , ale drahou, manžel potřeboval vyřešit opuchle děti a na cenu nekoukal.
Edit: jsem moc nepomohla, ale tcháni taky mají a taky jsou spokojeni, takže to funguje
mitford sister doporucuju vybirat asi neco lepsiho, my jsme kdysi dostali nejakou s ozonem? A priserne to smrdelo, nedala se vubec pouzivat.
mitford sister jako kdyz bysme misto obyvaku meli verejnej bazen, takovej dezinfekcni smrad. Hele, jeste je nekde na pude, kdybys mela zajem:D rada venuju
mitford sister smrdí to jako kopírka.
Zrovna ozonovou pračku vzduchu bych doma určitě nechtěla. Ozon není pro plíce vůbec zdravý, je dost reaktivní.
pokud si chceš udělat doma lepší vzduch a nebydlis zrovna v Ostravě, kup si zvlhčovač vzduchu.
continuity jako ostrava fakt neni tak strasna jak si asi predstavujes...
711990 jeé, to bys byla moc hodná, něco bych ti za to určitě "vyměnila" :) napíšu SZ
já tu budu omlacovat plesnivý zdi, pak to ještě bude vysychat, to mě vedlo k úvahám o čističce. chvíli to snad přežiju, i kdyby to smrdělo, hlavně ať to něco polapá.
continuity já o ozonu jako vedlejším produktu ionizace vím; tato čistička prý má o řád podlimitní ozon (našla jsem to někde v poradně). každopádně bych ten krám uvítala aspoň krátkodobě, jak píšu během opravy zdí
mitford sister tuhle cisticku ma nekolik lidi v mem okoli a u vsech spokojenost, nikomu nesmrdi. Treba ma711990 vadny kus, nebo citlivy nos
mnum muž kupuje trička na bezpotisku už asi 3 roky a spokojen je velmi, barvy drží, švy taky. Ale musíš brát ty z těch dražších řad, minimálně cca od 350,- za kus mám pocit, to bývá pěkná pevná bavlna, mají ale i ten tenký hadr, na to pozor.
mitford sister napis, mezitim zjistim jestli tam furt je:)
Karlicka hele smrdelo to fest, mozna to je nasim malym bytem? A teda vic to vadilo sambovi. My jsme to dostali, abysme meli cistsi vzduch kvuli papouskovi, ale nakonec sme se bali, aby nam kvuli tomu nechcip:D
Malenge aha, dobře, díky ![]()
711990nevim no, ma ji kamaradka i tchan. Oba bydli v malem byte a nijak to u nich nesmrdi.
711990 Jsem divná, ale mně ozon voní
. Kadeřnice používá ozonovou čističku v kadeřnictví (přes noc) a když jsem k ní dopoledne dorazila, cítila jsem vzduch jako po bouřce
.
whiskas
tak muzes chodit inhalovat:D
711990 tu mám, ozon mi nevadí
711990 Tsss, neříkej dvakrát
. Mně opravdu voní, tak ne jako Chanel, to zase ne ![]()
.
hele smrdelo to fest
Rozhodně by to nemělo smrdět - ozón může vonět trochu nezvykle, to jo (jako vzduch po dešti/bouřce, jak píše whiskas, ale smrdět fakt ne). A pokud to smrdělo vám oběma, tak se to nedá ani přičítat nějakému "posunutému čichovému vnímání". Taky to mohl být vadný filtr
(stalo se mi něco podobného po výměně filtru u vysavače - najednou to začalo smrdět takovou jako spáleninou. Tak jsme koupili další filtr od jiné firmy a ten byl v pohodě).
jerry uvidime, co rekne mitford sister :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje