MP Marge a jakym zpusobem to s vámi komunikovalo?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge Já se právě těm ezoterickým věcem úplně cíleně vyhýbám, těch nedobrovolných zážitků mám fakt moc a nijak po nich neprahnu. Včetně toho, že mi kdysi kartářka, u které jsem byla někdy ve dvaceti, řekla, že na stará kolena budu mít také vidění a zvláštní schopnosti jako ona. Tak tomu nechci jít moc naproti :-)
MP Marge a jakym zpusobem to s vámi komunikovalo?
Jak psala Garfie - mas karticky s pismeny a cisly, a ty poskladas do kruhu. Doprostred postavis sklenicku, dnem nahoru. Kazdy z ucastniku polozi na dno sklenicky prst tak, aby se vsechny prsty dotykaly. Sklenicka pak jezdi od pismene k pismenu v tom kruhu, a tak tvori slova.
Garfie To zcela chapu. Mne to vsechno zajima - ale taky se bojim!
MP Marge tohle uz je fakt asi blbá otázka. Pokud připustíme, že je to skutecne nejaka negativní energie,ktera se snazi proniknout, proč to nedotahne do konce. Nebo jste to utnuli dřív nez mela šancí?
Kdo jako decko /pubertak na tabore nezkusil vyvolavat duchy, at zvedne ruku:D ja jsem jen rada ze se nam to nikdy nepodarilo, jak vas tak ctu...
MP Marge tohle uz je fakt asi blbá otázka. Pokud připustíme, že je to skutecne nejaka negativní energie,ktera se snazi proniknout, proč to nedotahne do konce. Nebo jste to utnuli dřív nez mela šancí?
No my jsme to utly a vystrikaly pokoj svecenou vodou, ale tezko rict - je docela mozne, ze negativni energie kvuli nam radi na Praze 5 dodnes!
Já žádný takový zážitek nemám, ale věřím, že se to může stát. Jako já si myslím, že všechny informace z minulosti mohou nějak existovat a dá se na ně napojit, ať už to pak má jakoukoliv formu. Ale nevysvětluje to, jak může někdo něco předpovědět. Jedině že současnost možná není jediná časová rovina?
rasaNori No přesně, jen nám to teda vyšlo víc, než bych si přála :-)
dynda je to zajímavý a začíná mi to připomínat hlubokonoční debaty z mládí...teda shodou okolností časové roviny jsme probírali asi před rokem s pubertálními synovci a bylo to dost výživné. Jeden si psal poznámky, protože měl druhý den rande a chtěl ohromit slečnu. ![]()
dynda nejnovější poznatky z fyziky už taky vypadají docela ezoterický. Taková kvantová provázanost například ![]()
Jíte někdo chlorellu? Jsem zjistila, že si kupuju ňákou moc drahou, je zde cena směroplatná či je to jedno?
MP Marge Kde jste vzaly svěcenou vodu?
dynda já jsem přesvědčená, že všechny ducharsky zazitky spadají do oblastí fyziky o kterých zatím nemáme páru. Akorát to nezní tak tajemně.
Já mám taky radši, když se to všechno dá nějak vysvětlit.
Sweet Potato nemohu odpovidat za marge, ale leccos se da sehnat v kostele;) s vodou nevim, jaka jsou pravidla, muzes si ale nechat posvetit nejakou vec - zaplatis poplatek, provedou se patricne ukony, zapise se to do knihy a je to.
Kora
Já mám taky radši, když se to všechno dá nějak vysvětlit.
No ono se všechno dá vysvětlit, záleží na tom, kdy se to vysvětluje... třeba před 200 lety bys mobil nevysvětlila ![]()
MP Marge My jsme měli na škole spolužačku, říkali jsme jí podivínka Alenka. Byla celkem zvláštní povahově i vzhledově a ty zvláštní schopnosti měla. Říkala, že jako malý je má každý, ale s přibívajícím věkem jen určití lidé. Celkem dobře dokázala předpovídat věci z budoucnosti. Jednou si podobné vyvolávání duhů pamatuju večer na brigádě. Bylo nás tam asi 8 a ten pocit, že se něco v jednu chvíli objevilo s námi v místnoti jsme měly všechny. Bohužel nebo možná bohudík, to některé v tu chvíli nevydržely a utekly a tím se to přerušilo.
Vzpomněla jsem si na ni, když si tříletý syn hrál v pokojíčku a slyšela jsem ho, jak si tam vykládá, co dělá, co má rád a tak. Potom se hlasitě zavřely dveře od balkónu. Lekla jsem se, protože jsem je neotevírala a tak jsem se ho šla zeptat co to bylo. On mi odpověděl, že babička. Tak jsem se ptala jaká babička a on ukázal na fotku manželové maminky, kterou jsem ani já neznala, protože umřela mladá a říká...tahle babička, ona sem občas chodí. Nebýt toho bouchnutí balkónu (mimochodem zavřeného na kliku), tak bych si řekla dětská fantazie, ale on těhle "zážitků" měl mnohem víc.
MP Marge Kde jste vzaly svěcenou vodu?
V Budejovicich byval takovej malej carodejnickej korenarskej kramek ![]()
Puvodne jsme uvazovaly, ze bychom ji ukradly v kostele, ale usoudily jsme, ze by to mohlo pokazit ten posvatny efekt
Nastesti nam kamaradcina maminka rekla o tom kramku.
Renusatko No ty blaho, taky uzasna historka ![]()
Jinak ja pevne verim tomu, ze Alenka mela pravdu s temi detmi. Mam tajnou teorii, ze ona mozna spousta tech "imaginarnich kamaradu" neni tak uplne imaginarni!
Ale v praci si to nechavam radsi pro sebe ![]()
No počkej ale, svěcená voda z krámku, to trochu zavání, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje