"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kora
příspěvků moje polička 28. února 2020 20:01

MP Marge a jakym zpusobem to s vámi komunikovalo?

Offline Garfie
28260 příspěvků moje polička 28. února 2020 20:07

MP Marge Já se právě těm ezoterickým věcem úplně cíleně vyhýbám, těch nedobrovolných zážitků mám fakt moc a nijak po nich neprahnu. Včetně toho, že mi kdysi kartářka, u které jsem byla někdy ve dvaceti, řekla, že na stará kolena budu mít také vidění a zvláštní schopnosti jako ona. Tak tomu nechci jít moc naproti :-)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. února 2020 20:39
Reakce na Kora:

MP Marge a jakym zpusobem to s vámi komunikovalo?

​Jak psala Garfie - mas karticky s pismeny a cisly, a ty poskladas do kruhu. Doprostred postavis sklenicku, dnem nahoru. Kazdy z ucastniku polozi na dno sklenicky prst tak, aby se vsechny prsty dotykaly. Sklenicka pak jezdi od pismene k pismenu v tom kruhu, a tak tvori slova. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. února 2020 20:39

Garfie To zcela chapu. Mne to vsechno zajima - ale taky se bojim! 

Offline Kora
příspěvků moje polička 28. února 2020 20:55

MP Marge tohle uz je fakt asi blbá otázka.  Pokud připustíme,  že je to skutecne nejaka negativní energie,ktera se snazi proniknout, proč to nedotahne do konce. Nebo jste to utnuli dřív nez mela šancí?

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. února 2020 21:26

Kdo jako decko /pubertak na tabore nezkusil vyvolavat duchy, at zvedne ruku:D ja jsem jen rada ze se nam to nikdy nepodarilo, jak vas tak ctu... 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. února 2020 21:53
Reakce na Kora:

MP Marge tohle uz je fakt asi blbá otázka.  Pokud připustíme,  že je to skutecne nejaka negativní energie,ktera se snazi proniknout, proč to nedotahne do konce. Nebo jste to utnuli dřív nez mela šancí?

​No my jsme to utly a vystrikaly pokoj svecenou vodou, ale tezko rict - je docela mozne, ze negativni energie kvuli nam radi na Praze 5 dodnes!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. února 2020 22:40

Kora 

Já žádný takový zážitek nemám, ale věřím, že se to může stát. Jako já si myslím, že všechny informace z minulosti mohou nějak existovat a dá se na ně napojit, ať už to pak má jakoukoliv formu. Ale nevysvětluje to, jak může někdo něco předpovědět. Jedině že současnost možná není jediná časová rovina?

Offline Garfie
28260 příspěvků moje polička 29. února 2020 07:31

rasaNori No přesně, jen nám to teda vyšlo víc, než bych si přála :-)

dynda je to zajímavý a začíná mi to připomínat hlubokonoční debaty z mládí...teda shodou okolností časové roviny jsme probírali asi před rokem s pubertálními synovci a bylo to dost výživné. Jeden si psal poznámky, protože měl druhý den rande a chtěl ohromit slečnu.

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 29. února 2020 07:41

dynda nejnovější poznatky z fyziky už taky vypadají docela ezoterický. Taková kvantová provázanost například

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. února 2020 09:47

Jíte někdo chlorellu? Jsem zjistila, že si kupuju ňákou moc drahou, je zde cena směroplatná či je to jedno?

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 29. února 2020 09:52

MP Marge Kde jste vzaly svěcenou vodu?

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. února 2020 09:52

dynda já jsem přesvědčená, že všechny ducharsky zazitky spadají do oblastí fyziky o  kterých zatím nemáme páru. Akorát to nezní tak tajemně. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. února 2020 10:11

Kora 

Já mám taky radši, když se to všechno dá nějak vysvětlit.

Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 29. února 2020 10:24

Sweet Potato nemohu odpovidat za marge, ale leccos se da sehnat v kostele;) s vodou nevim, jaka jsou pravidla, muzes si ale nechat posvetit nejakou vec - zaplatis poplatek, provedou se patricne ukony, zapise se to do knihy a je to. 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 29. února 2020 15:00
Reakce na dynda:

Kora 

Já mám taky radši, když se to všechno dá nějak vysvětlit.

​No ono se všechno dá vysvětlit, záleží na tom, kdy se to vysvětluje... třeba před 200 lety bys mobil nevysvětlila

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. února 2020 16:19

MP Marge My jsme měli na škole spolužačku, říkali jsme jí podivínka Alenka. Byla celkem zvláštní povahově i vzhledově a ty zvláštní schopnosti měla. Říkala, že jako malý je má každý, ale s přibívajícím věkem jen určití lidé. Celkem dobře dokázala předpovídat věci z budoucnosti. Jednou si podobné vyvolávání duhů pamatuju večer na brigádě. Bylo nás tam asi 8 a ten pocit, že se něco v jednu chvíli objevilo s námi v místnoti jsme měly všechny. Bohužel nebo možná bohudík, to některé v tu chvíli nevydržely a utekly a tím se to přerušilo. 

Vzpomněla jsem si na ni, když si tříletý syn hrál v pokojíčku a slyšela jsem ho, jak si tam vykládá, co dělá, co má rád a tak. Potom se hlasitě zavřely dveře od balkónu. Lekla jsem se, protože jsem je neotevírala a tak jsem se ho šla zeptat co to bylo. On mi odpověděl, že babička. Tak jsem se ptala jaká babička a on ukázal na fotku manželové maminky, kterou jsem ani já neznala, protože umřela mladá a říká...tahle babička, ona sem občas chodí. Nebýt toho bouchnutí balkónu (mimochodem zavřeného na kliku), tak bych si řekla dětská fantazie, ale on těhle "zážitků" měl mnohem víc.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 29. února 2020 17:01
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Kde jste vzaly svěcenou vodu?

​V Budejovicich byval takovej malej carodejnickej korenarskej kramek

Puvodne jsme uvazovaly, ze bychom ji ukradly v kostele, ale usoudily jsme, ze by to mohlo pokazit ten posvatny efekt  Nastesti nam kamaradcina maminka rekla o tom kramku. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 29. února 2020 17:06

Renusatko No ty blaho, taky uzasna historka

Jinak ja pevne verim tomu, ze Alenka mela pravdu s temi detmi. Mam tajnou teorii, ze ona mozna spousta tech "imaginarnich kamaradu" neni tak uplne imaginarni! 

Ale v praci si to nechavam radsi pro sebe

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. února 2020 17:12

MP Marge 

No počkej ale, svěcená voda z krámku, to trochu zavání, ne?