Kora vyborne, tohle si budu opakovat jako mantru, protoze vcera jsem sla pozde vecer z vlaku, uplne ztichym mestem a vsechny tyhle mistni historky mi zacaly naskakovat v hlave. Asi jsem prekonala rekord na trase nadrazi - domov.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge
No počkej ale, svěcená voda z krámku, to trochu zavání, ne?
To ja jsem tenkrat nedokazala posoudit ![]()
Ja jsem byla hlavne rada, ze nemusim krast v kostele!
bram jo, hodit to na fyziku zabírá. Mě to teda hrozně fascinuje. Včera po tě diskuzi tady jsem sice usnula jak špalek, ale musela jsem si nechat rozsviceno. ![]()
Však všude kolem nás jsou vesmíry, do kterých nemůžeme a o nichž nevíme, protože jsou v úplně jiných rozměrech. Nedávno jsem na tohle téma četla knihu od Miloše Urbana, Urbo Kune se jmenuje. A není děsivá!
dzizisketa To zni zajimave!!!
Garfie No vida! A jak stare jsou deti?
MP Marge Které?
Ty opravdové 11 a 7, myslím že imaginární budou +/- stejně...
Tomík a Laura, s dětma to táhnou už několik let!! My odkojené Šestým smyslem z toho nemáme nejlepší pocit...
![]()
Mne jednou syn tak vehementne tvrdil, ze v hale nekdo stoji, ze jsem se opravdu hodne bala.
Lamicka Já si zase pamatuju, jak syn jednou jako miminko strašně plakal, ležel na přebalováku a najednou jako když utne, zadíval se do jednoho rohu na stropě a úplně se rozzářil, začal se smát a natahovat tam ruce, bylo to taky dost zvláštní...
Garfie to teda ![]()
Garfie Příbuzní mají starou chalupu a v jedné místnosti houpaci křeslo, ktere tam zůstalo po nějakém předchozím majiteli. Maji dva chrty, kteří čas od času na to křeslo začnou štěkat a nechtějí se k němu přiblížit. Viděla jsem to na vlastní oči, ti psi byli fakt jak vymeneni.
Kora Zvláštní, viď? Moje kamarádka má zase kočku, která se čas od času naježí a začne prskat na jedno místo na zdi...
Lamicka Já si zase pamatuju, jak syn jednou jako miminko strašně plakal, ležel na přebalováku a najednou jako když utne, zadíval se do jednoho rohu na stropě a úplně se rozzářil, začal se smát a natahovat tam ruce, bylo to taky dost zvláštní...
Brrr! Naše mimino se naštěstí takhle směje na závěsy. A doufám, že mu jako kamarádka bude stačit naše fenka, a žádných imaginárních nebude třeba.
Btw, na tohle téma vyšla kniha Bouda na hororu. Majitelka chalupy v ní popisuje přesně podobné příhody, co se jí a rodině ve stavení děly. Příjemně mrazivé.
Zacinam byt rada, ze jsem na tyhle jevy uplne tupa a ze je to zrejme dedicne, protoze kdyby si deti povidaly s nekym neviditelnym, spala bych az nadosmrti s rozsvicenou lampickou
Stacilo mi, ze jsem chvili bydlela s klukem, co mel nejakou poruchu, a slysela jsem, jak si vedle povida a meni hlasy...
dzizisketa tvému Tondovi nebude stačit fenka, najde si skutečné kamarády.![]()
Garfie já už to tu možná psala, jak kamarádčina kočka i mimino měli velmi kladný vztah k jednomu rohu v ložnici, kdy kočka si tam chodila lehat a předla a dítě se tím směrem často koukalo a smálo. Pár týdnů z toho nespala, pak prohodila ložnici s dětským pokojem a všichni jsou spokojení ![]()
Garfie Taky s náma bydlel dost dlouho Karel. Trochu mě děsilo, že mu bylo 40, měl dvě děti a hrál fotbal
. Občas nás ty informace o příteli zarazily. Třeba při jízdě autem, kdy syn vykřikl "Jé, tady to prý Karel zná, byl tady lyžovat s dětma." a za zatáčkou sjezdovka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje