Krehutka
zrovna to čtu...ale to se dalo čekat, hned jak jsem viděla, že who vyhlásila pandemii.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
spis ze ted se tedy necitim dvakrat informovana co delat.
to mi neco pripomina ![]()
vitej v klubu. me uz kasel pomalu ustal, takze ja se upinam k tomu, ze budou brzo ty rychlotesty na protilatky, co je Prymula vcera sliboval.
continuity tak já nepřestala úplně kašlat od té doby co jsem před jarňákama zůstala doma s horečkou a kašlem, je mi dobře, ale pokašlávám doteď
do práce teď nemusím a klidně i příštích 14 dní, ale muž už má schůzky na zítra, i když z pražské kanceláře je poslali minulý týden domů tak v brně jedou normálně až na to že nevpouští externí do budovy.
To samé, akorát mně se k tomu v neděli večer přidala lehsi teplota. Pořád málo na to, aby nás někdo řešil, ale bylo to tady. Navíc všichni strašně moc spíme, já devět hodin i vic a to mi běžné stačí 7. I starší dítko, které je velký nespavec, spi uz týden v kuse 10-11 hodin denně. Tolik nespala ani jako mimino. ![]()
continuity teď teda otázka za čtyři bludišťáky: dokdy byste eventuálně byli nakažliví, kdyby to bylo ono?
Nemáš lehčí? Já to beru tak, že snad přestanu ještě někdy v tomto životě kašlat a pak už půjdu mezi lidi.
Garfie no ted jsem cetla, ze SK vyhlašuje od zítřka mimoradny stav a krome zavreni skol vazne zvazuji karantenu pro všechny, kdo prijedou ze zahraničí. Tak uvidime, jak to dopadne.
Tiez som to čítala. My sme prehodili cestu na SK z Velkej noci na teraz, ale to sme este nevedeli o korene, (hlavne zariadiť najnutnejšie úradne veci a späť)a dúfam, že sa vrátim v pohode späť. Na hraniciach zatiaľ iba letáky. Ja mám z toho zlý pocit. Mala som sedieť doma.
viktorka_od splavu No a ty máš byť teraz tých 14 dní doma,alebo nie? Ja uz v tom mám bordel, info sa meni kazdu chvíľu a ja sa bojím, že niečo poruším.
paktofonika no já nepřijela z itálie, takže dle oficiální informace ne. jenže, jak píšu, francie je teď zhruba na stejném levelu jako byla itálie před týdnem a byla už vyhlášena za nebezpečnou destinaci. žádné kontroly ani omezení při příletu ale nebyly.
viktorka_od splavu najdi si Petricka na Seznam Zpravy
Mutziputzi toto? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nejezdete-ani-do-spanelska-nemecka-a-francie-vyzyva-ministr-92321 no dobrá, a co z toho vyplývá?
viktorka_od splavu Ctu ne

Mutziputzi a dál?
viktorka_od splavu Ja bych zustala doma, to jsou ta omezeni.
viktorka_od splavu Zůstaň doma.
Karja jenomže, když ta karanténa není nařízena a zaměstnavatel to neresi, co mu řekneš?
Já měla štesti, že jsem byla vykopla na homeoffice. Muž zrušil jedno školení a jednu sluzebku a moc mu to v té práci nepomohlo a 2x tam stejně musel. ![]()
viktorka_od splavu ještě můžeš zkusit, jestli se nedovolas na hygienu nebo szu je non stop. Třeba to bude v Brně lepší.
999 ja doma zustavam, ale rodinni prislusnici ne a nutit je nemuzu, kdyz nedostali zadny pokyn. cekala jsem teda aspon neco na tom letisti.. sms prisla asi hodinu a pul po pristani, kdyz jsme odjizdeli z restaurace kde jsme se stavovali na veceri pred cestou po d1. a pisou v ni pouze o italii, kdyz mezi zememi s vysokym rizikem je j. korea, iran, francie a spanelsko. kamarad v korei podnika, v patek jsme se meli sejit..
Karja jenomže, když ta karanténa není nařízena a zaměstnavatel to neresi, co mu reknes?
Reknu mu, ze mam nejakou dusnost;-). Nevim o nerozumnym zamestnavateli nebyla rec v puvodnim prispevku a stejne je to treba jen otazka par dnu, kdy do seznamu pribude I Francie.
viktorka_od splavu Po návratu z rizikové země jste stačili pobyt v restauraci, ostatní členové rodiny doma stejně nebudou, tak proč se tady vlastně ptáš?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje