coralline fakt? já to asi nečetla
měla jsem problém v tom záhybu, ne až na kraji víčka, takže jsem ráno a večer po umytí mázla malé množství jen tam kde bylo potřeba, počkala chvíli a zbytek opatrně odsála ubrouskem. samozřejmě párkrát se mi to do oka dostalo, takže pak už jsem si dávala pozor:P jinak teda já to koupila úplně na něco jiného a ne pro sebe, jen jsem vyzkoušela (když už jsem na to patlala uplně cokoliv a bylo to jen horší a horší), takže prostě pokus-omyl. ostatně dle mých zkušeností dermatolog postupuje stejně, jen je to delší o to čekání a chození tam:P
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa tak v baráku to je hned:-) já to teda neprovozuju, ble, ale asi to není neobvyklý
Pinot Noir
CČtyři hodiny věnovat úklidu
TTo se mi stalo tak pětkrát za život, naposledy teda včera, to jsem přebírala a vakuovala oblečení.
ctyri hodiny neni zadny zazrak obvzlast pokud je to dum.
Ja trikrat za rok provozuju v byte 3+1 kompletni uklid a to zabere i osm hodin,s pribyvajicim vekem dva dny
.....ale to se fakt bavim o kompletnim uklidu.Jasne,ze uklizim i prubezne,ale i ten komplexni uklid ja povazuju za nutny.
Zarinya Ja toho komplexniho vubec nejsem schopna, I pred detma ne. Ja si to vzdycky radsi rozdelila, klidne do tydne;-).
Karja ja to roztahany nemam rada,to mi prijde,ze neni nikdy hotove.Na jeden zatah fuska(po ctyricitce
)Ale pak po vane je to na gauci krasny pocit.![]()
Dum co maji moji rodice se tedy taky neda na jeden zatah,byt v pohode.
dzizisketa no jo, ale čtyři pokoje, kuchyň, dvě koupelny, dva záchody, schody, chodby, v baráku, i když nijak velkém, nejsou čtyři hodiny nic. Uklízečka to taky dělala čtyři hodiny.
Pinot Noir tak tak. A okna v celem dome 6 - 7 hodin, kdyz v tom jsou nekolikery velke balkonove a francouzske dvere.
PProto nechci dům, leda s hospodyní a zahradníkem.
Kokoska naráz okna v celým bytě (třídílný kastlový s ventilačkama nahoře) jsem dělala naráz naposled někdy před čtyřicítkou a to bylo fakt naposled, dva dny jsem se pak nemohla hýbat![]()
dzizisketa my máme naštěstí jen docela malej domeček, ale i tak neuklízím naráz v žádným případě a vlastně skoro neuklízím:-) zrovna dnes jsem si říkala, že takhle bych to s malýma dětma vůbec nemohla nechat. a taky, že jsem se celkem našla v těch uklizečkách co jsou napřed vzorný a postupně to začnou flákat, to mám stejně ![]()
Karja já naráz maximálně vyluxuju a vytřu:) s dětmi i před nimi. Nemám na to ten morál, jsem ráda, když naráz uklidím jeden pokoj.
viktorka_od splavu na me to nasledky nezanechalo, vecer jsem to trochu citila po tele, ale nic dramatickyho. Moje hobby to neni, ale nemam ted na to nikoho duveryhodnyho a po oprave omitek a brouseni dlazby to neslo nechat.
Kokoska tak to seš dobrá. já su holt slabší kus![]()
Zarinya Jj, ten pocit uklidu jsem mela rada v byte. Nedele po obede, kafe, kytka na stole....jenze ten mel 45m a tehda se mnou jeste uklizel sambo. Takze to jsme meli uklizeno uplne mimochodem po snidani fakt za hodinu vsechno! Ve dvou to jinak utika;-).
Ja myslim, ze to neni treba takhle hrotit, tim nechci rict, ze to Pinot Noir hrotila, proste mela jinej system. Ale domy maji vsichni moji pratele a teda zivot za uklid nenechavaj a maji doma cisto az az!
Kokoska ja v tomhle obdivuju moji mamku 69let,sice cely barak nevygruntuje za jeden den,ale okna meje jedine sama +balkon+terasove obri okno.......a to jsem ji nekolikrat rikala at si vezme alespon na ty okna firmu-nechce.
Evaeva Jo,tak to ja nekdy tak rezignovane jen sedim a cumim na ten bordel. Ale ted jsem se zarekla, ze budu vic sbirat ten bordel co kde najdu. Protoze to je tamhle gumicka, tamhle kastan, tamhle plinka... Takze to se ted snazim a dela to hrozne moc;-).
viktorka_od splavu vetsinou to nedelam najednou a taky maximalne 2x do roka, za bezneho provozu se tu moc neprasi. A jestli jsou zrovna Vanoce nebo treti streda v kvetnu je mi fuk, kdyz na ro nemam naladu, tak holt koukame pres spinavy. Zaluzie beru obcas vysavacem pri luxovani.
Karja ja kdy mela strasny binec doma tak bylo kdyz jsem byla na materske a to jsem mela jedno dite,byla hodne mlada(tudiz plna sil),ale ja byla uplne vystavena a byt 1+1.......tak bud v klidu to zas prejde.![]()
Karja ono je to zatím ještě těžký, protože nemáš vlastně ani těch blbých deset minut, nebo když jo, tak je škoda věnovat je sbírání plínek, to si radši sedni s kafem:-) ale jinak je to opravdu geniální systém, já se to naučila když mi začlo být šoufl a ty velké úklidy jsem přestala zvládat, ostatně už jsem to tu párkrát psala - po příchodu z práce nebo zvenku nebo poránu/po večeři prostě jen projdu a sbírám a ukládám, netrvá to víc než deset minut a je to hrozně efektivní, jakoby to ani nepocítíš že bys něco uklízela a přitom když se to dělá fakt pravidelně tak to pořád vypadá uklizený!
Zarinya Jj, docela jsem. Ale nekdy kdyz je to az prilis, tak to pridava te psychicke nepohode. Proste to hraje na nervy. Ale ja na poradek moc nejsem, ja jsem spis na to vareni. Nekdo ma tendence furt neco poutiravat, u kllizet, ale ja jakmile nemam nekde kastrol s jidlem, tak musim varit, nebo nakupovat, kdyz je prazdna spajzka. A jeste kos na pradlo musi byt prazdnej, plnej me hrozne rozciluje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje