Anema Díky, ale já na něj kašlu :-). Koupím krém na opalování :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Teď jsem si vzpomněla na Otavu, kdy dopoledne bylo třicet stupňů, přes poledne se zatáhlo, ochladilo se a začalo pršet tak brutálně, že ve tři odpoledne jsme to zapíchli v kempu. Další ráno bylo třináct, třináct stupňů! V půlce srpna.
999 vybavu na vodu si muzes i pujcit, napr. v Boatparku na Invalidovne. Maji i neoprenove boticky a rukavice, vodackou bundu, neopreny.
dzizisketa to jsou pak ty nezapomenutelne zazitky. ja jsem na Vltave o letnich prazdninach zazila i mraz.
Ginger My jsme takhle na Vltavě chytli začátek menších povodní, byla to doba sice mobilová, ale ještě bezinternetová, takže nás to krapet zaskočilo
taky na to nikdy nezapomeneme ![]()
711990 Taky jsem jednou takhle jela Sázavu![]()
Ginger no přesně
Tohle si pamatuje každý, evidentně ![]()
Ginger Díky :-)
999 teda obdivujem ťa, aj všetkých čo chodía na vodu. Bola by to moja smrť, to už zlatý padák, práve sa snažím nejako dokázať že zvládnem tie zoskoky aj sama . Muž to nevie predýchať ![]()
Janulik03 teda koukám, jak máš neobvyklé hodnocení rizik
. Voda (skoro) žádnou velkou odvahu nevyžaduje. Co tě na tom děsí?
Makaraže? Mně to vyloženě pobavilo ![]()
Janulik03 Ty jo, to je hustý, jestli začneš sama, ale nebudu tě v tom podporovat jakoby:D.
Makara neviem plávať, a to mám za sebou milión kurzov ![]()
Proste voda je pre mňa čistý horor
Janulik03 no ale lítat taky neumíš, ne? ![]()
Karja mno, vlastne som to tu prezradila, nevie to nikto, hlavne nie deti. Je to v štádiu skúšania možnosti, aby som dokázala bezpečne ovládať laná, čo je trochu zadrhel, snažím sa to nejako dať, nie som sebevrah, aj keď muž to tak nevidí
Evaeva nieee, ale je to neskutočne krásne, hlavne voľný pád ![]()
Janulik03 no máš můj obdiv!
Evaevaďakujem, ale myslím že na obdiv je tu veľa žien. Tu sa zišlo také množstvo krásnych, schopných a úspešných žien , že až ![]()
Janulik03 no je to hustý...já jsem to viděla nějak blíže jenom jednou, když jsem se byla podívat na těch seskocích, a přišlo mi to teda krásné, ale i hrozně obtížné...já bych neprošla ani fází toho balení, furt bych měla strach, že se mi to zašmodrchá:D Takže i jen za tu myšlenku máš můj obdiv, natož pokud to posuneš víc!
Janulik03 jsi dobrá. Tohle bych asi nedávala. Voda je proti tomu pohoda (i když Lužnice za 1. stupně povodňové aktivity, což jsme tedy zjistili až dodatečně, byla hoooodně hustá :D ).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí