continuity dík, doufala jsem, že se ozveš!
no já to heslo a tenhle mail používám v podstatě jen na eshopech, tak nevidím důvod k panice ![]()
continuity dík, doufala jsem, že se ozveš!
no já to heslo a tenhle mail používám v podstatě jen na eshopech, tak nevidím důvod k panice ![]()
RoSa tak si jenom zkontroluj, jestli nemáš někde uloženou kartu.
Jinak o krádeži identity k účtu na eshopu slyším poprvé, tak zkusím něco dohledat, co jsou za tím za motivace.
Bezlepek je značně větší opruz, v surovinách a technikách už jsem se za ty roky chtě nechtě zorientovala, takže v bezlepkové variantě upeču nebo uvařím už skoro cokoli, ale pořád jsou ty potraviny dostupný hůř a ty ceny jsou úplnej horor...
klobúk dolu, že pečieš bez problémov, ja sa s tým stále zžívam, síce už skoro rok, ale to kysnuté mi ide ako v lete na sánkach, a vždy sa pri tom len rozčúlim.
Používám resp. používala jsem Jizerku kvůli snaše s celiakií - zkraje mi přišla celkem fajn, ale nevím jestli nezměnili nakonec recepturu... nedávno jsem zase dělala nějakou omáčku a zdálo se mi to nějak jiný a vůbec mi to nechutnalo, mělo to hrozně "moučnou" chuť (což by nakonec bylo v pořádku jakože náhražka mouky, ale nebylo to fakt nic moc). Právě se rozhlížím po jiný variantě...
RoSa Mně se to na Zalandu stalo taky. Podle mě je to hlavně kvůli případný uložený kartě, ale kdo ví... já si jen změnila hesla a nic jsem jsem nehlásila.
monr Nojo, to zas asi můžu potvrdit, že nejhorší (a podle mě fakt už i na hranici realizovatelnosti v domácích podmínkách) jsou podle mě ta kynutá tučná těsta, brioškový, no a plundrový už vůbec. S všelijakýma buchtama honzovkama, koláčema, knedlíkama a spol. už jsem spokojená, ale několik let už jsem takto v souboji s vánočkou a mazancem, no snad i to se jednou poddá. :)
continuity Ten odkaz je ok? Zadala jsem asi 9 email adres a všechna jsou v ohrožení.
continuity A zadala jsem úplně vymyšlenou email adresu a mám 3 úniky ohrožení. Hmmm.
barbucha Jestli ti jde o to zahušťování a všelijaký jíšky, tak to bych se s těma bezlepkovejma směsma vůbec nezalamovala, jsou nějakým způsobem namíchaný kvůli kombinaci vlastností důležitejch pro pečení, do omáček úplně stačí nějaká jednodruhová mouka, chuťově i barvou nejvíc neutrální je asi rýžová, jen oproti té pšeničné má o něco vyšší podíl škrobu, tak jí stačí míň.
Kan pokud tam nic nebylo, vypadá to takto.
Moje používané jsou leaknute všechny kromě pracovní, kterou nikam nedávám. I tu vymyšlenou může někdo používat.

A takto vypadá moje nejběžnější emailová adresa. Bohužel, ani ty slušnější služby nejsou moc dobře zabezpečené, proto se taky důrazně nedoporučuje používat stejné heslo do internetového bankovnictví jako do Twitteru.
Pak útočníci zkoušejí ty získané adresy a hesla teda hashe k heslům, což je na delší povídání* ) použít k jiným službám.
* Proto mají smysl delší komplikovaná hesla.

monr Se mnou jí rodina normálně, nikdo s tím nemá problém. Manžel je navíc typ, co českou kuchyni ani nevyhledává, takže v pohodě :-).
Karoleena máma mi upekla vynikající mazanec z Jizerky
já nepeču vůbec, protože u nás sladký nefrčí, ale jí bylo líto, že bych byla na Velikonoce bez mazance, tak koupila v Penny bezlepkovou mouku a nahradila jí v receptu kus za kus. A povedlo se ![]()
Jinak já sama dělám z Jizerky palačinky a kynutý knedlík dělám z Nutrifree per pane (tedy jednou v roce na Vánoce, když nás máma pozve na kachnu, zbytek zamrazím a spotřebuju na knedle s vajíčkem).
barbucha Já zjistila, že ty Jizerky jsou dvě. Na jedné je napsáno původní a na druhé nová. Takže jsi asi koupila tu druhou.
Mohučanka Hergot, u mě byla Jizerka dlouho na blacklistu, že bych ji pro jednou zas koupila a upekla pokusnej mazanec?! :D
Já mám prostě bohužel v hlavě nějakou výslednou texturu té vánočky, na kterou jsem se upnula, a furt to není vono. :( Bojím se, že už narážím na technologický možnosti a bez lepku ta vánočka tak peřinková jak bych chtěla prostě nebude, ale ještě to úplně nevzdávám, tyhle výzvy jsou vlastně docela sranda.
vidím, že nás je tu celkom dosť, čo sa musí stravovať bez lepku
999 jednej zistili v lete, má 13, a celkom zvláda stravovanie, ale ako pubertálne decko jednoducho kysnuté si vyžaduje a tie pubertálne výmysly tiež stoja za to. Druhej 20 ročnej zistili na jeseň, a tá to znáša o poznanie horšie, tých pár jedál, čo jedla, tak už nemôže, tak aspoň tými koláčmi ju človek poteší. a zeleninu nechcú ani jedna, tento vek je taký divoký, napriek tomu, že doma je vždy. Verím, že sa časom sa to u nich poddá, predsa je to varenie také jednotvárne. aspoňže muž zje čokoľvek, ten si to vynahradzuje v práci, tam sa neje čohokoľvek, na čo má chuť.Vyznie to blbo, ale už sa teším, keď baby budú staršie a budú z domu, nech si môžem všetky jedlá, na čo mám chuť variť bez obmedzení. Vždy tu obdivujem fotky od milacka a tie jej dobroty, čo vyvára, tak snáď časom. (dvojmo sa mi variť totiž nechce :) )
Karoleena tak ja skúšam zatiaľ len necelý rok, kým som bola sama, tak mi náhrady nechýbali, no ale keď už pribudli deti, už je to ťažšie, tak hádam sa to časom bude dariť lepšie.
monr Určitě jo! Moje začátky byly fakt hrozný, všechno pečivo mi vycházelo suchý, tuhý a drolivý a říkala jsem si, že se na to fakt vykašlu, budu si dál jíst co chci a muž ať holt žvejká kukuřičný krekry. :)) Ale pak mi to stejně nedalo a teď už se mi daří o poznání líp. A taky si myslím, že za těch cca 8-10 let, co tohle řeším, se hodně posunuly právě i ty bezlepkové směsi na pečení, za mě je ten vývoj fakt znatelnej a to taky k dobrejm výsledkům nemálo přispěje.
RoSa continuity Stalo se mi to na Zalandu taky, ale součástí byl ještě podvodný e-mail, který vedl na falešnou stránku, kde jsem si měla účet odblokovat, tak předpokládám, že to byla snaha dostat se k údajům ke kartě.
Založila jsem si na Zalandu nový účet pod původním e-mailem a nastavila silnější hesla.
zelene.oko A to ti jde pod původním emailem? Mi to třeba Vinted zamítl, že je už u nich email vedený a že mám požádat o změnu hesla, což jsem udělala, ale nedostala jsem se přes ten ověřovač captcha, tak jsem se na to vybodla, jako zaklikávání obrázku kde je semafor půl hodiny je ztráta času.
zelene.oko já jsem je oslovila jako první - nešlo mi se nalogovat, byla tam hláška, že moje přístupové údaje má třetí strana a mám si změnit heslo... což nešlo, tak jsem jim napsala... deaktivovali celý účet vč. mailu (pro Kan ), abych si mohla udělat novou registraci a nepotřebovala novou mailovou adresu... psala jsem si s "živými lidmi" s dobrou češtinou, vše během dneška
bohužel nejde přetáhnout historii nákupů, oblíbené položky, vrácené zboží atd. ... takže si zas musím vycvičit našeptávače velikostí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.