Samantha zahradu nemaje, se psem musím, v rámci možností no
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kora No já jsem tam právě žádné možnosti nečetla nějak explicitně vypsané,
ale bylo by to fakt na hlavu, kdyby to zatrhli, v době takových podivných a často protichůdných vyhlášení by to nějakýho mamlase mohlo i napadnout...
Samantha jako bojim, našemu psovi totiž nestačí vyčurat před barákem a vrátit se do bytu. To vydržíme psychicky asi tak den. Normálně přemejšlim odstěhování na chalupu ke kamarádům, kde je zahrada...
jerry A víš jesli je schválené to původní usnesení, nebo jsou v něm nějaké úpravy? Jak to trvá tak dlouho, začínám být nějak nervozní, že to zpřísnili, protože ta původní verze byla dost benevolentní. ![]()
Garfie spíš začínám být nervózní, jestli tam ještě vůbec žijou (ne že by mi některých bylo líto) ![]()
GarfieJo, bylo to relativne volne. Strasne to protahuji, ceka na to takova spousta lidi, kteri na to musi okamzite zacit reagovat ... se bojim, ze se stihnu opit, nez to bude venku ![]()
Samantha jako bojim, našemu psovi totiž nestačí vyčurat před barákem a vrátit se do bytu. To vydržíme psychicky asi tak den. Normálně přemejšlim odstěhování na chalupu ke kamarádům, kde je zahrada...
Na to zapomeň. Celostátní karanténa praví, že nikdo nebude zbytečně cestovat ani v rámci ČR.
Pokud se obsahu týká, tak mám pouze zprávu, že konání tiskovky se pořád posunuje kvůli tomu, že se vláda nemůže dohodnout na rozsahu. Je to od zákazu vycházení po původní podobu.
Jdu spát, stejně nás nic příjemného nečeká. Bohužel.![]()
Ja dnes zakoupila pro případ krize dvě lahve single malt whisky. Říkáte tedy, ze uz je krize?
Tak voni dycky poslední dobou čekaj na noc, než s něčím podobně konstruktivním vylezou. Holt stará komunistická škola, že jo.
barbucha jako ani jeden jedinej přesun? tyjo, to jsme měli odjet ještě teď![]()
sambo ať mluví nebo nemluví, vše v poho, klidně i ten měsíc spolu zvládnem, ale to hyperaktivní psíče v bytě asi ve zdraví ne!
barbucha budit se do těchto překvapení mě asi stresuje víc než cokoliv jiného.
To víš, co se v mládí naučíš![]()
I když toto asi bude výjimka. Tak třeba bude platit i to, že ráno je moudřejší večera.
Ani jeden jedinej. To je jeden ze znaků tý karantény... jdi nakládat auto.
Dej si toho vizoura. Krize začala.
TK by mela byt za cca 15 min.
Kdepak výjimka. Pamatuješ, jak nepopulární opatření se vždycky oznamovaly těsně před nebo vo víkendu - páč lidi se nesrocovali (a nedržkovali) v práci...
No teď už je to jedno. Většina lidí stejně sedí doma a šije roušky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.