Solathis čárky tam nechyběj, ne, spíš to má nejednoznačnej slovosled
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Jo. Ale ja ho umim, klidne tti s tim pomuzu.
Potrefenáhusa To jsem asi myslela tema ccarkama, mea culpa, jsem nejak mimo asi ![]()
Solathis jdu ti napsat sz!
Chtěla bych si nechat vyrobit komodu na balkón. Balkón je ale ve tvaru eliptické výseče, takže potřebuju pravoúhlý trojúhelník s vypouklou přeponou. Rozměry cca 60 cm výška a 40 cm,50cm odvěsny. Nemáte některá kontakt na truhláře, který by dokázal takovou věc vyrobit?
To ti vyrobí každý skutečný truhlář, já bohužel neznám žádného, co by byl ochotný nám přijet udělat obyčejnou pravoúhlou zakázku odhadem za 40 tis. Už uháníme třetího. Na ty malý věci to je těžký, už přemýšlím, že zkusím najít nějaký učiliště. Nebo se to bude muset naučit manžel :-(
Mám blbý dotaz pro CML v odlasti zdravotnictví. Potřebovala bych přeložit z latiny:
"Ra ventriculi inop. stenosis pytori."
Není to důležité, jen jsem zvědavá, na co zemřel pradědeček v roce 1939.
dynda A odkud jste? Tata je truhlar. Ale od Mlade Boleslavi.
Bledule snad mě někdo chytřejší opraví, oprašuju med. latinu hodně hluboko, ale ruptura žaludku - neoperované/neoperovatelné zúžení vrátníku ?
Jiná Realita Je to možné, já jsem to opsala z matriční knihy a některá písmena jsou taková nejednodnačná.
Jestli je to pravda, tak to muselo být hrozné, chudák teda. ![]()
Ra ventriculi inop. stenosis pytori.
hele to bude spíš ca ventrikuli, tj. karcinom žaludku, neoperabilní zúžení pyloru. Pylorus - koncová část žaludku, potom už je tenké střevo.
Fiction Já jsem právě uvažovala, jestli to je napsané Ca nebo La nebo Ra. Jsou to takové malebné krucánky, ale když to není česky, tak jsem nevěděla, jak to mám číst.
originál zde:

Bledule 100% ca. Zemřel v 55 letech, pokud to dobře vidím..
Fiction Jo, asi měsíc po tom co odvedl k oltáři moji babičku, které musel dát souhlas se sňatkem, protože nebyla plnoletá.
Jak je zakaz shromazdovani, plati to i pro pripady v zamestnani? Mamka mi ted psala, ze jim opet na zitra svolali poradu. Sejde se tam vic nez 60 lidi v jedny maly mistnosti...prijde Vam to rozumny?
711990 ne
me prijde ze si tomu fakt jdem hromadne naproti... A dopadnem jak Italove. Protoze jsme nepoucitelni.
711990 to je strasna blbost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.