Garfieja vim:))
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Je blbost objednávat si teď něco z Ordinary? Přijde mi to?
barbucha U nás v HD je vše, žádné narvané obchody. Tedy projela jsem kolem parkoviště Kauflandu (poloprázdno) a zamířila do Billy, tam bylo rovněž lidí pomálu. Jediné, co chybělo, byla čočka.
Trochu mě děsíte s tím scénářem, že by se mohla uzavřít Praha. To bych se jako nedostala domů
?
whiskas No protoze vsichni sli se mnou v 7, ze jo!
999 To jsem si také říkala
.
Karja
tak vidím, že být sova a spát déle se někdy vyplatí
.
whiskas Jojo, ale zadny velky nakupy jsem nevidela, lidi hodne, ale nakupy normalni, nejvetsi nakup jsem mela ja:-D a to nebyl zadnej velkej vodvaz.
whiskas Billa, Kaufland... Docela vybavená Horní Dolní ;)
Pinot Noir Taky na to koukam:-D
Pinot Noir Karja Tak proti Praze. Já to tady tak nazývám. Kromě těchto "nezbytností" tady totiž opravdu skoro nic není.
whiskas U nás taky nebyl Globus úplně plný, ale my měli plný košík, až jsem se styděla. Jenomže, mi doma zůstavají tři chlapi, co sežerou kde co, takže jsme něco na pár dní potřebovali ![]()
brrr Já jsem dělala klasický větší nákup. Přihodila jsem ovšem balené mléko, jinak samé běžné věci. Myslím, že nějakou dobu bychom přežili.
mám úplně blbej, zcela nekoronavirovej dotaz.
tedy spíš prosbu.
nemáte někdo program, který by z videa v hodně vysoké kvalitě získal fotku? a kdyby ano, nebyl byste někdo tak strašně hodnej a nepomohl mi získat tři fotky?
mám jen pinnacle trial, který to sice umí, ale na fotkách pak nechává takový malý barevný pinnacle obrázek ![]()
Jiná Realita A nebylo by nejjednoduzsi zbavit je jen toho loga pinacle, jestli neni uprostred/pres neco duleziteho?
Jiná Realita a co video v inkriminovaném místě zastavit a printscreen? (a pak oříznout v grafickým editoru).
moora To asi nebude mit tu vysokou kvalitu, co JR potrebuje...
Solathis já v příspěvku JR čtu, že vysokou kvalitu má to video. pokud potřebuje ve vysoké kvalitě fotku, pak prtscr nestačí, to je jasný
moora Chybej nam ttam carky, ja tu kvalitu automaticky priradila k fotce
Ted budem muset pockat, az sse vyjadri JR
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.