stes ...ale nic ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak my uz jsme zamoreny tim voblizovacim plesem! Tata I segra jsou uz z prace doma, ze to jejich kolegove tam chytli, ale pry se oni s nikym tenhle tyden nebratrickovali, takze by meli byt OK.
Mutziputzije, klid..mela jsem dojem, ze se ptas ty nebozka, tak jsem na tebe nebozku reagovala
Pinot Noirhmmm
Hele resime doma uplne trivialni vec, zda muze jit dite na hriste, kde bude samo. Za me rozhodne ne, sambo samozrejme, ze tam s ni pujde. Myslim, ze se nuze max nekde motat, jakoze prochazka. To hriste je vzdycky dopoledne prazdny, nikdo tam nechodi, takze logicky samozrejme se nic nestane, ale myslim, ze logika ma jit stranou, ze I tak je jasny, ze ne. Ja toho kluka pretrhnu, ja zavolam jeho mame.
Karja ja myslím, že můžete. Nemáme se srocovat. Ale venčit i na hřišti jo.
Karja Někde psali, že na kovovém potvrchu ten virus vydrží několik dní, jestli by ti to pomohlo jako argument. Mluvili teda o madlech v buse např , ale nejspíš to jde aplikovat i na prolejzačky.
Já mám horší problém - dcera si domluvila cyklovýleteček s kamarády - sice příroda, ale shlukování. Bude asi dusno.
Sweet Potato a tři milióny připravený máš? ![]()
No to si musim právě ještě promyslet, na kolik si tu chvilku relativního klidu cením![]()
Sweet Potato Myslím, že se to bude měnit v závislosti na dýlce karantény ![]()
Karja Já si samozřejmě myslela, že se ptáš, jestli velká malá, rok a půl (?) stará, může bejt sama na hřišti, jakože jedna osoba bez doprovodu rodičů ![]()
Karja já bych teda v rámci zachování zdravého rozumu a životů všech členů domácnosti byla pro ponechání svobodné volby partnerovi, aby se mohl rozhodnout kam půjde a co tam bude dělat... i když je to těžký a věř že vím moc dobře o čem mluvím:-/
viktorka_od splavu No, on muze nastesti na ryby! Doufam, ze bude pocasi prat!
Nevim no, zahradu mame, tak je to dost zbytecny proste. Nahodou tam prijde nekdo dalsi a budou tahat sirky, kdo tam bude? Takovy zbytecny, jalo jednou dvakrat za tyden OK, ale denne mi to prijde nanic.
Karja podle me jit tam, by bylo primo proti smyslu vsech opatreni. Ze tam zrovna nikdo neni je jedno. Navic staci jedno dite a za chvili jich tam bude x.
Tak většinou se ten skutečný pobyt dá doložit třeba tím, že máš obálky, že ti tam chodí pošta, nebo doklad, že tam platíš energie, že ti tam doručuje zalando... způsoby by určitě byly, kdyby to bylo nutné.
Sweet Potato Kamarádky už jsem zakázala, ale cyklovýlet jsem dcerám doporučila.
jinx Presne tak to vidim, jakoze s detma na prochazku OK, ale na hriste, kde pak muze prijit potom nekdo dalsi, takze se budou jen menit na hristi? A argumenty typu, vzdyt stejne deti chodi do skolky, ze stejne se vsichni potkavaj v obchode nejsou platny, to by se dalo pokracovat, ze se rovnou muzou potkavat v praci a vsude....No tak nevim, jak to ted mam mezilidsky zajistit, aby tam nechodil!
Mirka No ale aby jely samy, že.
dynda
snad tedy uničovští a litovelští vyrazili z noční z Olomouce s účtenkou ze Zalanda)))...promiň![]()
Karja
Předevčírem v Tescu jsem tak koukala na madla vozíků a vybavilo se mi "taky nejradši přes ouško, taky?"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.