Sweet Potato Přesně tak. Já tedy za každým "cizím" vidím zástup těch, se kterými se potkali, potkali přes rodinu ... počet kontaktů pak narůstá hodně rychle.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja no, asi tak. Budou se menit na hristi a rodice se tam budou hlouckovat a cekat, protoze dite musi na hriste. Nechapu, kolik lidi porad hleda cesty k necemu, co je zcela zjevne proti smyslu prijatych opatreni.
Sis, ještě nedávno bych byla bejvala rada, kdyby mě někdo do místa myho trvalyho bydliště
poslal befelem, teď se mi to na tom lontě oproti Praze naopak docela zamlouvá
Karja já bych teda v rámci zachování zdravého rozumu a životů všech členů domácnosti byla pro ponechání svobodné volby partnerovi, aby se mohl rozhodnout kam půjde a co tam bude dělat... i když je to těžký a věř že vím moc dobře o čem mluvím:-/
jasne, at trajda co nejvic lidi po venku, protoze se doma chudacci mali nesnesou a pozabijeji (coz je jejich problem).
jinx Chápu teda dobře, ze viktorka_od splavu muž fakt vyrazil vyvraždit tu půlku Brna? ![]()
Potrefenáhusa já jejich kroky monitoruju už co přiletěli, já to Brno varovala!!
jinx No vis co,on na to nahlizi asi tak, ze prece za den nikoho nepotkame jako rodina, jednou tydne pojedu nakoupit, takze se nejde srovnavat kuprikladu s temi, co musi do prace, jedou MHD a tak. Ale je to o tom, ze kazdej ma delat maximum ze svych moznosti, a pokud je moje maximum nula lidi za tyden a jineho bohuzel 50 za den kvuli jeho povinnostem, tak I tak se ja musim o tu 0 snazit. Ale nemam to vysvetlovat tobe, ze jo:-D.
Tak nevim, musim neco vymyslet jak na malyho kluka bohuzel! Radost z toho nemam.
Karja no presne, vzdyt to prece neni, ze kdyz nekdo jiny pri max snaze 50, tak ja klidne 30 a cajk. Opravdu nechapu, co je tak tezkeho na tom to pochopit a proste slevit na nezbytne nutnou dobu ze sveho komfortu.
Karja ja z okna vidim na dětský hriste na P6, coz je i v ramci Prahy docela promorena oblast a prave ted si tam hrajou tri deti. Nechápu. Jako procházka OK, taky nas čeká, syn pohyb potřebuje, ale jde to snad i bez návštěvy hriste.
Tyvole mutzino, toho mám plnej mobil. To myslíš, že na Moravě nemaj online nákupy?
jinx Já to spíš vidím tak, že viktorka_od splavu nebude partnerovi nic zakazovat. Ono to dost dobře nejde, když je partner svéprávná osoba. Za sebe klidně zalezu na čtrnáct dní, ale pokud se partner rozhodne vyrazit na procházku, tak mu můžu maximálně říct, ať to nedělá a předložit mu argumenty proč, těžko ho budu doma uvazovat za nohu :o(
jinx No vis co,on na to nahlizi asi tak, ze prece za den nikoho nepotkame jako rodina, jednou tydne pojedu nakoupit, takze se nejde srovnavat kuprikladu s temi, co musi do prace, jedou MHD a tak. Ale je to o tom, ze kazdej ma delat maximum ze svych moznosti, a pokud je moje maximum nula lidi za tyden a jineho bohuzel 50 za den kvuli jeho povinnostem, tak I tak se ja musim o tu 0 snazit. Ale nemam to vysvetlovat tobe, ze jo:-D.
Tak nevim, musim neco vymyslet jak na malyho kluka bohuzel! Radost z toho nemam.
To je přesný!
. Mě tak sere, že musím k zubaři, neměli bychom s dodržením nevycházejí vůbec problém, a já musím do MHD ![]()
tenzie nejde, doma by se pozabijeli totiz. Proste na to hriste musi! Priority jsou jasne dane!
dynda Šmarjá já bych si poradila, jenom si řikam že při situaci, kdy je na jedný straně rigidní policajt a na druhý zaskočenej venkovan, může bejt situace komplikovaná.
Mirka
Ovšem samovazba s napučenou puberťačkou![]()
Asi brzy půjdu hledat chvilku klidu někam do první linie.![]()
Aspoň, že ta mladší ještě spí.
jinx No presne tak, zkusim na tom zapracovat. Kdyby kazdej delal maximum, jsme nekde jinde. Nejhorsi je, ze ani postraseni, ze my se z tech kovovejch tyci nakazime (hahaha) nezafunguje, cekame na tu nakazu od moji mamky prodavacky:-D a opacne, ze my nekoho nakazime pres tyc neni tak silnej argument. Navic uz tu nejdyl ve stredu vidim segru, ze jsme prece rodina a stejne se prece furt vidame. Ach jo.
Pinot Noir A fakt musíš? Něco hodně akutního?![]()
tenzie Jde to i bez návštěvy hřiště (my tak chodíme už týden), akorát jsme se dopracovali k tomu, že dceři se už ven vpodstatě nechce, protože bez ostatních dětí tam není taková sranda.
jinx prosim tě tak snad protože když byla malá, tak jí babička místo paralenu řekla, že děti hlava nebolí, takže teď se prostě de na hřiště a hotovo!!!![]()
Karja Ty chlapy někde někdo vyrábí přes kopírák!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.