Pinot Noir Ach jo, lituji te. Nepomohla by trochu nějaká ta pasta s tekutou sklovinou, já mám APA Care. Nebo elmex gel, někdy tyto začínající kazy zastaví.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir zkus herbadent, cucat hřebíček a proplachovat nějakým čistým alkoholem (ideálně vodka)
continuity Elmex gelee pomůže leda při odvápnění, nezacelí už vzniklej kaz
continuity moora Díky, ten gel mám. Mě to nebolí souvisle, jen na teplé a sladké, chtěla jsem to vyřešit, dokud se to nerozjede víc a myslela jsem "dokud to jde", ale vidím, že situace se rychle změnila v "už to nejde".
Pinot Noir zkus to, nic tím nezkazis. Ségra mi říkala, že u jejího syna to zabralo, taky si ztěžoval na teplé a sladké a než se dopracovali k zubaři, nic tam neměl. Klidně bych to natrela i denně jenom ten zub, akorát to pořádně vyplivni.
Pinot Noir Nic moc řešení, ale pohotovost v příhodných hodinách? Jiné (soukromé) zařízení? Nevím tedy samozřejmě, jak moc tě to bolí.
Pinot Noir u nas to nastesti jeste jde....uz sem byla trikrat s jednim zubem ....naposledy dnes rano.A modlim se at to nezavrou jak v cesku pac uz ted co to prislo k sobe vim,ze to furt neni dobry.Ja uz na tu stranu nemuzu ani kousat.uz pres tyden sem se poradne nenajedla.![]()
Určitě to časem půjde, věřím, že postupně se ty věci dostanou tam, kde jsou potřeba, případně se pro akutní případy udělá třeba spec. ambulance, kde vybavení budou. Mně zubařka na citlivý zub, kde ale nic není, taky doporučila elmex gelee, natírat.
whiskas pohotovosti fungovat prý nebudou vůbec, navíc i kdyby, umím si představit ten armagedon. Bude stát zubař s kleštěmi v ruce už ve dveřích ![]()
whiskas pohotovosti fungovat prý nebudou vůbec, navíc i kdyby, umím si představit ten armagedon. Bude stát zubař s kleštěmi v ruce už ve dveřích
Já navíc nevím, který ze dvou zubů to je, vytrhl by mi oba! ![]()
Pinot Noir Já nesjem zubař, ale takový to, že bolí na změna teploty, to může být zánět zubní dřeně a to by bylo dobrý zachytit v počátku. Zkusila bych nejaké soukromé zařízení, kde je sice vysoká platba, ale ty ochranné prostředky a kapacitu mají. Nějaká diskuze o zubech už tu běžela....
treba to bude lepší, někdy takto bolí jenom ustiply kousek. Stačí do něčeho blbě kousnout. Držím palce a tlapkam.
Zarinya Ajaj, soucítím ![]()
Pinot Noir diky i ja s tebou.![]()
A zkusili jste na ty zuby něčím klepnout? Já jednou málem vyletěla u zubaře z křesla a bylo to jasný, kterej zub má problém, ale už to byl velký problém, ale dlouho se to stěhovalo po puse.
Ad 1 to jsem nevěděla ad 2 to si dovedu představit a nic moc tedy.
dynda klepat jsem zkusila, ale nic. S tím mám taky bohaté zkušenosti ;)
Tak těm zubům dej přečíst Šmuclera, ať se podle toho zaříděj
A držím palce!
Pinot Noir Tak nějaká soukromá klinika má snad otevřeno, ne?
Tak v Praze do MHD uz jen s rouskou/zakrytym oblicejem. A brzy pry asi obecne ven jedine s rouskou. Od vcera se snazim usit latkovou z uterky, ale v ruce mi to teda vubec nejde a jsem z toho nejaka spatna. Ven sice nevychazime, ale vyhledove budem muset do obchodu a pro pliny![]()
A jeste nejsem ve stiznostech. Takze sorry za OT![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.