Tak já jsem pochopila, že je objednaná
Další tipy už tu byly.
Chtěla jsem spíš oponovat těm názorům na samodomo "léčbu" - pokud není znám důvod bolesti, je lépe neodkládat.
Tak já jsem pochopila, že je objednaná
Další tipy už tu byly.
Chtěla jsem spíš oponovat těm názorům na samodomo "léčbu" - pokud není znám důvod bolesti, je lépe neodkládat.
Rouska by mela byt v autolekarnicce.
711990 a Pinot Noir jsem z Dablic a rousky Vam klidne usiju. tak se ozvete budete-li mit zajem.
Potrefenáhusa Odkud je Renusatko , nevíš?, ta, myslím, dávala tip na zubni ošetření. Každopádně tu nedávno nějaká doporučení padala, ale nevzpomenu si.
Fiction Renusatko je z Brna.a ty tipy tu prave padaly přímo pro Pinot Noir , takže předpokládám, ze ošetřit ji odmítli na jednom z nich
Karja dočítavam, takže pravdepodobne to už je out, ale čo sa týka tých ihrísk, tak my máme všetky preliezky omotané takou tou páskou zákaz vstupu a priklincovaný úradný oznam o ozavrení. Takže u nás je jasné, že na preliezky môže dieťa zabudnúť. Chodíme len na prechádzky
711990 on by ti tu rousku urcite usil nekdo na fleru, ale musela bys pro to nejspis na postu (pochybuju, ze by Te zastihli doma:)))
Potrefenáhusa Díky, no škoda.
Tak bolest při studeným apod. můžou taky bejt jen citlivý (odhalený) krčky...
Jinak k těm rouškám, šálám a tak bych eště doporučila i brejle. Do voka vám to vlítne ani nevíte jak ![]()
barbucha my brejlatý máme v tomhle náskok :)
a s rouškou to šlo, jen doufám, že na mě nic neskočilo během těch pár vteřin, kdy jsem si ji stáhla při placení kvůli Face ID ![]()
A na Face ID si nahraj novú fotku i s rúškou :D
pro levoruký :) akorát nevím jak se bude pod tolika vrstvama dát dýchat.
Vyzkoušela jsem několik modelů. I značkových
Dřív, než se v tom stihnu udusit, tak mi to uřízne uši.
Ginger V lékárničce je rouška resuscitační. Ty doufám potřebovat nebudeme.
Fiction Já jsem dávala odkaz na svoji zubařku někomu jinému.
Fakt blba otázka, ale neviem dohladat info. Respirator je takisto na jedno použitie?
Koupím.. ![]()

Pinot Noir já měla podobný problém, dokonce jsem s tím byla i na pohotovost, protože jsem si tím byla úplně jistá, že je to kaz a nakonec to byly jen odhalené citlivé krcky.
Fakt bych zkusila nejdřív koupít třeba Sensodyn na citlivé zuby. Za zkoušku to stojí. ![]()
Já teda pod šátkem nezvládám dýchat, navíc mi to padá, tak si pak na obličej hrabu 10x víc.
To šití mě každopádně večer čeká taky a při mým skillu to bude velká zábava, nemám tu ani nci pořádnýho na ty šňůrky.
Venku s něčím přes pusu jsme byla dneska jediná, kolemjdoucí na mě zahlíželi, jako když mám lepru.
Zina u nás sa už zazera na ľudí bez ruska
Zina Nadelej dlouhe prouzky z latky (aspon 40cm rikaji) a sezehli kraje do stredu. Pak je prehnes uprostred a prosijes a mas tkanicky jak vino. Je to vic zehleni nez siti...
Zina to se musí zlomit. Jsi ted prostě pro sve okolí trendsetter ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.