"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jos
příspěvků moje polička 16. března 2020 18:09

stes Dezinfekce na povrchy ve spreji? 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:19
Reakce na Kokoska:

Maji smysl antiBAKTERIALNI ubrousky, kdyz covid je VIR?

​Vzhledem k tomu,ž e teoreticky stačí mýdlo s vodou, tak dkyž budeš otírat ruce dostatečně dlouho, mělo by to stačit. Ale ono velmi často antibakteriální zahrnuje i antivirové

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:19

Ja nevim, jestli ma smysl resit karantenu od rodicu. Mame spolecnou predsin. Kdyz me prijde, ze na to pecou vsechno. Mamka v praci absolutne asi nezvlada dodrzovat zvysenou hygienu, mi prijde ze ty zamestnance v supermarketech fakt nikdo neresi, ochranne pomucky, odstupy, pocet lidi v obchode nic. No a tata to taky moc neresi mI prijde. Tak jako nemusim k nim chodit a dezinfekci na treba kliku a vchod mam, mam dokonce dezinfekci na chururgicke nastroje. Ale jak dlouho se da tohle delat, nevim:-/

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:22

Jo a vubec mi prijde, ze na to lidi serou. Rousku nenosi u nas nikdo pry, co mam zpravy z mesta. A samozrejme k nam prijela sestra, jak prej drzime tu karantenu, zda I s ni a k tomu se pridala mama, ze prece v rodine to neplati, ze co kdyby byla stara a nemocna a musela se o ni starat....no tak jsem ji to vysvetlila, ze stara a nemocna neni a sestra urcite lita I po sousedech, hotovo. Ja myslim, ze se z toho jeste poserem,nevidim to vubec optimisticky s timhle materialem (jo a na hriste nechodime, ufufuf).

Offline Kokoska
34994 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:26

Karja tady porad jsou podezreli lidi s rouskou, misto aby to byli  ti bez ni.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:38

Jos tohle vubec neznam, nemam a ted uz ani nesezenu... Kazdopadne takhle uzkostliva nejsem, coz nevim, jestli je nebo neni dobře. 

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:39

Ušila jsem prototyp a čeká mě jich asi 20

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:42

Catherinne 
 Ta rouška ti sluší! A barva vlasů je super

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:46

Kokoska Na to je jediná pomoc - nosit (aspoň jakýkoli šátek, symbolicky) a zvrátit ten poměr. Příklady táhnou.

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:51

stes Já nevim, to by člověk musel přijít domu, všechno oblečení spálit, vykoupat se v lihu a nějakým tubusem pokračovat vydezinfikovanej do bytu

ja mám normální sanytol na záchod/kocici záchod a ještě nějakou lihovou dezinfekci od sonettu, teď s tím teda občas otiram kohoutky a kliky, pac muž má nějakou virozu (asi obyc, byl s tím i minulej tejden u doktora) a já dost potrebuju to od nej nedostat a ruce meju jak vo život, začínám se bát, ze mi sleze kůže z rukou driv, než tohle skončí

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:55
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:57

ja bych to neprehanela. K bezne hygiene jsem pridala caste a opravdu peclive myti rukou, snazim se nikde na nic zbytecne nesahat, resp. snazila jsem se, ted jsem doma a nikam nechodim, pak neprskat kolem sebe bacily, takze si to vcas uvedomit a kychnout do rukavu, nosit rousku/satek/proste aspon neco... Kdyby tahle jednoducha opatreni dodrzovali vsichni, melo by to velky efekt. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:57

Potrefenáhusa sanytol a kocky je vidim klasika :)

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. března 2020 18:57
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:05

Catherinne super, dnes nebo zítra budu šít taky, ale asi jen z bílé, ostatní barevné látky, co mám doma, mi přijdou moc řídké

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. března 2020 19:19

stes My to pouzivame na salech bezne, ale priznam se, ze jsem z prace nevzala ani jednu dezinfekci, ani rousku...asi skoro jedina  tak doma nemam krome jodove dezinfekce nic. Ale prej se opravdu hodne rozkradlo a to bych tem lidem pazoury sekala. Dezinfekci pouzivam hodne v praci, doma uz to prilis neresim, to by clovek musel ten barak podpalit . A to mate tak, dokud tu budou lidi jako pani sefova SUKLu, co si odleti v patek na Kubu (i kdyby slo jen o princip), tak toho moc nezmuzeme.

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:24

Sweet Potato Ještě jsem někde četla, ze malinko pomaha naskrobit, tak doufám, ze levandulovou skrobenku z  doma všichni mate!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:37

Potrefenáhusa To by som sa v tej rúške udusila

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:41

Potrefenáhusa Možná impregnace bude ještě účinnější. Ale pak bys asi musela dýchat ušima