letfenixa No já jsem se snažila taky zazerat, ale jak jsme měla ty brejle a šátek, tak nevím, jestli to mělo ten efekt :-).
Solathis Ale to pak budu na jednu roušku prošívat 4 x 40 cm tkaniček, ne?
Zina Jako jo, no. Nebo si udelej ty za usi, to mas i kratsi.
MP Meri ja rano usila jednu zkusebni a pochlubila se kamaradce, ta mi hned obratem volala, ze je v masne za rohem, ze pani prodavacka je zoufala, ze nema zadnou ochranu, tak jsem ji tam donesla. Prodavacka mi za hodinu volala jestli muzu usit 12 rousek. Slibila jsem 5, slo mi to pomalu. Ted mam jeste objednavky na 4 od kamaradu, kteri nemaji HO. Celou dobu, co jsem sila, mi to prislo strasne absurni. Nemyslela jsem si, ze neco takoveho zaziju.![]()
tak jsem videla mozna tretinu az pulku lidi s rouskama papirovyma i usityma, s salou pres oblicej a chlapika v tomhle:

Venku s něčím přes pusu jsme byla dneska jediná, kolemjdoucí na mě zahlíželi, jako když mám lepru.
Aspoň si lidi drží odstup :)
Lamicka No jako taky mi to furt přijde jako šít si doma vložky (ťuk ťuk ťuk), ale co nadelas!!!
Lamicka
Ty jsi dobrá!!! Já se do toho ani nepustila, jsem strašně levá a stačila mi kamarádka, která na FB dala svoji s komentářem ve smyslu (dámy prominou) "doprdlele práce, myslela jsem, že našiju potřebným, ale strávila jsem nad tou zkurvenou rouškou čtyři hodiny, šňůrky pojebaný...." a tak ![]()
Přidám sem odkaz na geniálně jednoduché roušky pro domácí použití, i je tam i ta šátková, co už sem někdo dával, ale i další.
Tulipe no to jo, já si fakt nidky nevšimla, kolik lidí prská volně do prostoru a neřeší to :-(
PPřesně. Člověk se ptá, v jak vyspělém státě vlastně žije, když si musí šít roušky. Nebo ne vyspělém, ale jak vedeném.
Ja sa bojím, ze i napriek respirátoru/rúške nie som schopna dodržať hygienu na zdravotníckej úrovni. Ruky umývam milionkrat denne, dezinfikujem, tvar umývam takisto párkrát denne, mobil dezinfikujem, dezinfikovanie doma, to je samozrejmosť, ale ja uz mam taku paranoju, že som dnes rozmýšľala, že jak nemám vydezinfikované cele auto, tak je to i tak nanič a chytím to tam. Áno mám miernu paniku i napriek svojmu veku a či to ovplyvnil biekto pred 20 rokmi mi dnes nepomôže ani trochu.
paktofonika jo tak to jsme na tom stejně... kolikrát nevím, jestli jsou povrchy fakt správně vydezinfikovane a pak jsem nervózní
Ale dnes ve sklepě jsem našla 4 roušky, ještě z dob,kdy jsem bourala být (kvůli prachu apod)
Garfie jo, to je presne!![]()
Ja chapu, ze v nasi zemi, proste exotickych nemoci, nemame desitky milionu rousek a respiratoru. Nejsem na nikoho nastvana. Usila jsem nam vlastni a budu pro priste chytra a budu mit neco v lekarnicce. Zaroven doufam, ze si zvyknem na tenhle doplnek a nebudem se stydet vytahnout ho treba v chripkovym obdobi.
Magráta Ja som našla 3 respirátory, len neviem, ci je ffp2 na viac použití a hlavne sa v tm neda dýchať. Zajtra som doma, takže po práci pár rúšiek ušijem.
paktofonika cim dezinfikujes boty kabelu kabat? To ja vubec nedělám, nemam cim
Maji smysl antiBAKTERIALNI ubrousky, kdyz covid je VIR?
stes To mi prijde fakt prehnane... jako boty zvenku?flausak? Kdyz si doma umyjete dobre ruce, tak prece nepotrebujete dezinfikovat cely byt. Nehlede na to, ze dezinfekci opravdu uz nesezenete...Mne treba mrzi, ze ty rousky a dalsi pomucky fakt nemame ani v te nemocnici a ja jako tehotna jdu zatim do zalohy, a treba az opravdu vsichni ostatni odpadnou, tak nastoupim na jejich misto.
Zina Teraz na mňa debil v parku kričal: Pozor nakazenáá.(mala som respirátor) Ta som sa tomu zasmiala no.
Jos no i mně, proto se ptam čím se to dělá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.