Lama_z_Lana continuity dekuji, v zahranci to nebylo. Doted to nikdy nechteli. Zkusim si to s nimi nejak vyjasnit
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato Respirator mam, dneska jsem s nim musela do mesta a musim rict, ze se v tom skoro neda dychat... parkrat jsem myslela, ze to se mnou regulerne slehne.
Emerald Zvykej si. Když v tom vydržej makat hasiči, horníci, doktoři, taky to dáme.![]()
Sweet Potato Prave jsem premyslela, jak v tom muzou vydrzet nekolik hodin. To musi absolvovat nejaky specialni skoleni nebo co.
No stejne ho vyuziju jeste tak maximalne 4krat, pak uz musi stacit rouska.
Emerald mysme s ruskami na hube 8,5 hodiny takmer v kuse a nesadneme si ibana prestavku po piatich hodinach. Stale v pokluse tahame tazke bedne porcujeme maso a uz sme si zvykli. Iba teda spotene sme az na zadkoch. A este maju ludia pocit ze sa flakame a dlho nam to trva ![]()
Viete aka je vyhoda rusky? Nemusim sa pod nou malovat
stacia oci
Janulik03 dcera tvrdi, ze ani zuby si nemusi.cistit
Candance
no a navyse mam pocit ze v nej vyzeeam dobre
vies zakryje podbradok, opadnute lica, nosove ryhy,..,,,, ![]()
Janulik03 To prý říkal někdo v drogérce. Zatim dobrý, mejkapy moc nejdou, ale řasenek se prodá víc než jindy.
Sweet Potato ze ja som nedtihla tie riasy si dat. Taaak by som mrkala. ![]()
Janulik03
Oči jsem měla vždycky nejhezčí.
Ale teda uvědomila jsem si, že jsem zvyklá reagovat na lidi úsměvem (třeba při uhýbání v obchodě, na chodníku a tak) a ono to teď nefunguje![]()
Sweet Potato někteří řeší problém, když si na cestu koupí kafe, tak jak s rouškou:-)
Úsměv je slyšet i vidět na očích, neboj.
Magráta to by možná vyřešilo brčko
RoSa no ale ty ohýbací plastový se už nesmí prodávat, ne? :)
bram prostě si kafe vypít v klidu doma :-)
Sweet Potato ze ja som nedtihla tie riasy si dat. Taaak by som mrkala.
Vsechno špatné je pro něco dobré ![]()
Candance
no a navyse mam pocit ze v nej vyzeeam dobre
vies zakryje podbradok, opadnute lica, nosove ryhy,..,,,,
Jj, taky se mi zdá, že mi výrazně vylepšila vzhled ![]()
Proc ma mutziputzi ban, prosvihla jsem neco?
Jojo, taky s rouskou mladsi o 10 let, jen zrovna tenhle zpusob a hlavne duvod bych si odpustila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.