Chtela jsem koupit nejake leky na snizeni horecky pro deti a nemuzu najit nic skladem. Je to normalni? Samozrejme jsem prave cetla clanek, ze ibuprofen muze zhorsovat projevy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tv Od rána to hlásia všade, že ľudia vykúpili paralen, panadol, ibalgin...
paktofonika musim projit domaci zasoby.
ako dlho by som mala vyvarat ruska? mozno to tu uz bolo, ale nedohladala som...
lemon29 prý 30 minut ale nechala jsem to 15 minut, potom ještě prezehlit
paktofonika tak to jsem prokaucovala jak s rouskama. nepripravena.
tvja nemám v lekárničke v podnájme takmer nič, v piatok som si chcela kúpiť aspoň paralen a ibalgin, paralen nemali vôbec, ale bola som teda len v jednej lekárni v Bratislave
rasaNori Ja mám asi balenie paralenu, ale iba 5ks šumivého Panadolu takže sa budem modliť, aby ma nevbolela hlava.
paktofonika a na bolest hlavy ti zabira jen ten panadol/paralen?
Magráta dakujem ![]()
Lama_z_Lana No len ten Panadol ultra rapid. Niekto mi vravel, že je dobrý migralgin, ale ten má že vraj takisto výpadok. Ja do lekárne nejdem, bojím sa odmietnutia, pripadne, že sa mi vysmejú, že či nečítam správy.
paktofonika jak to myslíš, že se ti v lékárně vysmějou? ![]()
paktofonika se ti urcite nevysmejou, neboj...ja se ptala proto, ze kombinovany prapravky s paracetamolem jsou jeste v tech lekarnach k dispozici (ataralgin, acylcoffin accifein (ty jsou kombinovany s kys. Acetylsalicylovou)....).
Lama_z_Lana Ataralgin určite nechcem, ale zajtra sa vypravím do lekarne teda, musím sa vzchopiť. Hlava ma našťastie par tyzdnov nebolela, ale sto percent, že ak by sa mi minul panadol, začala by mrcha bolieť. :D
Lama_z_Lana hele a kdyz mi na hlavu zabira jen ibalgin a k nimesilu se nedostanu, je neco podobneho? :)
paktofonika to je vzdycky! Jakmile s sebou nemas prasek, hnedka to prijde.
koukam na Maxe a tam je toho skladem jeste dost - ibumax, apo-ibuprofen, brufen, i ibalgin rapid (za me je teda nejrychlejsi a nejucinejsi v ty forme mekkejch tobolek). Tak zkus lekarnu, nebo si to primo objednej.
rasaNorija o tom psala uz pred tydnem, ze sem uspela az ve 3.lekarne! Ale tamni lekarnik byl proziravej a objednal nejaky paralenovy generikum. Takze mi prodal normalni paralen a jeste krabicku toho fejkovyho. No ale ja to zeru po dvou, tak mam hruzu na jak dlouho to vydrzi!
711990 Fejkový paralen? To je čo?
paktofonika bych si tipla nejaky dalsi generikum, paralen je taky fejkovej ![]()
Original je tusim Panadol ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.