Korsičanka rýmovník nemas? Rozmackat listky a vdechovat, stavu si namazat pod nos i do nosu, kam az to jde.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Zkoušela jsem, ale jen trochu - spíš čichat rozermnutý a nepomohlo:( Mám tam nacpat víc? Kamarádka ho má.
Korsičanka a co zkusit inhalovat smažící se cibuli? jako nezkoušela jsem to, ale mělo by to pomoci protáhnout dýchací cesty. pokud doma máš cibuli, nic za to nedáš, můžeš si udělat karamelizovanou :D
Korsičanka Ono je to asi individualni, mne to pomaha. Delam si i caj. Mozna placebo :)
continuity Já si právě myslím, že v Otrivinu kortikoidy jsou?!? Mám najednou problémy s tlakem(vysoký), budí mě nevolnost, zimnice a časté močení a doktoři si nevědí rady. Kardiolog mi dnes napsal jiné léky, tak uvidím - už 2 noci/rána jsme usínali až po 4. hodině a já jsem grogy. Muž bude zanedlouho. A právě jsem si až dnes přečetla leták k Otrivinu a budí mě vše, co tam píší! Což je standartně na pousmání, ale mně je fakt v noci moc blbě![]()
Jiná Realita Dík, zkusím všechno, jen muž bude trpět- smaženou cibulku rád, ale ten začátek nedává.
Korsičanka nevim, já jsem četla, že by se do konvičky měla správně dávat sůl bez fluoru a jodu
Mně ty mořské spreje vyhovují. Možná bys mohla vyzkoušet nějaký nosní olej
Korsičanka prave nejsou, je tam ta latka, co ti splaskne sliznice a zpusobuje zavislost. to je lek na par dni, ne na delsi uzivani.
urcite ho vysad, nejlepe hned.
Tulipe Dík, optám se zítra, to mi přijde docela příjemné, a kdyby to ještě pomohlo...zatím mi ho nenabídli![]()
Beru i homeopatika na jarní alergii +žaludek a konzultuju s homeopatkou. Znáte někdo Apis melifica?
continuity Vysazení mám dnes v plánu, i kdybych měla probdít další noc. Snad to přežiju
Už jsem strávila v únoru noc a den v nemocnici a 1x navštívila pohotovost![]()
A nepřišli na to, z čeho mi je zle, když laboratoř mám úplně v pořádku.
Korsičanka mě pomáhá při ucpaným nosu si nakapat tee tree oil na takové to šťourátko do ucha s vatickou na konci a opatrně promazavat sliznici v nose. Opatrně hlavně proto, než zjistíš, já na to zareaguješ, jestli to moc nepálí apod. Dělat opakovaně.
DruI aha, tak to potom áno, chápem, to je skôr asi forma výpomoci.
Korsičanka antihistaminiká
slniecko Na pohotovosti mi píchli diazepam a rychle srazili tlak. Pár dní jsem brala lexaurin, ale taky si na něj nechci zvyknout![]()
Korsičanka antihistaminiká sú lieky proti alergii
slniecko Aha:) Tak už jsem si zobla i Aerius (jediný alopatický lék, jenž jsem na jaře doteď brala)A k tomu nyní ty na hypertenzi
Taky beru Gunu Allergy-Prev = italské homeop. kapky.
Korsičanka A zkusit si udelat jen strisku, abys mela pred ssebou volno a nemela "zavreno"? (ja treba nemuzu spat s hlavou pod perinou, nemuzu dejchat)
Solathis Zkusím, dík. Mám dnes doma jen mátu, ale ta snad bude dobrá.
Korsičanka jak dlouho ten Otrivin uz kapes?
Solathis a to nekdo zvlada, spat s hlavou pod perinou?![]()
viktorka_od splavu Od prosince![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.