notna Mně přijde nejlepší říkat prostě můj muž/moje žena. Tam je vše obsažené a není třeba řešit, jestli mají ten papír či nemají. Přítel mi evokuje puberťáky a jejich lásky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu To jsem ráda, že ti to pomohlo, já to mám taky za sebou :-).
Přiznávám, že se mi taky nelíbí slovo sambo a ještě potlapkat, záměrně je nepoužívám. A taky se trochu podivuji masovému rozšíření zde, ale každému dle libosti, žíly mi to samozřejmě netrhá.
notna Jo, šlo o to, že "přítel" je spíš tak jako, když už se nehodí říkat "kluk" vzhledem k věku, a že když s ním Karja čeká druhý dítě, tak asi spolu už jen tak nechoděj, že co bude.
Mně se to slovo líbí, protože mi předtím chybělo. Druh/družka znám spíš z kriminálních zpráv, manžel to není, partner je obchodní, přítel je silnější kamarád, to je zas taky něco jinýho. Milenec je příliš jednorozměrné
...
Ráda říkám "muž", někdo si pak stěžuje, že ho to plete a kde máme prstýnky. Což mi teda nevadí.
Gellnerova ráda slyším o té sedačce, my ji máme asi 4 roky
Aranel Jako se clovek nezavdeci vsem, ja budu psat asi Pepa. Mne se to sambo taky moc nelibilo, ale kdyz to tu zminil nekdo nekolikrat, adresne i na me, ze pritel je trapny, tak jsem se podvolila:-D Ted to stridam! Cizin uz teda rikam muj muz, treba remeslnikum nebo tak:-D:-D:-D. Do svatby se mi furt nechce no, ale jak rikam, to osloveni mi nevyhovuje ani jedno!
Mohučanka Já jdu proti proudu, ale já to nikdy nehlásim. Pokud řeknu, ze 999 má nějaky alergie, nastane panika. Takže prijedu, zhodnotim, většinou se najím, ale já jsem teda schopna jist samotnou kachnu se zelím :-). A pokud to neklapne, tak holt jeden den na nějakém omezeném jídle přežiju :-).
notna no když to tady jelo potřetí, tak to začlo být trochu únavné.
Ale jak je vidět i z této diskuze, nikdy se nezavděčis všem.
no tak slovo potlapkat je myslím ze slovenštiny.
Aranel to si popravdě nemyslím, naopak vnímám, že tím vyjadřují opravdu účast. Je fakt, že mě rychle nenapadá ekvivalent, ale kdybych to chtěla použít, tak popřemýšlím, abych potlapkat použít nemusela :)
Čistému vše čisté, milé dámy.
http://www.hhogman.se/cohabitation.htm
Ale tak nikdy není pozdě, vyčíst Švédům rasismus a začít veřejně protestovat
![]()
Já to přičítám té vlně veder. Pomalu se hledá rasizmus i ve sklepě, protože tam je tma, tudíž černo.
Tak Betty jj, je že Slovenstiny a vyjadřuje takové to gesto, když někoho účastně obejmes a poplacas ho (velice něžne, ne jak zapasnici) po zádech.
Toto tu někdo zmiňoval. Nějak mi existence unikla. Máte někdo zkušenosti, fakt to funguje jako v těch promo videích? Jestli ano, tak to asi nutně potřebuju. Foukání vlasů totiž neumím a dost nesnáším, tak že by mi to vytrhlo trn z paty.
Loni jsem jeden zavarila a ty dva dny, než jsem koupila nový, byl děs. Při technice v jedné ruce kartac a v druhé fen mi stále jedna ruka schází. Nevím, co přesně ukazuje video, ale já mám jinak rozlitané vlasy po pouziti leskle, hladké a rychlé upravené do požadovaného tvaru. Ze začátku to chce trochu cviku, ale ja si bez toho už svůj život neumím představit.
Mohučanka Já jdu proti proudu, ale já to nikdy nehlásim. Pokud řeknu, ze 999 má nějaky alergie, nastane panika. Takže prijedu, zhodnotim, většinou se najím, ale já jsem teda schopna jist samotnou kachnu se zelím :-). A pokud to neklapne, tak holt jeden den na nějakém omezeném jídle přežiju :-).
já s tebou naprosto souhlasím, nechtěla jsem to moc rozviřovat protože je to trochu ošemetný téma, ale diktovat si (relativně cizím lidem, nemyslím když se pravidelně stravuju u maminky/ségry/blízké kamarádky nebo tak:-) co chci jíst mi nepřipadá úplně dobrý. když je to jak tazatelka psala, že se jedná o hostinu kde se stoly jídlem prohýbají, tak si tam každý najde něco pro sebe a nakonec - jedu se setkat s přáteli/rodinou nebo se "nažrat"?:-)) připadá mi to podobné, jako by někdo předem hlásil - já jsem od letoška abstinent, takže doufám že mi připravíte vhodné nealko nápoje.
pokud bych musela, cojávím, pít výhradně převařenou vodu, tak si jí flašku přivezu s sebou a vyřízeno
viktorka_od splavu notna tak já třeba lituju, že to před těmi čtyřiceti lety nebylo obvyklý. Mohla bych bývala, když už bylo hned po sestěhování, ale už za těhotna, jasný, že to manželství bude průser, odejít zpátky i s bubnem domů k mamince, a nemusela bych řešit žádný právní tahanice. Mohla jsem si ušetřit 15 let problémů.
Připadá mi, že když si ta dvojice nejdřív zažije pár trablů a i ten záhul s dětma a vydrží jim to, že pak už se můžou v klidu vzít, protože vědí, co od sebe čekat.
viktorka_od splavu dobře, ale někoho by třeba urazilo, kdybych si přivezla vlastní jídlo nebo nic nejedla.
Evaeva Proč by se měl někdo urážet?
Evaeva jako že já jsem nemocná ale někoho to uráží?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.