Torrah Zkusila bych Stomatologie Erbenova, jak jsou na tom dnes, nevím, ale cca před rokem nové pacienty brali a smlouvy s pojišťovnami mají též. Byla jsem tam zatím na prevenci a trhání osmiček a hodnotím velmi kladně.
Torrah Zkusila bych Stomatologie Erbenova, jak jsou na tom dnes, nevím, ale cca před rokem nové pacienty brali a smlouvy s pojišťovnami mají též. Byla jsem tam zatím na prevenci a trhání osmiček a hodnotím velmi kladně.
Máte prosím někdo zkušenost s eshopem "kupujchytre.cz" ? Vypadá tak nějak podivně, ale nenašla jsem na něj negativní recenze, tak nevím li to riskovat.
Děkuji.
Sairon obávám se že jsem tam volala a řekli mi , že ted neberou, až možná po novém roce
Mrs.Robinson i tam jsem volala, opět možná po novém roce, ted neberou
paktofonika zeleny vicko je na barevny, bily vicko na bily
711990 Aha, tak mám na farebné. :) Ďakujem
Torrah poslala jsem SZ
Samart děkuju, kouknu a zkusím
Samart děkuju, kouknu a zkusím
Torrah Cenessto na Lidické ještě nedávno bralo, ale nemají smlouvu s VZP, s ostatními ano. Zase mají naprosto úžasnou zubní hygienistku. Málem bych u ní usnula.
Karja S tím vypalováním laserem mi tady někdo říkal, že to roste znovu, tak jsem se na to před zákrokem ptala. Doktorka na kožním mi řekla, že to by znamenalo její chybu a nedostatečné vypálení a opakování zákroku by bylo na jejich náklady. Taky hned řekla, že se jí to ještě nestalo. Znamínko jsem měla dost velké a nemám po něm vůbec nic vidět. Možná po zaměření malinko světlejší kůži než v okolí, ale kdo to neví, neuvidí.
Renusatko díky, poptám se
Renusatko díky, poptám se
Renusatko Ano, ja byla na bezplatne oprave, ale stejne to pak castecne vyrostlo, za delsi dobu teda a to uz se mi s nimi nechtelo resit.
barbucha diky moc, necham to na zimu, ted jeste obcas zamirim na slunce:D
V pohodě, pak dej vědět případně, mam tam kámošku tak tě objednáme k těm nejlepším ![]()
Dotaz. Neznáte někdo pekárnu/cukrárnu/šikovného jednotlivce se živností na Praze 8 (ve smyslu Kobylisy, Bohnice, Čimice), která/který by mohl/a a chtěl/a dodávat sladké pečivo do kavárny v psych. léčebně?
Rozsahem cca 3x týdně jeden koláč/bábovka normálního "domácího" rozměru, žádný kvanta. Ideálně s dovozem, ale lze domluvit i odběr na místě.
Otázka...
Tie "športové rýchloschnúce uteráky", to je v princípe to isté (materiálom a funkciou), čo sú tie mikrofázové turbany na umyté vlasy aby rýchlejšie vyschly?
Mládežník si pestuje háro, ale chcem aby chodil častejšie plávať (ak sa teda bude dať), baví ho to, ale už podstatne menej potom sušenie vlasov (nie, plávacia čapica v tomto nepomôže, to viem z vlastnej skúsenosti, že vlasy sú mokré aj pod ňou).
slniecko všetko je to podobné. Kúpila by som dobrý fen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.