"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aleanor
53 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 01:21
Reakce na Sweet Potato:

nonemy Super, moc děkuju.

Myslíte, kdo používáte, že to je věc na denní/celodenní nošení? Nebo spíš výjimečně, na tréninky třeba?

Za mě klidně na celodenní nošení (i to udává výrobce), mám ty silnější a nebyl problém, jen já z toho byla k večeru lehce nervózní :) 

Offline baltik
4986 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 04:41

Sweet Potato je to normalne celodenni, ale chce to fakt vyzkouset, uz jsem i slysela nazory, ze nekdo v tom nema ten pocit jistoty. Jo a blby je, ze pres noc neuschnou na susaku :)

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 06:33

@sweetpotato Nosím normálně pres den a úplně bez problémů. Je to pohodlné a muzu jenom doporučit.

Offline Sweet Potato
40426 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 08:56

baltik A do sušičky to asi nebude

Díky všem!

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 09:23

Sweet Potato Už jsem tady jednou linkovala docela obsáhlou recenzi od jedné blogerky. Sama je nepoužívám, ale myslím, že ve věku Tvých dcer bych z takového řešení byla nadšená.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 09:57

Krehutka ja myslim ze to je spatne oznacene, ze by melo byt parkovani na chodniku s doplkovou ceduli 1x - jakoze jen 1 misto. a pak k tomu Reserve -pro hotel

tak jak to je plati stani na chodniku a z toho jedno misto je hotelu:-)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 10:09

Sweet Potato 

Mám a jsou fajn, ale pro silnou menstruaci mi nepřijdou dostatečné. Hlavně tedy ta rada, že člověk potřebuje tak dvoje, co jsem několikrát četla, už je podle mě úplně mimo mísu. Jsou sice příjemné na celodenní nošení, ale nedokážu si představit, že vydrží celý den. A jak píše baltik , taky do rána neuschnou, takže určitě víc ks. Mám i kalhotky od sayu period, ty mi přijdou hezčí a vydrží víc, ale zase jsou o chlup silnější.

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 18:48

Spíš, než dotaz je to prosba.

Chodím do kurzu šití, budeme šít dětskou sukýnku, ale já nikde v blízkém ani vzdáleném okolí nemám holčičku ve vhodném věku. Buď už to jsou velké slečny, nebo kluci.

Potřebovala bych míry malé holčiny. Pas, boky (nejširší rozměr), potřebná délka sukýnky cca po kolena. Absolutně nemám představu, jak jsou děti cca 3-6 let velké. Děkuji!

Pokud by byl zájem, sukýnku pak klidně pošlu poštou. Takto nějak by měl vypadat výsledek, nebude to nic extra - můj první výtvor, ale třeba by se mohla hodit. Je mi líto nakoupit materiál a pak vše vyhodit.

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 19:07
Reakce na Krehutka:

Jeden blbý parkovací. Kolik aut může parkovat na tomto místě? Kolik se jich tam vejde nebo jen jedno patřící k hotelu nebo žádné? 

Značka říká toto:

​Tohle místo znám. Ani se nedivím, místní MP velmi ráda dává podobné pokuty. Možná z důvodu, že tohle parkovací místo bylo určeno hlavně pro rychlé výsadky před hotelými dveřmi, samotné hotelové parkoviště je větší a jinde. Taky možná hraje roli to, že hotel je už přes rok zavřený a v dochozí vzdálenosti je několik dalších parkovišť. Každopádně pokuta je teda dost mimo.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 19:58

Yvraine neteř má 3,5 roku, mám zjistit míry?

Edit: nebo teda jestli má někdo z mistnich zájem o sukni na míru, tak samozřejmě přenechám, neteř jich má milion :) 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:01

Yvraine muzu ti rano zmerit starsi dceru, budou ji za chvili 3 :) 

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:12

žluťásek Pokud bude mít rasaNori (nebo někdo jiný) zájem o moji prvotinu dala bych jí přednost. Já hrozně nerada plýtvám. Jinak budu ráda i jen za míry a sukni věnuji do charity. Díky oběma!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:15

Yvraine dite je ted celkem sukynkove, taha leginy a pres to suknetakze klidne se muzem potom domluvit a za postovne a cokoladu sukni nabidneme domov:D

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:22

rasaNori 

Super. To se bude hned líp šít, když vím, že to bude mít užitek S "cenou" se neunáhluj, nakonec budu ještě posílat já čokoládu se sukní, aby si malá byla vůbec ochotná si to vzít na sebe

Ještě mě napadá, nějaká oblíbená barva, zvíře, motiv? Zítra půjdu vybrat látku.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:48

Yvraine staci odpoved ze sukynka?:D co na ni bude ji je myslim fuk jeste:D

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 21:07

rasaNori 

Oki

Offline Zuzuli
3789 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 08:55

Chtela bych si nechat odstranit znamenko z obliceje, neni uplne male a je na viditelnem miste, takze rozhodne na plastice. Nemate nekdo zkusenost s nejakou v Praze, kterou mi doporucite? Diky

Online barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 10:58

Zuzuli 

Tyhle věci dělají i na našem ORL, včetně víček... a jsou velice šikovný a moc milí, doktůrka to vysloveně baví... Nechala jsem si tam udělat ty víčka a odstranit i velkou tukovou bouli na tváři, vypreparovali ji dočista dočista, jizva neexistuje, chvíli tenká jak nitka a po dvou letech naprosto neviditelná i s lupou. Ksicht jako novej

Nevěřila jsem tomu, když mi je všichni doporučovali, a teď bych už jinam nešla. Jenom se znamínkem chtějí nejdřív potvrzení z kožního, že se na to může sahat.

Tak bych možná nějakou plastiku nechala až nakonec...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 12:10

barbucha myslis ze bych te mohla poprosit o kontakt? Dceri se dela znaminko primo na spicce nosu, ted ji to je asi jedno ale casem si myslim ze nadsena nebude...A ja mam na cele taky pekny, na koznim mi rekla ze laserem to nejde a rezat se ji nechce.