Máš je z jejich eshopu, asi?
A velikosti, žádná zrada?
Napíšeš prosím, až vyzkoušíš? Uvažuju, že bych je koupila holkám.
Máš je z jejich eshopu, asi?
A velikosti, žádná zrada?
Napíšeš prosím, až vyzkoušíš? Uvažuju, že bych je koupila holkám.
Sweet Potato ahoj. Velkost zadna zrada. Z eshopu. Tez to zkousim pro dceru, cviceni a tak
Candance Děkuju moc.
Sweet Potato mam, jsou super, velikost zadna zrada, pokud maji jeste tu limitovanou radu bavlnenou a modalovou, tak ty mi prijdou prijemnejsi nez ten originalni material. Mela jsem heslo na 11% slevu, ale vyhodila jsem to a asi si nevzpomenu, bylo to jedno slovo. Pohodli? Bezpeci?
Sweet Potato osobní zkušenost nemám, ale ty velikosti mi nepřišly úplně běžný, mám pocit že Terezie Kovalová někde psala že má L
Sweet Potato aha :D cellistka, modelka, přišla mi docela známá. Každopádně se mi dle toho snuggs jevily min. o velikost mimo
Klara Čili radši větší?
Sweet Potato no kdyz budes na pochybach mezi dvema velikostmi, tak radsi vetsi, ale zamerne rovnou vetsi mi prijde zbytecne
baltik Sweet Potato asi dle jejich velikostní tabulky, taky bych se kvalifikovala na L přestože většinu oblečení mam S :)
.png)
Sweet Potato zrovna jsem je dnes poprvé použila. Podle tabulky jsem vzala velikost o číslo větší, než mám normálně a jsou trošku volnější, ale drží. Ale myslím, ze klasicka velikost by mohls sedět, pokud nejsou s velikosti na hraně, to bych vzala radši větší. Mám ten normální materiál a byla jsem až překvapena, jak dobře funguji. Mám tedy ty silnější. Ale já je mám jen na noc. Jen pozor, nejdou vrátit. Já se rozhodla, ze zatím koupím a vyzkouším jedny, a pak se uvidí. Přece jen nejsou nejlevnější. A nekupovala jsem u výrobce, jinde byly levnější. Najdu ti kde, kdybys měla zájem.
Sweet Potato tak jsem to zrovna našla, koupila jsem je na maluna.cz
nonemy Super, moc děkuju.
Myslíte, kdo používáte, že to je věc na denní/celodenní nošení? Nebo spíš výjimečně, na tréninky třeba?
Jeden blbý parkovací. Kolik aut může parkovat na tomto místě? Kolik se jich tam vejde nebo jen jedno patřící k hotelu nebo žádné?

Značka říká toto:

Krehutka no já bych si to přeložila tak, že na tom parkovišti je jedno místo vyhrazeno pro hotel. Což je asi blbě?
Kokoska jakože jedno místo pro hotel + kolik se tak vejde dalších?
Kokoska ja taky?
Krehutka ano
Kokoska správné řešení nemám, jen mě zajímají nazory ostatních. Kamarád na tom místě teď dostal papírek na okno, ať se dostaví k podani vysvětlení - stání na chodníku. Já bych tam teda taky zaparkovala a neprislo by mi to divné.
Krehutka aha, tak ofiko vysvětlení asi bude 1 místo pro hotel a jinak nic. Podle mě je to nejednoznačné, ta cedule.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.