"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Zu
2760 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:57

barbucha Jojo, přesně, k žádným termínům jsem se ani jednou nedostala. 
Ale je u nás teď výdejna, tak se nemusím vázat na to, že do Prahy pojedeme teď a můžu to zkoušet i nadále do našeho města

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:03

Volejte hosana,  DPD dorazilo. A kupodivu dovezlo jedním autem můj i mužův balík.

Teď ty drobnosti:

Ne, na zvonek prostě zvonit nebude (asi by mu ruka upadla), laskavě jim zavolejte, ať mi jdou otevřít.

Obří bednu s židlí postavil do branky, ať si teenagerka trochu mákne, že.

Nachystaný a nahlášený recypytel kapslí od Nespressa si nevzal. Já bych mu ho byla narvala, ale dcera nebyla dostatečně průbojná. 
V podstatě ty balíky vyházel za jízdy.

Online Jos
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:10

U nas PPL vzdy poslou rano sms s orientacnim casem a ridic vola tesne pred nasim barakem, balik vylozi na zidku a jede (ted znacka ideal). Ceska posta je horsi, nedavaji presne avizo, ale taky to celkem funguje. Pokud objednavame stavebni material primo od vyrobce, tak ocekavam, ze mi to daji sami treba do garaze. Ale od zprostredkovatele teda necekam, ze za me bude tahat tezke baliky az do predsine.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:11

IKEA sa u nás objednáva zásadne po polnoci! Už ráno nie sú voľne termíny . Sa na to chystám pár týždňov a stále som sa neodhodlala.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:49

Jos necekam, ale ocenim vstricnost. Treba kdyz mi privezli 2 megakrabice z DM a ja to prisla vyzvednout s ditetem v naruci, pan se sam nabidl ze mi to hodi do vytahu..mam ale stesti na ridice, jak PPLak, tak DPDak tak ten Geis-nyni-DPD jsou u nas fakt mily.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:55

Sweet Potato a nemáš blízko DPD pick up miesto, že by si ten COS nechávala posielať tam? Škoda by bolo nenakupovať.

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 14:57
Reakce na 711990:

Sweet Potato nase lokalni Zasilkovna je nejaka velice alternativni lekarna riznuta se zdravou vyzivou a kdyz chces poslat nebo vyzvednout zasilku, hrozne te sikanujou. Nove maji na dverich ceduli PLATICI ZAKAZNICI MAJI PREDNOST

​Tohle nějak nepobírám. Oni tu zásilkovnu dělají zadarmo? To je od nich hezký

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 15:36

711990 

Tak bych předběhla celou frontu se slovy Zásilkovna je PŘEDplacená!

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:00

711990 no že jo, ti moji jsou taky fajn, bydlím v centru města, tak se vždycky v okolí zdrží dýl a dá se s nimi domluvit, že je přepadnu někde na trase, když nestíhám být doma.. Já jim snad koupím příště čokoládu, nebo asi raději pivo, nebo tak něco..

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:19

Jos taky od nikoho necekam,ze mi to da az do predsine,proto jsem ho o to poprosila a dala dve euro,ktere by dostal tak jako tak.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:30

coralline jojo, sluzba lidu nebo tak

Pavlena vid! 

dynda no ta pani tam je dost desiva, bojim se aby me pak nejak neinzultovala

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:34

711990 

Jako ještě můžeš zkusit opačný postup, vystát frontu a zeptat se, co dávají zadarmo. Dva dny po sobě a máš tam novou obsluhu.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:54
Reakce na Zu:

Podařilo se kdy někomu objednat Ikea Klikni a vyzvedni?

​Bez problémů, jen ty termíny docela rychle mizí. A nemaj na skladě perníčky, ani těsto na ně, mizerná kuchařka zuří!! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 16:58

711990 co s dítětem v náručí, švagrová jednou nějak přepískla nákup plen apod v akci na mallu. Kromě toho dítěte v náručí byla asi v osmém měsíci:) Ten kurýr prý jen pronesl: no, tak já vám to asi hodím do výtahu, co?;) 

Online Jos
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:13

711990 PPL byvaji silni chlapi, ale CP u nas jezdi takova postarsi pani. Minule jsem kupovala granule pro psy (povezeme je do utulku) a pytel mel 17kg a byly tri. No dotahla jsem to dovnitr sama bez reci. Nastesti bydlime v baraku, tak dite nemusim na tu chvili brat s sebou. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:21
Offline Len
2672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:39

Jos Uff, já nedávno objednala kočkolit a krmení na zoohitu a přivezli mi 2 balíky po 25 kg... Zlatej pan řidič měl sice namožený záda, ale když viděl moje těhotenský břicho, tak mi to dotáhl až k bytu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 17:52

Jos já dítě neberu ani v paneláku, pokud na tom netrvá. Když je ta věc těžká, tak ji do výtahu dostrkám, důležité je čekat nad schody do vchodu, aby to donesli tam;)

Online barbucha blogger
35484 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 19:51

Sweet Potato 

Za mě je DPD úplně nejvíc nejlepší doručovatel. Vozej mi to teda do práce (mají toho mraky vždycky pro celej barák)... a jsou dochvilný, milý a vždycky předem volaj, že se už blížej. Nikdy nic nenechávaj na podatelně, čekaj dokud nepřitáhne poslední kunčoft

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:19

rasaNori K nám jezdí taky super PPL. Jednou mi volal, že stojí před domem zrovna ve chváli, kdy vykoukla mamka z okna, tak jsem jen slyšela, jak na ni volá: "Mám tady balík pro Barču, nespěchejte, nechám ho na hupce!" :-)