SunEclipse ta tyc se da u vysavacu co znam odebrat, zustane jen motor a hlavice - jako tady na obrazku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
SunEclipse odopneš dlhú tyč, dáš nástavec a máš v ruke mini vysávač.
SunEclipse jak pise buble a taky tak vysavam schody, to je s tyci tez nesikovne. a timto
se da treba i ubrus na stole, jako s malym rucnim sustitkem
Dadoo alebo plch? Sestra ma na chate usadených plchov a keďže su chránení, nenarobí s nimi nič :/ (resp snažia sa ich vypudiť ale to je mission impossible).
viktorka_od splavu Vyřešeno, taky jsem do Zary mohla zavolat rovnou a neprudit
. Zásilka v obchodě počká 15 dní.
Mrakoplas ale plši v zimě spí, ne?
A jsou moc roztomilí ![]()
Dadoo nebude to spíš kuna? Ty dělají neskutečný bordel a hlavně v noci. Stačí jim maličký prostor, kde peleší. Soused měl takhle vykousané cestičky ve skelné vatě.
whiskas u chlapů pozor na ramena. Ten můj se tam nedostal skoro do ničeho.
Lamicka taky bych tipovala kunu. U nás si na půdě udělaly pelechy v izolaci z minerální vlny - tu vykousaly, zválely, v podstatě ji zničily. V noci tam běhaly a blbly tak, že vždycky vzbudily naši psinku, ta začala šíleně štěkat a my měli o zábavu postaráno.
Jak se, prosím vás, na FB skryjou na vlastním profilu přátelé? Nikde to tam nemůžu najít.
Nestraste mě kunou. Chci věřit, že to jsou myši. Před lety nám tam bydlela veverka, taky rachotila, Přerovnavala si zásoby a strašně se vztekala a prskala, když se jí něco nelíbilo.
Pak dlouho klid a teď zas to jemné rachtani. Zatím ale funguje smeták. Rány do stropu.
Ja letos nedávala žádné pastičký, to dělal vždycky manžel a soutěžil se sousedem, kdo těch myši pochyta víc.
Ja, kdybych tam dala pasticku a něco se chytlo, musím povolat souseda, nebo to nějak vyhodit, ale komplet, i s plastickou, protože tu mrtvolku bych nikdy nedokázala vyndat. I když.. jak bych to vyhodila vůbec nevím, protože bych se toho nedotkla ani náhodou. ![]()
Lenka22 Musíš na "upravit profil", "upravit informace", potom na "přátelé" a tam máš vpravo nahoře "upravit soukromí".
Dadoo když kocuři přinesli do domu myš kterou jsme nemohli chytnout, koupila jsem v drogerii plastovou past, stejný princip jako bývaly ty dřevěné s pérem. nebyla až tak drahá, aby se ev. nedala vyhodit i s chycenou myší. postrčit to klackem do pytle zvládne myslím každý. stejnak bych tam ale spíš pustila kočky
pevně doufám že to není ta kuna, to by bylo horší..
Garfie díky, snad se mi to podařilo
.
Dadoo jemné rachtání není kuna. Kuny jsou jak banda stokilových chlapů nacvičujících na půdě spartakiádu! S myší neporadím, kunu jsme vypudili chlórem a ucpáním vchodů.
Pinot Noir a co máte za střešní krytinu? Nevím jestli má pravdu, ale brácha tvrdí, že je schopná odšoupnout tašku ![]()
jo a ještě jakým způsobem a v jaké formě jste aplikovali ten chlor? Bratr bude za funkční návod na vypuzení kuny nadosmrti vděčný. ![]()
SunEclipse my se kuny zbavili celonocnim poustenim radia a sypanim chloru k okapum, kudy se na strechu splhala. Kolega se ji zbavil svetlem na fotobunku. A klasickou stredni tasku nam uz taky odsoupla a shodila, jsou to potvory :-(
SunEclipse máme betonové tašky, tím snad nepohnou ![]()
Chlor jsme použili bazénový, silný roztok, a do otvorů pod střechou jsme to nastříkali zahradním postřikovačem.
Já tedy při vyhánění hlodavců nedám dopustit na ultrazvukové plašiče. Zbavili jsme se tím myší, teď zkoušíme na kunu na půdě a vypadá to , že zabral.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje