Pinot Noir Tak jsou tvoje. Začátkem příštího týdne budu v Praze, tak bych ti je mohla dovézt, jestli budeš třeba v práci. Nebo pošlu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato mohla bych si s Viktorem udělat výlet a někde v centru převzít. On cestu metrem ocení. ![]()
Ve čtvrtek dopoledne budu pracovně ve Florentinu, ale to už je pro tebe asi pasé, že?
Tak promysli, jak se ti to bude hodit.
Mně se moc líbí, hned jsem si říkala, že počkám, co řekneš, a pak si je taky objednám.
Marielle My jsme nevěřící, ale v souvislosti s tím by mě zajímalo, jestli znáte nějakou rodinu, kde jeden partner je věřící a druhý ne, jestli to může fungovat.
Tohle teď řešime doma se synem. My jsme nevěřicí a on se zamiloval do holky z věřicí rodiny. A těm se to asi moc nelibí. Ve svém okolí máme hodně věricích rodin, hodně se stýkáme a celkem svorně tvrdí, že by nadšení nebyli.Smíšené manželství znám jedno a tam to bohužel nefunguje. Ona je až fanatická a on totálně nevéřící.![]()
Všem moc děkuji za reakci. Pomohlo mi to. A učím se, stále se učím.
Marbuša je to o toleranci a "netlačit na pilu". Pokud se milují, zvládnou to i s dětmi. Vlastní zkušenost.
Renusatko ja mam ve velmi blizkem okoli dva pary, kde zena je verici a muz neverici, samozrejme probehla svatba v kostele, krest deti, ale jinak to ti chlapi proste ignoruji
V tom jednom, kde uz jsou deti vetsi, tak to uplne odmitly
Renusatko ...fanatická/totálně ... tak, to je těžké, velmi těžké.
Lamicka rozumím ti, "nucení" ne a nikdy. ...proč se ptám, můžu ti napsat do sz.
Marielle asi ani nemusis :) Priznam se, ze me ten dotaz zaujal a primel k zamysleni. Premyslela jsem, jak jsem to vnimala ja, ze segra to mela a ma jinak, ze mamka nas nikdy nenutila, ze tatka ji vzdy absolutne respektoval, proc se mi to tolik pricilo. Zajimave tema.
Já neznám nikoho, kdo je věřící nebo chodí do kostela, takže pro mě je to otázka z jiného vesmíru.
MP Meri děkuji za reakci.
Kan děkuji Ti.
Raduza děkuji Ti.
Já se nad tím zamýšlím teď, protože mám v okolí hodně lidí, co jsou věřící, i mladých, i se přátelíme. A jediný co, tak mi furt tak jako ,,nutí,, svatbu ale tak jako decentně, když na to přijde řeč, jinak nic. Rozumíme si, prostě je to o životních hodnotách a ty máme stejné. Teď budu furt přemýšlet nad tím párem, jestli mezi těmi mladými takový je, no je, jsou spolu už 20 let, ale doma s nima nežiju, tak nevím:-D. U nás v rodině je jen věřící máma, ta je z hodně věřící rodiny, táta není a jako nepostřehla jsem, že by z toho někdy doma byla nějaká nepohoda.
Karja děkuji ti za názor
Marielle abych předešla dilematu věřící-nevěřící, nechala jsem se pokřtít ve 45 letech společně s manželem. On se rozhodl jako první. Já chtěla vědět, "co na tom vidí". Pak už zbývá jen dobrý kněz a zjištění, že jsem víru vlastně měla vždycky a křest to jen potvrdí. Nelituju, společně absolvovaná příprava na křest nás sblížila zase jinak. Jsme spolu od střední školy a tolerantní vzájemně, ale víra/nevíra by v tom mohla trošku nadělat paseku.
Dcery to berou tak, že máme dalšího koníčka. Občas s námi jde některá na mši o Vánocích. Do ničeho je nenutíme. Dvě vystudovaly církevní gymnázium, ale tam jsme je dali ještě dávno před naším křtem, protože je to dobrá škola. Možná si cestu k víře najdou, možná ne.
Archivářka tohle mi přijde jako nejlepší cesta.
MPLee Ahoj, mohla bys mi prosím doporučit chrániče na brusle pro dospělého (mě). Chci znovu začít jezdit a bojim, bojim. ![]()
Ja verím, ale netolerujem Cirkev.
Syna sme prihlásili na náboženstvo. Na Slovensku musí každý chodiť buď na náboženstvo alebo etiku. Tak teraz začne s náboženstvom a uvidíme. Občas chodia s mužom spolu na omšu. Do kostolov chodíme na výletoch bežne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje