Potrefenáhusa přesně, z DM to jde dlouho úplně strašně. jsem se zarekla, že už objednávat nebudu. je to jak čekání na Godota ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa eeee. No právě před Vánoci dodávali třeba do tří, čtyřech dnů a to v tom byl i víkend.
marieu poslala jsem SZ
marieu študovala som v Nitre a po návrate zo zahraničia som tu zakotvila
pecka psala jsem Krehutka , že z Nitry pochází moje máma, mám tam půl rodiny a to město mám strašně moc ráda. V dětství jsme tam s bráchou jezdili každé prázdniny na několik týdnů, moc jsme si to tam užívali. Teď ale máme několik let dluh a do toho přišel covid, takže to zas vypadá, že bychom tam v létě vzali naše děti.
marieu ja Nitru milujem
ak sa Ti podarí v lete prísť, kľudne sa, ak budeš mať chuť a čas, ozvi. Môžeme dať kávu.
pecka to by byla fakt sranda, kdyby se to povedlo! Tak uvidíme, jaký léto nám letos covid přichystá..
"On topic" - potřebuju poslat balík zpět do zahraničí, máte prosím tip na zásilkovou službu, která mě nezruinuje? Červený campery přišly moc velký
...
marieu mam prehled jen pres firemni zasilky, to je neco jineho.. a obavam se, ze cenove priznive v tomto pripade vychazela Ceska posta... No priznive... Spis ceny odpovidajici sluzbam = za malo penez, malo muziky.
Pavlena ajajaj, na to jsem vůbec nepomyslela, měla jsem naivní představu, že se vejdu do 300,-
marieu Nebude lepší koupit vložky do bot?![]()
Koupila jsem si laky na nehty do UV lampy.(jestli to nevydrzi dyl)a otazka zni,myslite,ze to dostanu dolu normalne odlakovacem?
A tedy pekne me stve to nasviceni v demku,na dennim svetle jsou to uplne jine barvy.![]()
Zarinya odlakovačom áno, ale musí obsahovať acetón, ale nejde to dolu len tak. Ja som používala alobalovú metódu. Ale doba pokročila, už existujú i zlupovacie uv laky. Akú značku si kúpila?
paktofonika trend,myslim,ze je to DM znacka.
paktofonika no,jiste,ze jsem vcera koupila odlakovac bez acetonu.![]()
![]()
paktofonika a vydrzi to dyl nez normalni lak?Ty taky doma dost uklizis.![]()
Jestli to pak za tu praci stoji?
Sweet Potato leda za patu, aby se nevyzouvaly ![]()
Zarinya musíš mat hlavne dobrú lampu, odmastené lôžka, dobre nanesené a utvrdené všetky vrstvy.
Lampa dosť ovplyvňuje to, ako dlho ti vydržia. Mala som lampu Sally Hansen z DM a s ňou mi vydržali tak 5 dní, keď som kúpila viac profi, tak tých 10 dní. Začala som presne ako ty, naštvaná som nabehla do DM, polovicu veci kúpila zle a ďalšiu polovicu som musela ešte doobjednať. :D
UV laky už asi tak 5 rokov nepoužívam, hlavne kvôli časovej náročnosti.
marieu nebo vycpat toaleťákem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.