Lamicka zatim jsem nadsena,protoze ma i peknou konzistenci tak mam po dlouhe dobe hezky nalakovane nehty.Uvidim to sundavani,no.Ale nalakovane a uschle to bylo rychlosti blesku.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím, potřebuji černou náplň do inkoustové tiskárny, bude toto fungovat i když to není originál? Nebo mám raději koupit celou sadu originál, když barvy ještě zbývají tak 1/4. Tisknu hlavně texty - tedy černou. Pardon za blbý dotaz, zatím jsem pracovala hlavně s velkým zařízením na tonery. Děkuji.
Edit. dovolím si zmínit Jennyfor která tomu rozumí, děkuji.
JankaM No já měla problém s HP, ti udělali takový podraz, že po zjištění neoriginální náplně se v tiskárně spustil program, který tisk znemožnil. Ale dá se to obejít a teď jim to myslím už i zatrhli, nejnovější typy už to tak mít nesmí.
Ale projela jsem diskuse a u Epsonek nebývá problém. Tedy bývá, ale spíš s tím, když si ty kazety někdo plní sám, ucpává se pak tryska. Takže klidně neoriginál, ale od prověřeného dodavatele. Asi přečíst recenze na e-shopu.
Jennyfor Děkuju
Nevite, prosim, jak je to s vymenou ridicaku? Zjistila jsem, ze mi konci 9.2.
a kdyz se chci proklikat na Pankraci na rezervaci terminu, tak nevidim zadne volne misto a brezen neni v nabidce. Nebo to nejak odlozili kvuli covidu? Vim, ze se jednalo o nejakem generalnim pardonu, ale pak jsem to uz nesledovala.
Lamicka mě řekli na úřadě, že je prodloužená platnost o půl roku, s propadlým řp se jezdit může. Já jezdila od října a ani jsem o tom nevěděla.![]()
Zarinya Nějak jsem nedávala pozor. Koupilas v dm lak na použití bez lampy nebo s lampou?
Lamicka Můžeš jezdit i s neplatným, ale jen do půl roku. Říkali na úřadě. Covidova vyjimka![]()
crazydaisy s lampou.A vcera nalakovala,dnes doma gruntovala a musim rict,ze to bude asi fakt dobry.Vubec to neutrpelo ujmu.![]()
Lamicka sambo ted menil, muzes jezdit s propadlym, ji ak ty rezervace tam jednou za cas naskakuji, ulovit se to da. Nebo muzes zkusit bez objednani, maji na to casovy sloty(byl na Vysehrade)
Zarinya Hm. Pak dej vědět, jak dlouho ti vydržely![]()
crazydaisy provedu!![]()
Zarinya Děkuju![]()
Lamicka můj muž to teď řešil, na Vyšehradě to vypadalo beznadějně, ale prý se to i uvolňuje, asi během dvou dní chytl termín (na hodně specifický čas jako třeba 12:52
)
Neodemkla by mi nějaká dobrá duše dva články z Ekonoma? Děkuji
Prosím, nezkoušely jste někdo zasílání zásilek přes Zaslat.cz? Vpodstatě jen zásilku přehodí na přepravce, nicméně mají nižší ceny, než kdybych šla za DPD napřímo.. Recenze občas zmiňují, že v případě potíží je těžké se dobrat řešení: může za to zaslat.cz? ne. může za to přepravce? ne. a tak pořád dokolečka...
Tulipe diky, snad to klapne. Urcite to ale bude mene zabavne nez hlidani spravne COS velikosti ![]()
Pavlena já mám špatnou, ale dost specifickou zkušenost, potřebovali jsme odeslat něco z Itálie - proběhlo cca 10 hovorů během tří dnů a i přes jejich potvrzení to nedopadlo ( v tomhle případě kvůli tomu, že jsme neměli místní telefon, jen naše čísla s +420 a to asi ten dopravce odmítal volat- moje domněnka, ale nikdy jsme se nedopátrali), mají podle mě špatnou podporu, jestli vůbec nějakou.
Jestli ale něco mohu doporučit, tak Zásilkovnu a třeba do USA FedEx.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.