paktofonika ja mam uv lampu z profi kramu.no uvidim.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya tak držím palce. Ja som s tým vždy zabila tak pol dňa a hrozne ma to nebavilo.
paktofonika me to i bavi,ale musi to trochu vydrzet,ne jak ted o vikendu,kdy v sobotu lakuju pres dve hodiny a v nedeli rano odlakovat,protoze bubliny.![]()
achjo at uz otevrou ty nehtarny.![]()
Ja uz tu lampu mam dlouho tak sem zatim investovala jen do laku na nehty.
paktofonika Zarinya a nemáte zkušenost s gel laky, který nepotřebujou UV lampu? Našla jsem recenzi na obyč drogerkové, tak teď bádám, jestli to fakt něco vydrží a mám se vrhnout do zkoušení.
Lenka22 pouzivam Rimmel super gel a souhlas s tou recenzi. 5 dni krasne
Lenka22 ja mam jeden,ale pouzila jsem jen na nohy a tam vydrzi vsechny,mam takovou letni barvu tak jsem na ruce ted nezkousela.
Zarinya viktorka_od splavu a tak já to zkusím, no.. vyrazim koupit 150tý lak
.
viktorka_od splavu Jak se to pak sundavá, obyč odlakovačem?
Sweet Potato jo,jen to jde hur.
Sweet Potato jasne. jde to celkem v poho, jako kazdy cerveny bych rekla
Tak uz hledam klinove remeny u nas. To misto, kde to dle meho loni brali, ted tvrdi, ze oni jen ppl. Na dalsim nalezen na webu dpd mi rekli, ze oni jen vydavaji a ze jim tam lidi furt chodi, takze volali na centralu a tam jim rekli, ze lidi nepozorne ctou. Ja tam teda nevidim nic jineho nez adresu a oteviraci dobu a jestli berou kartu. Otazka - co teda mam hledat, co je napsane u tech, co iberou zpet nebo jak si je vytridim?
baltik No zrovna nedávno jsme tu zjistily, že ta informace je viditelná jen když si mapu DPDčka otevřeš na PC, na mobilu to není. A na PC se ti to pak zobrazuje po rozkliknutí vybranýho místa, je tam otevírací doba, info o platbě kartou a k tomu právě i řádek Podání balíku: Ano/Ne. A myslím, že je i v liště nad mapou možnost filtrace zobrazení míst podle toho, jestli umožňují podání balíku.
tak uv gely se zatim jevi super.Uz ted jsem si usetrila tak dve/tri hodiny casu.
Karoleena aha, diky moc, prohlednu tedy na pc
Lenka22 Nějaké jsem koupila na jaře a vydržely dlouho, i víc než týden a to jsem v té době umývala ruce asi 50x denně a desinfikovala. Sundávaly se odlakovačem, ale tím s acetonem, jinak to moc nešlo.
Renusatko Víc než týden - to je paráda! Já to vyzkouším.
marieu já před cca 2 lety posílala čp do VB zpět marteny, přišlo mě to na cca 4 stovky? Koukni i na jejich web, jsou tam ceny i balíků do zahraničí a teď je to na rozměry, ne na váhu.
Zarinya ja si pred casem taky delala gel lak pod UV lampou, ale hrozne me lak nebavilo sundavani alobalovou metodou, zabralo to tak hodinu :( ale vydrzely nehty hezke tak 7-10 dni a to jsem delala vsechno
Ounz už jsem se dívala, děkuju! V pátek to zrealizuju...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.