To víš, pro krásu se musí trpět
a je to teprve chvilka... Hele kdo hlídá Růženku?!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
...tak prostě jen spi a pij, tekutiny, polévku(doma si pak uděláš svoji...). Tělo si řekne, co a jak,
je to přece jen veliký zásah...
Měj před očima vysněnou zdravou postavu a s pejskem u nového bydlení a půjde to.
Pomalu, ale jistě...![]()
![]()
Kde je Sweet Potato ?
brrr Tadyyyy! (Snažím se neviset tu pořád, ale vesele utrácím za parfémy v porcovacích vláknech
)
Sweet Potato Super, nějak jsem tě poslední dobou nezaznamenala.
Dadoo Pokud máš postaráno o Růžu, tak se nikam nežen, lež, spi a srůstej.
Isca ležím, spím a srustam. Ale zítra doufám, že půjdu domů. I když jsem teď měla trošičku teplotu. To večer bývá. Operace je ok, nic mě nebolí. Jen jsem totálně vystavena. Prostě mi není dvacet už..
Uz jsem domluvená s manzelovou dcerou, že by pro mě na Zličín přijeli. Pokud bude potřeba. Jak mi bude zítra.
Nevim, jak mi bude, ale potrebuju už domu. Do své postele a Růženku pod deku. A svoje vyvary, džusy, mléko a další.
Dadoo držím palce, ať je zítra lépe a pustí tě domů.
Blbej dotaz: uvažuju, že bych si koupila sošku od Jaroslava Ježka a koukám, že v Duchcově je pořád vyrábějí. Je nějakej rozdíl mezi starejma a novejma?
Semtam se mi stane že mi přijde zpráva o zmeškaném hovoru, přitom telefon mám u sebe a vůbec nezvoní, žádný zmeškaný hovor, jen ta zpráva. Co to? Mám Vodafone.
JankaM vypadky signalu?
Zapomněla jsem se na Vánoce zeptat: kdo jste měli ten adventní kalendář Janek+Žufánek, jak vám ty teda čokolády chutnaly?
Chtěla jsem zaplatit eshop kartou a chce to nějaké ePIN, to je co za novinka? Je pravda, že sdělení z banky moc nečtu, ale proč to furt mění!
Pinot Noir Nás nijak neurazily. Jako znám lepší pralinky, ale po té antireklamně, cos jim udělala, jsem byla připravená na kdo ví jakou hrůzu.
Kan bez e-pinu nebo aplikace v mobilu už nezaplatíš nic, moje banka to tak má od půlky února, ostatní banky k tomu přistoupili už dřív. Je to nějaké nařízení EU či kýho výra z důvodu zvýšení ochrany před zneužitím karty
Kan To nebude bankou ale směrnicí EU, která upravuje úroveň zabezpečení plateb na netu, platí to od letošního ledna. V praxi už nestačí jen potvrzovací smsky s kódem, obvykle to teď chce buď ten ePIN, nebo ověření platby přes appku v mobilu.
Sweet Potato tak to je fajn, že není moc zklamaných. Já jsem byla hodně, a teď jsme ještě našli zapomenutou čokoládu 40%, a ta se mi zdá dost hrozná, chutná to jak Kinder čokoláda ![]()
Pinot Noir Asi stejně jako Sweet Potato, bála jsem se, že to bude horší. Trochu mě mrzelo, že tam měli většinou výběr těch mléčných, i v pralinkách, já mám ráda jen hořkou čokoládu. A k Mikuláši jsem od nich kupovala takový malý výběr pralinek, slaný karamel a tak, vždycky hořké a v tom adventním byly taky-ale v mléčné verzi a teda daleko horší!
Ale k narozeninám jsem dostala nějaké pralinky ve stejné cenové kategorii od Bon Bon z Tábora a to teda bylo daleko horší, zlatý Janek.
viktorka_od splavu Já hlavně málem vylítla z kůže když jsem se to o Vánocích pokoušela nastavit babičce v bankovnictví, má myslím George, řval tam na ni vohromnej banner že už od ledna nic nezaplatí pokud si nenainstaluje appku nebo nevygeneruje ePIN, takže babi pochopitelně vystresovaná, no jenže ať jsem klikala jak jsem klikala, možnost toho samotnýho vygenerování jsem prostě nikde nenašla. :D Naštěstí to šlo i nějak přes bankomat, ale teda moje nervy, fakt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.