"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 27. února 2021 12:50

Dadoo 

To víš, pro krásu se musí trpět a je to teprve chvilka... Hele kdo hlídá Růženku?!

Online Miru
16834 příspěvků moje polička 27. února 2021 12:51

Dadoo 

...tak prostě jen spi a pij, tekutiny, polévku(doma si pak uděláš svoji...). Tělo si řekne, co a jak,

je to přece jen veliký zásah...

Měj před očima vysněnou zdravou postavu a s pejskem u nového bydlení a půjde to.

Pomalu, ale jistě...

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 27. února 2021 13:16

Kde je Sweet Potato ?

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 27. února 2021 13:36

brrr Tadyyyy! (Snažím se neviset tu pořád, ale vesele utrácím za parfémy v porcovacích vláknech)

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 27. února 2021 13:39

Sweet Potato Super, nějak jsem tě poslední dobou nezaznamenala.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. února 2021 18:32

Dadoo Pokud máš postaráno o Růžu, tak se nikam nežen, lež,  spi a srůstej.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 27. února 2021 19:14

Isca ležím, spím a srustam. Ale zítra doufám, že půjdu domů. I když jsem teď měla trošičku teplotu. To večer bývá. Operace je ok, nic mě nebolí. Jen jsem totálně vystavena. Prostě mi není dvacet už.. 

Uz jsem domluvená s manzelovou dcerou, že by pro mě na Zličín přijeli. Pokud bude potřeba. Jak mi bude zítra. 

Nevim, jak mi bude, ale potrebuju už domu. Do své postele a Růženku pod deku. A svoje vyvary, džusy, mléko a další. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 27. února 2021 19:17

Dadoo držím palce, ať je zítra lépe a pustí tě domů.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 01. března 2021 14:59

Blbej dotaz: uvažuju, že bych si koupila sošku od Jaroslava Ježka a koukám, že v Duchcově je pořád vyrábějí. Je nějakej rozdíl mezi starejma a novejma? 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:02

Semtam se mi stane že mi přijde zpráva o zmeškaném hovoru, přitom telefon mám u sebe a vůbec nezvoní, žádný zmeškaný hovor, jen ta zpráva. Co to? Mám Vodafone. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:02

JankaM vypadky signalu?

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:10

Zapomněla jsem se na Vánoce zeptat: kdo jste měli ten adventní kalendář Janek+Žufánek, jak vám ty teda čokolády chutnaly? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:24

Chtěla jsem zaplatit eshop kartou a chce to nějaké ePIN, to je co za novinka? Je pravda, že sdělení z banky moc nečtu, ale proč to furt mění!  

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:31

Pinot Noir Nás nijak neurazily. Jako znám lepší pralinky, ale po té antireklamně, cos jim udělala, jsem byla připravená na kdo ví jakou hrůzu. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. března 2021 15:34

Kan bez e-pinu nebo aplikace v mobilu už nezaplatíš nic, moje banka to tak má od půlky února, ostatní banky k tomu přistoupili už dřív. Je to nějaké nařízení EU či kýho výra z důvodu zvýšení ochrany před zneužitím karty

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:36

Kan To nebude bankou ale směrnicí EU, která upravuje úroveň zabezpečení plateb na netu, platí to od letošního ledna. V praxi už nestačí jen potvrzovací smsky s kódem, obvykle to teď chce buď ten ePIN, nebo ověření platby přes appku v mobilu. 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:37

Sweet Potato tak to je fajn, že není moc zklamaných. Já jsem byla hodně, a teď jsme ještě našli zapomenutou čokoládu 40%, a ta se mi zdá dost hrozná, chutná to jak Kinder čokoláda

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:39

Karoleena jsem doted ten e-pin nepochopila a to ten system mbanka uz ma dlouho:-) Kan aplikaci te banky v telefonu mas? tam by se to mohlo dat schvalit

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:43

Pinot Noir Asi stejně jako Sweet Potato, bála jsem se, že to bude horší. Trochu mě mrzelo, že tam měli většinou výběr těch mléčných, i v pralinkách, já mám ráda jen hořkou čokoládu. A k Mikuláši jsem od nich kupovala takový malý výběr pralinek, slaný karamel a tak, vždycky hořké a v tom adventním byly taky-ale v mléčné verzi a teda daleko horší!

Ale k narozeninám jsem dostala nějaké pralinky ve stejné cenové kategorii od Bon Bon z Tábora a to teda bylo daleko horší, zlatý Janek. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:47

viktorka_od splavu Já hlavně málem vylítla z kůže když jsem se to o Vánocích pokoušela nastavit babičce v bankovnictví, má myslím George, řval tam na ni vohromnej banner že už od ledna nic nezaplatí pokud si nenainstaluje appku nebo nevygeneruje ePIN, takže babi pochopitelně vystresovaná, no jenže ať jsem klikala jak jsem klikala, možnost toho samotnýho vygenerování jsem prostě nikde nenašla. :D Naštěstí to šlo i nějak přes bankomat, ale teda moje nervy, fakt.