Jennyfor No jistě, reflexní léčba, šlehání kopřivama apod. ![]()
A taky se ti určitě ulevilo, že to není ten infarkt!
Jennyfor No jistě, reflexní léčba, šlehání kopřivama apod. ![]()
A taky se ti určitě ulevilo, že to není ten infarkt!
Aranel no ale byla jsem včera večer nalomená... jsem si pak četla, jak ty ženský mají jen bolesti zad a jak jim to jde do klíční kosti a do levý ruky, tak jsem trochu znejistěla.
Přemýšlela jsem, že bych měla ještě trochu uklidit, a vyplnit daňový přiznání, a zaplatit nějaký faktury, a napsat dětem, kde najdou důležitý dokumenty.... a že jsem nepustila myčku a že mám v koši nějaký špinavý hadry, jestli ještě nevyprat.... no úplně mne to zmohlo, co bych všechno měla, kdyby to byl infarkt, tak jsem si radši řekla, že není.
můžu v aktuálním režimu jít běhat ven (přes ves do lesoparku) bez roušky nebo respirátoru? je teplo a nechce se mi brát ani šála nebo tak...
mitford sister můžeš
Catherinne děkuju!
Jennyfor jako první pomoc pro podobné případy bych si nechala napsat Flector rapid, pytlicky do vody. Fungují okamžitě a perfektně.
Dcera mi, po tom, co jsem ji tím zachránila, řekla, že nechce vánocům nic jiného, jenom celé jedno balení. Jenom svoje. ![]()
Fakt pomáhá přímo zázračně.
O tom, jak jsem si před časem, místo povolených 10 kapek tramalu vzala 50, jsem tu už psala že.. ![]()
Dadoo už máš po o.?
Tak Betty ano, mám. Po operaci mi bylo fajn, včera zle, dneska už je to mnohem lepší. Od 10 hod jsem dostala po hodině vycucat tři kostičky ledu a teď už pomaličku upijim čaj. Zítra snad domu.
Prosím, nemáte někdo tip na dobrý robotický vysavač s mopem? Plánuju nějaký koupit, ale netuším, který je fakt dobrý. Je jich tolik, na všechny plno chvály... Potřebuju, aby vytíral kuchyň a předsíň - tam je dlažba, a pak aby vysával koberec v obýváku. Nepotřebuju žádný elektronický zábrany, je to všechno v jednom patře... Nechce se mi kupovat nic extra drahého, ale na druhou stranu zas nechci levný šunt, který bude dělat šmouhy a nevytře v koutech a tak... Poradíte mi? Díky moc.
Dadoo Tak si píšu, dík.
a to je fofr, s tou operací, to je dobrý, že už jdeš domů. Máš tam asi dceru, ne, někoho pro první dny k ruce. Ono to asi bude dost záhul, ta rekonvalescence, ze začátku fakt asi hodně opatrně. Tak ať se to hojí a jsi brzy fit ![]()
Jennyfor právě že nemám nikoho. Dcera nakonec nepriletela. Nejen že by to bylo příšerně drahé, všechny ty testy a cestování, ale musela by po návratu asi na dva týdny do karantennich hotelu. Což by byl strašný ranec.
Pořád chtěla, druhá dcera se chtěla finančně taky podílet, ale já to odmítla. Příliš komplikované a fakt strašně drahé. To by parádní dovolená v Karibiku vyšla levněji.
Prostě to nějak musím zvládnout.
Zítra taxíkem k autu na zlicin a domů dojedu.
Pak už to půjde.. ![]()
Dadoo to byla rychlost, teda. Tak ať už je brzo dobře. Ty to zvládneš, jsi statečná žena. Držím palce, ať jde všechno podle tvých představ.
Dadoo ja na tebe myslela, nejhorší máš za sebou, ale je to rychlost teda.
Se mnou nastupoval paní na žlučník, ta už je pryč.
A ještě nadtupovala holka na augmentaci prsou. Plastiku tu evidentně jede. 79 800 Kč. ![]()
Jinak jsou tu i nějaké ortopedické věci.
Ale říkali, že mají dvě oddělání, normálně, a teď jede jen jedno.
No, včera jsem si poněkud nadávala.. Fakt mi nebylo dobře. Ale už je to lepší. Nás nedogonjat. ![]()
Dadoo hele, počkej, jak ti tu budeme závidět, jak budou ta kila odpadávat
kdyžtak tu mám plno nenošených věcí velikosti S nebo 36, tak se za měsíc ozvi ![]()
mě by tu hubu museli zadrátovat snad, bolí mě celej člověk, sotva se tu posunuju jak robot, ale to mi nezabrání, abych furt něco netláskala
samý zdravý věci, ale mnógo, mnógo ![]()
Dadoo Zrovna jsem na tebe dnes myslela, jak se ti daří. To zvládneš, hlavně pomalu a v klidu.
Stále platí, ze se rodiče na očr mohou neomezeně střídat?
Dadoo Jsi hustá teda! S hafany někdo pomůže doufám.. A držím palec, ať jsi brzy úplně fit a štíhlá k tomu.. ![]()
JankaM to snad jo, když to jde i při běžném OČR při nemoci
Pavlena teď že sebe ale radost nemám. Operace je ok, vše jak má být, ale já jsem totálně marná. Úplně gumová, nevěřím svým nohám, jsem úplně ko.
Taky mě zase nepustili. Budu doufat v zítřek. Ale to bych se musela zmatorit.
Pořád mám Kapacky, k tomu piju čaj a teď dostanu podruhé vývar. Hnusnej. Jak se mám po tomhle udržet na nohách, to nevím.
Jenom bych spala, každý krok mě vyčerpá.
Musím zítra domů, musím.
Připadám si jak zmekle máslo. Jen se roztect úplně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.