nějaký osvědčený parcel shop ppl, který bere zpět zasilky pro mango? ideálně Praha 10 nebo kolem Europarku ve Štěrboholech... zatím s tím nemám zkušenost, tak ať jdu najisto
moc děkuji předem
V obchodech se to ted asi vrátit nedá, což?
nějaký osvědčený parcel shop ppl, který bere zpět zasilky pro mango? ideálně Praha 10 nebo kolem Europarku ve Štěrboholech... zatím s tím nemám zkušenost, tak ať jdu najisto
moc děkuji předem
V obchodech se to ted asi vrátit nedá, což?
Jaká je prosím šance, že zubní váček zmizí/vstřebá se sám od sebe? Vytvořil se mi samozřejmě ve chvíli, kdy jsem opustila své bydliště a tedy i docházkovou vzdálenost své zubařky
.
whiskas já jsem na zubní váček šla trochu násilím, následně praskl a zmizel. Mírný, ale soustavný nátlak trval asi dva dny.
Dotaz z kategorie vrcholně inteligentních
co se dá v dnešních dnech dělat kromě chození po městě či venkově? Vím, že už jsou otevřené zoo, ale tím asi končím. Díky.
Malenge ještě si můžeš koupit něco v okýnku a sníst si to na lavičce:) Co bys tak chtěla dělat? (Ptám se vážně) Včera jsme jeli lanovkou na Petřín, tak třeba něco takového.
Evaeva na okýnko Noi se chystám už hodně dlouho, až se konečně trochu oteplí, abych na té lavičce neumrzla, pak to spojit právě s Petřínem, kluci budou z lanovky určitě nadšeni. Taky si chceme projít Hrad, už jsem tam pár let nebyla, a když už teď slavně zase do Prahy můžeme
, tak se to bez turistů dost nabízí. Centrum tak nějak obecně. Ovšem, rýsuje se i možný den bez dětí, tak přemýšlím, co bychom tak s mužem mohli podniknout nad rámec nějaké procházky...
Tak Betty Máš na mysli "propíchnout"? Na to nemám odvahu.
Malenge no, pro rande teď moc možností není:( V podstatě můžete akorát dělat to samé, koupit si jídlo v okýnku a jít na Petřín:)
Evaeva no, bohužel jsem došla ke stejnému závěru
akorát mě tak napadlo, jestli mi třeba náhodou něco zásadního neuniká. Ach jo.
Malenge hm, vcera jsme o tom mluvilk doma (co podniknout) tak muz chtel at mu vyjmenuju seznam moznych aktivit. no.. my nemame lanovku![]()
Malenge ještě mě napadlo, že některé hrady a zámky mají otevřené zahrady. Někdo tu dával i info, že snad jsou otevřené ty malostranské zahrady - to mi přijde fajn program pro dospělé.
A nevím jestli v Praze už zime nejezdi přívozy, to byla totiž normální MHD, ne turistická atrakce. pro zpestření s dětma je to taky fajn.
Můžete taky hledat geocachky.
continuity díky za tip, ukládám. Já mám pro kluky ještě tu apku Hravýlety, myslím, že na doporučení od žluťáska, oni jsou ještě dost malí. Ta tvá pro ně bude spíš někdy do budoucna, aspoň mi to tak na první nakouknutí přijde. Teď bych ale hlavně ráda nějaké to rande ![]()
Malenge Můžete jít na šlapadla.
continuity přívozy už jezdí, nebo jsme aspoň jeden viděli na naplavce ještě před uzavřením okresů.
ty hradní/zámecké zahrady jsou dobrý tip, to mě nenapadlo. Díky.
Sweet Potato fakt? Je, no tak to by šlo
díky moc.
Malenge jeste pred par tydny bylo otevrene okenko Ambi Kuchyn na Hradc.nam. a meli otevrene i sezeni ![]()
whiskas propichnout ne, dala jsem si na vatové tyčinku herbadent a na váček co chvíli tlačila . Za dva dny praskl. Nemůžu říct, že by to bolelo.
Lamicka tak to si zapamatuji ![]()
Tak Betty Díky. Přikládám zatím hřebíček ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.